Menü
Zárja be a menüt

Volkswagen Szerviz Minőségbiztosítás

Ellenőrzött munkamódszerek, a legmodernebb szerviztechnika, képzett szakemberek, gyári alkatrészek,… Minden az Ön elégedettségét és biztonságát szolgálja. Az ISO 9001 nálunk azt jelenti: Ön és az autója a legjobb kiszolgálást kapja. Győződjön meg róla Ön is.

Aki a vevőinek újra és újra kiváló minőségű szolgáltatást akar nyújtani, annak folyamatosan fejlesztenie kell a vállalatát. Mi is ezt tettük, nem is akárhogyan! Az eredmény: egy független nemzetközi minőségbiztosítási szabvány, az ISO 9001 teljesítése. Minden követelménynek eleget tettünk azért, hogy elégedettebb legyen velünk. A megszerzett tanúsítvány nekünk nagy elismerés, Önnek biztonság.

Nekünk elismerés, Önnek biztonság Márkakereskedésünk ISO 9001 minősített

Miért kell egy márkakereskedést minősíteni?

Természetesen a célunk kezdettől fogva az volt, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal. Aki a vevőinek újra és újra kiváló minőségű szolgáltatást akar nyújtani, annak folyamatosan fejlesztenie kell a vállalatát. Ezt tettük mi is, nem is akárhogyan! Az általunk kitűzött nagy cél az ISO 9001 minőségi szabvány teljesítése volt. Aki a szigorú előírásokat teljesíteni tudja, az ideális körülményeket teremt a kiváló munkavégzéshez. Tehát: munkára fel! Nagyító alá vettük az ISO irányelveinek megfelelően márkakereskedésünk minden részlegét. A munkatársaknak maguknak is le kellett ellenőrizniük, hogy a munkájuk megfelel az ISO-nak. És a helyzetfelismerés után jött az igazi hajrá. Finomítottunk, javítottunk, igazítottunk,. Egészen addig, amíg eljött az igazság órája: megérkezett a TÜV által kiküldött ellenőrző bizottság. Ekkor részletesen igazolnunk kellett, hogy a házi feladatot elvégeztük. Az ISO 9001 minősítést megkaptuk. Nekünk ez nagy elismerés, Önnek biztonság.

Mit jelent pontosan az ISO?

Az MSZ DIN EN ISO 9001: Magyar Szabvány (MSZ), Deutsche Industrie Norm (DIN), Europa Norm (EN), International Organization for Standardisation (ISO), 9001 azonosító. Nemzetközileg elfogadott minőségbiztosítási szabvány.

Nekünk elismerés, Önnek biztonság

Ezt az ismert minőségbiztosítási szabványt az általunk képviselt gépkocsimárkák értékesítési szervezete továbbfejlesztette. Ez az egyedülálló rendszer szigorúbb követelményeket támaszt velünk szemben. Kétszeres ellenőrzést kapunk: elsőként az importőr munkatársai " vizsgáztatnak", majd szúrópróbaszerűen a TÜV Süddeutschland AG.

Nincs engedmény

Az ISO 9001 oklevél három évig érvényes. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezalatt a hosszú idő alatt nyugodtan ülhetünk a babérjainkon. Ellenkezőleg: minden évben újra ellenőrzik, hogy továbbra is minden rendben van-e. Év közben saját magunkat kell ellenőriznünk. Végülis az a célunk, hogy Ön elégedett legyen velünk, ezért dolgozunk nap mint nap.

Autójának átvételétől átadásáig minden ellenőrzésre kerül

A berendezések műszaki színvonala, a munkák szervezése, a munkatársak szakképzése, környezetvédelem, … Az ISO 9001 minősítésnél kétszáz feltételt vesznek figyelembe. Ha át akarnánk nyújtani Önnek az összes feladatot és eredményt tartalmazó anyagot, akkor ehelyett a kis brossúra helyett egy vaskos dossziét kellene adnunk. Mi most röviden, példákat említve szeretnénk összefoglalni mindazt, ami Önt különösen érdekelheti.

Az autó legyen gyorsan és pontosan kész

Ez elsősorban szervezési kérdés. A mi műhelyünkben az egyes munkafolyamatokat percnyi pontossággal hangoltuk össze. Magas műszaki színvonalú autóját csakis így lehet eredményesen javítani.

Autó és szerszám

Nálunk mindkettő illeszkedik egymáshoz. Ellenőrző és mérőműszereink, szerszámaink a legmodernebbek. Műhelyünket felszereltük a szükséges szervizberendezésekkel. A műszaki szakirodalom és az összes termékinformáció naprakész állapotáért egy munkatársunk a felelős.

Méréseink pontosak

Pontos munkát csak precizen ellenőrzött és kalibrált szerszámokkal lehet végezni. Itt a milliméter törtrészének is jelentősége van. Joghatályos méréshez használt műszereinket időközönként az Országos Mérésügyi Hivatal kalibrálja. Mérőeszközeinket a helyszínen éves rendszerességgel egy akkreditált laboratórium ellenőrzi.

Jó pap holtig tanul: oktatási kötelezettség

Minden munkatársunk szerepel a továbbképzési és oktatási tervünkben. Mivel a tanulás egy soha véget nem érő folyamat, ezért márkakereskedésünknél oktatási felelőst neveztünk ki. Oktatásaink nemcsak a munkatársaink számára hasznosak, hanem vevőink javát is szolgálják.

Rend a lelke mindennek

Azért, hogy ügyfeleinket megkíméljük a formalitásoktól, egy jól felépített dokumentációs rendszerrel dolgozunk. A munkafelvételtől egészen a gépkocsiátadásig bármikor ellenőrizhető, hogy mi, hol, hogyan történik.

Kiváncsiak vagyunk a véleményére

Telefonon érdeklődünk Önnél, hogy elégedett-e a munkánkkal kapcsolatban. Amennyiben kritika ér bennünket, azonnal kivizsgáljuk és intézkedünk. Ez csak természetes.

Természetesen csak gyári alkatrészek

Garantáljuk a szakszerű raktározást. A márkás gyári alkatrészek minősége, pontossága és élettartama kiemelkedő. Autójába garantáltan csak gyári alkatrészeket építünk be.

Pontos hibamegállapítás, világos tájékoztatás, egyértelmű számla

Ha megbíz minket autója szervizelésével, akkor átnézzük és elmondjuk Önnek, hogy milyen munkákat kell elvégezni rajta. Ha a munka közben kiderül, hogy több hiba van, akkor tájékoztatjuk Önt és kívánságára kijavítjuk azokat. Amikor az autóját átadjuk, akkor a számla tételeit pontról pontra ismertetjük. Tiszta ügy.

Most már hivatalosan is kijelenthetjük: mi mindent megteszünk az Ön és autója érdekében.

Győződjön meg róla! Az autóját korrekt áron, optimálisan javítjuk és tartjuk karban. Márkakereskedésünket vevőink igényei szerint szerveztük meg, és kiszolgálásuk érdekében folyamatosan javítjuk tevékenységünket. Ehhez a kulisszák mögött is teljesítjük az elvárásokat.

Tiszta megoldás

A környezetvédelem nálunk egységes hulladékkezelési technológiát jelent minden anyagra, ami a műhelyben keletkezik.

Próbaút

A kötelező próbaút garantálja azt, hogy a javítás megfelelő minőségű legyen.

Mobilitás

Ha az autóját nálunk javíttatja, akkor kívánságára kedvezményes szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. Szívesen elhozzuk lakhelyéről az autóját és a javítás után visszavisszük.

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata