Menü
Zárja be a menüt

A kisbusztól a VIP-Shuttle-ig

Ha professzionális személyszállításról van szó, többnyire egy név jut eszünkbe: a Caravelle 6.1. 30 éve irányadó a személyszállításban. Melyek a legfontosabb tulajdonságai? Kényelem és rugalmasság. Van valamilyen különleges képessége? Okos digitális szolgáltatások és modern infotainment rendszer. És munkaidő után? A cégvezető járműve átalakul családi kisbusszá.

Ismerje meg Ön is az új Caravelle 6.1 modellt

Különösen lenyűgöző

Különösen rugalmas

Elegendő hely a vendégeknek és igényeiknek

Utasai éppen annyira különbözőek, mint az általuk támasztott igények. Négy bőrönd egyetlen hétvégére? Nincs szabad hotelszoba a vásáron, ezért spontán megoldásra van szükség? Az igények igen meglepőek lehetnek, de a Caravelle 6.1 modellt semmi nem hozza ki a sodrából. Mindhárom felszereltségi szint két tengelytávval és sokoldalú üléscsomaggal érhető el. A moduláris, összecsukható hármas üléssorral kialakított ülésrögzítésnek köszönhetően bármikor rendelkezésre áll további csomagtér. A hátsó üléstámlák teljesen vízszintes helyzetbe, előre hajthatók.

Nyugodt vezetés

Nyugodt vezető, nyugodt utasok.

Ön minden nap gondoskodik arról, hogy utasai kényelmesen eljussanak A-ból B-be. A Caravelle 6.1 pedig azért dolgozik, hogy Ön ezt megtehesse. Az ergonomikus kialakítású vezetői munkahely, az elektromechanikus szervokormány és az új kialakítású műszerfal a lehető legkényelmesebbé teszik a vezetést. A kiváló körkörös kilátásnak köszönhetően a zsúfolt belvárosban és a nagyobb rendezvényeken is könnyebben figyelhet a forgalomra.

Magas fokú utaskényelem

Könnyen otthon érzi magát

Egy hely, ahol fellélegezhet egy hosszú út, egy kimerítő munkanap után vagy két fontos megbeszélés között. A Caravelle 6.1 négy keréken biztosítja Önnek és utasainak a teret a feltöltődéshez. Ráadásul nagyon kényelmes: kényelmes, alaktartó kárpitozású ülések, kitűnő zajvédelem, LED-es olvasólámpák, nyugodt térérzet nagy fej- és lábtérrel és más kényelmi funkciók gondoskodnak arról, hogy utasai már a beszálláskor jól érezzék magukat.

A legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek

A praktikustól a hasznosig

Figyelni a zsúfolt forgalomra és az új útvonalakra - és még utasaira is. Vezetés közben mindkét kezére szüksége van. Ezért a Caravelle 6.1 modellben a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek gondoskodnak róla, hogy Ön a lehető legnyugodtabb maradjon. Sávtartó rendszer, parkolássegítő rendszer, kiállás-asszisztens, vontatmány-asszisztens és még sok más segíti Önt szinte minden útján. Sokat kell tolatnia? A hátsó ajtón elhelyezkedő tolatókamerával most először belátható a jármű mögötti tér.

A legjobb hálózati kapcsolat

Stresszmentes közlekedés minden nap

Egyre okosabb járművek A Caravelle 6.1 modellben is sok olyan technológia található, amely kényelmesebbé teszik a vezetést. Például a navigációs térképpel ellátott, nagyfelbontású digitális műszerfal. Vagy a Volkswagen We Connect: egy szolgáltatás, amellyel az okostelefon távolról irányítja a járművet. És ez még csak a kezdet.

  • nagyfelbontású, színes digitális műszerfal
  • új rádió- és navigációs rendszer akár 23,4 cm-es (9,4 colos) érintőképernyővel
  • We Connect1 mobil online szolgáltatások
  • induktív okostelefon-töltő


A részletekig átgondolt

Az összes tulajdonság

Meghajtás

Vissza az áttekintéshez

Meghajtás

Járművezetőként egész nap úton van. Az elérhető motor-hajtáslánc kombinációk és a 4MOTION összkerékhajtás biztosítják az örömteli vezetést.

Külső megjelenés

Vissza az áttekintéshez

Külső megjelenés

Szakértelem első pillantásra: a Caravelle 6.1 minden alkalommal szuverenitást és megbízhatóságot sugároz.

Belső kialakítás

Vissza az áttekintéshez

Belső kialakítás

Pihenésre tervezve A vezetőülésnek és az utastérnek más-más további igényeknek is meg kell felelniük. De egy közös bennük – minden részletükben kényelmesek.

Funkció

Vissza az áttekintéshez

Funkció

Okosabb vezetés: A digitális műszerfalnak és a We Connectnek köszönhetően Ön mindig megkap minden szükséges információt – a munkában és a magánéletben is.

Vezetői asszisztensrendszerek

Vissza az áttekintéshez

Vezetői asszisztensrendszerek

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Caravelle 6.1 modellel nincs egyedül.

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hagyja, hogy a Caravelle 6.1 inspirálja

Lejátszás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.