Menü
Zárja be a menüt

Digitális szolgáltatások és alkalmazások

Haszonjárművének csatlakoztatása: Alkalmazások és digitális szolgáltatások

El tudja képzelni életét okostelefonok nélkül? Valószínűleg nem - elvégre majdnem minden helyzetre létezik már megfelelő alkalmazás. Az App-Connectnek köszönhetően ezek a praktikus segítőtársak Volkswagen Haszonjárművének vezetése közben is kéznél vannak. A kiválasztott alkalmazásokat1 rádiós vagy navigációs rendszerén keresztül egyszerűen megjelenítheti és irányíthatja.

Legyen akár Car-Net vagy We Connect, használja az App-Connectet az alábbi három innovatív technológiával: MirrorLink®, CarPlay™ és Android Auto™. A We Connecttel ellátott CarPlay™ a "Discover Media" és "Discover Pro"2 navigációs rendszerekben vezeték nélkül összekapcsolható okostelefonjával.  

MirrorLink™

A név kötelez: MirrorLink™ egyszerűen tükrözi az infotainment rendszer képernyőjén az okostelefon összes megfelelő alkalmazását. Kedvenc alkalmazásait menet közben biztonságosan és kényelmesen használhatja, közvetlenül a képernyőn. Kompatibilis az Ön okostelefonja a MirrorLink™ Ezt a www.mirrorlink.com oldalon ellenőrizheti.

 

Fedezze fel együttműködő parterünk kedvelt alkalmazásait:

 

Glympse

A jármű helyzetének valós idejű továbbítása: teljesen biztonságosan és egyszerűen.

Android alkalmazás a Google Play Store-ban

iOS alkalmazás az App Store-ban


Parkopedia

A világ legnagyobb, parkolóhelyekkel kapcsolatos információs adatbázisa: elérhetőség, nyitvatartás és árak valós időben.

Android alkalmazás a Google Play Store-ban

iOS alkalmazás az App Store-ban

Android Auto™

"Kedvenc lejátszási listámat a Spotify-on hallgatom": a Google Android Auto™ segítségével okostelefonjának minden megfelelő alkalmazását kezelheti a Google Voice Android operációs rendszerével. Ez vonatkozik többek között a Google Play Music, a Pandora és a Spotify alkalmazások kényelmes, hangvezérléssel történő kezelésére. Emellett az Android Auto™ segítségével természetesen sok más alkalmazást használhat kényelmesen és menet közben is biztonságosan. További információkért látogasson el a Google-honlapokra, mert a Google Android Auto™ alkalmazás elérhetősége országonként eltérhet.

Töltse le most az Android alkalmazást

Apple CarPlay™

A "felhasználóbarát" fogalma nagybetűvel írandó: az Apple CarPlay™ segítségével a kiválasztott alkalmazásokat menet közben olyan kényelmesen kezelheti, mint ahogy azt iPhone-ján megszokhatta. Térképek, telefon, hírek, zene - minden egy gombnyomásra. Ezenkívül a rendszer hangvezérléssel is működik. További információkért látogasson el az Apple-honlapokra.

A CarPlay™ bővebben

Az App-Connect előfeltételei

Igazán hálózatba kapcsolt: A Car-Net App-Connect használatához a "Composition Media" rádiórendszerre vagy a "Discover Media" és "Discover Media Plus"3 navigációs rendszerek egyikére van szükség, valamint egy USB-kábelre.  

Összeköttetésben járművével a legújabb generációban: A We Connect új ajánlatában az App-Connect a "Composition Colour", "Discover Media" és "Discover Pro" infotainment rendszerekkel érhető el. A CarPlay™ segítségével okostelefonja vezeték nélkül is csatlakozhat. Enélkül a csatlakozás USB-kábellel lehetséges.

 

Hozzáillő, kompatibilis készülékek:

Car-Nettel együtt elérhető

 

"Composition Media" rádiórendszer

Igazi hangzás: A "Composition Media" a tökéletes rádiórendszer, ha Haszonjárművében az App-Connectet szeretné használni. Amint okostelefonja csatlakozik az USB-interfészen keresztül, az App-Connect minden további regisztráció nélkül használható.

"Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerek

A "Discover Media" és a "Discover Media Plus" navigációs rendszerek kompatibilisek a MirrorLink™, az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ digitális ajánlataival. Az App-Connect megvásárlásával minden okostelefonra megtalálja a megfelelő megoldást, bármelyik Volkswagen Haszonjárműről is legyen szó.

We Connecttel együtt elérhető

 

"Composition Colour" rádiórendszer

A Transporter 6.1 vagy a Multivan 6.1 bevezeti az App-Connect legújabb generációjába. Kapcsolódjon egyszerűen USB-kábellel.

"Discover Media" és "Discover Pro" navigációs rendszerek

Igazi szórakozást nyújt a 8 és 9,2 colos, színes érintőképernyő. Ezek a navigációs rendszerek is kompatibilisek a MirrorLink™, az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ szolgáltatásokkal. Az App-Connect megvásárlásával mindenki megtalálja a megfelelő megoldást, bármelyik Volkswagen Haszonjárműről is legyen szó. Mindkét rendszer kompatibilis a vezeték nélküli App-Connecttel.

Készülékek csatlakoztatása

Car-Nettel együtt elérhető

 

USB-kábel

Gyors csatlakozás: Az App-Connect használatához egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját és a rádió-vagy navigációs rendszert a megfelelő USB-kábellel. A kábelt a legtöbb okostelefon csomagja tartalmazza.

 

We Connecttel együtt elérhető.

 

Vezeték nélküli

A "Discover Media" és "Discover Pro" navigációs rendszerekkel iPhone-ját most vezeték nélkül csatlakoztathatja a CarPlay™ szolgáltatáshoz.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata