Klímaberendezés

Mindig a napnak háttal

Biztosan ismerős a helyzet: Járműve napsütötte oldalán utasai lassan izzadni kezdenek. Az árnyékos oldalon pedig a klímaberendezés miatt meg lehet fagyni. A Caravelle 6.1 modellben mindenki kellemesen érezheti magát, mivel speciális érzékelők a hűtést és a szellőzést automatikusan a nap beesési szögének megfelelően alakítják. Természetesen ez az elv más helyzetben is működik: Ha a hideg évszakokban az első szélvédő bepárásodik, a nedvességérzékelők automatikusan előre irányítják a fűtési teljesítményt és bekapcsol az első szélvédőfűtés.

"Climatronic" klímaberendezés (3 zónás)

A teljesen automata, allergénszűrővel ellátott klímaberendezés különböző érzékelőkkel rendelkezik és állandó, előre meghatározott hőmérsékletet tart fenn a járművezetőnek és az utasoknak. Az utastérben egy második fűtőrendszer, egy további párologtató és több szellőzőrács gondoskodik a kellemes klímáról.

Elektronikusan szabályozható klímaberendezés a vezetőfülkében

A vezetőfülkében lévő, elektronikusan szabályozható klímaberendezés lehetővé teszi a megfelelő hőmérséklet fokozatmentes beállítását.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.