Menü
Zárja be a menüt

Kényelmesebb, mint valaha: új digitális mobilitás

A Volkswagen We bevezeti Önt az új, digitális mobilitás világába: a We Connect1-tel hasznos online szolgáltatások és járműfunkciók széles spektrumát nyújtjuk Önnek. Legyen szó zenehallgatásról, szabad parkolóhelyek kereséséről vagy az úticél leggyorsabb eléréséről - a legújabb járműgenerációk új szinteket határoznak meg. Összeállítottuk Önnek praktikus ajánlatcsomagunkat, amely egyszerűen nyugodtabbá teszi életét.

Közvetlen kapcsolat

Bizonyos járművekben, pl. a We Connecttel ellátott Transporter 6.1 modellekben ingyenesen rendelkezésére állnak aktív alapfunkciók.

 

e-Call vészhívó rendszer

Vészhelyzetben is biztonságosan: az e-Call vészhívó rendszer támogatást nyújt Önnek, ha szükség van rá. A légzsák kioldásával járó súlyos baleseteknél segítséget hív. Így a lehető leggyorsabban juthat segítséghez.

Ingyenesen jelentkezhet be a jövőbe: We Connect

Kösse össze járművét a jövővel: egyszeri regisztrációt követően aktiválja gépjárművét. Ezt követően használhatja a Volkswagen digitális szolgáltatásait. A We Connect kínálatában hasznos funkciókat és szolgáltatásokat teszünk elérhetővé a legtöbb alapfelszereltségű modellben, további költségek nélkül.

Kényelem

Ellenőrizze a kanapéról, hogy bezárta-e járművét. A szervizidőpontra is emlékeztetjük járművében. Helyezze magát kényelembe a We Connecttel.

Időszakos szervizek ütemezése

 

 

 

Biztonság

Gyors segítség, ha útközben valami elromlik. Műszaki hiba esetén egyetlen gombnyomással eléri munkatársunkat. Így automatikusan segítséget kap a bajban. 

Műszaki segélyhívás

Automatikus balesetjelzés

 

 

Jármű mindig szem előtt

Nézze meg az irodából, bezárta-e járművét - vagy azt, hogy éppen hol parkol. A fontos adatokat mindenhonnan ellenőrizheti. A We Connect segítségével minden információt megkap, amit csak tudnia kell.

Ajtók és világítás

Parkolási pozíció

Járműállapot

Vezetési adatok

Járműállapot-jelentés

 

 

Még további funkciók: We Connect Plus2

Bővítse We Connect csomagját a további funkciókért a We Connect Plus-szal: Használja ki számos praktikus előnyét, pl. a valós idejű információkkal ellátott intelligens navigációt, a médiastreaming-szolgáltatást, a webrádiót és az okostelefon-vezérlést.

Navigáció

A leggyorsabb útvonal kiválasztása, valós idejű figyelmeztetés torlódás esetén, vezetés egyenesen a töltőállomásra - ez csak néhány példa a rengeteg kiegészítő funkció közül, amelyeket a We Connect Plus2 nyújt Önnek.

Online közlekedési információk

Online térképaktualizálás

Online útvonal-meghatározás

Benzinkutak és elektromos töltőállomások

Parkolóhelyek

 

 

 

Kényelem

Kezelje kényelmesen az állófűtést és más funkciókat okostelefonja segítségével a We Connect alkalmazással.

Zárás és nyitás4

Online állófűtés3

Kürt és vészvillogó

 

Entertainment

Böngésszen a neten, mintha csak az irodájában lenne. Zenelejátszás, akár a nappaliban. A We Connect Plus2 internet és infotainment funkcióival szinte teljesen elfelejtheti, hogy tulajdonképpen még úton van. Ha a vezetés nem lenne elég szórakoztató.

Médiastreaming

Online hangvezérlés

Webrádió

WLAN-hotspot

Adatcsomagok

 

Biztonság

Extra biztonság: Értesítést kap például, amikor járműve elhagy egy bizonyos területet. És a lopási kísérletek esetén is azonnali értesítés érkezik.

Területértesítések

Online riasztóberendezés

Sebességértesítés

Így aktiválhatja és használhatja a We Connectet

Szeretné használni a We Connect és a We Connect Plus2 szolgáltatásokat? Nézze meg, mi szükséges ehhez. A We Connect Plus számos előnyének használatához csak négy lépést kell tennie:

01

Töltse le a We Connect alkalmazást

Töltse le okostelefonjára az ingyenes We Connect alkalmazást. Operációs rendszerének megfelelően a We Connect alkalmazás Android vagy iOS rendszerekre elérhető a Google Play Store vagy az App Store felületein.

 

02

Hozza létre felhasználói fiókját.

Jelentkezzen be Volkswagen Haszonjárművek azonosítójával az alkalmazásba. Amennyiben még nincs felhasználói fiókja, az alkalmazás lépésről lépésre segít Önnek a regisztrációban.

03

Adja meg Volkswagen járművét.

Adja meg Volkswagen Haszonjárművét az alvázszám (FIN) segítségével. Az alvázszámot járműve forgalmi engedélyében, vagy az első szélvédő mögött találja.  

04

Aktiválja a We Connect alkalmazást.

Kövesse az alkalmazás utasításait az aktiválás befejezéséhez. Pörgesse fel digitális mindennapjait intelligens szolgáltatásokkal!

Az aktiválással kapcsolatos információkért, kérjük kattintson ide:

We Connect aktiválás indítása

 

 

Kérdések, válaszok: GYIK

Kompatibilis a Volkswagen haszongépjárművem a We Connect szolgáltatással?

Kompatibilitás-ellenőrzőnk megmutatja Önnek első, nem kötelező érvényű tájékoztatásunkat a járműben rendelkezésre álló, igényeinek megfelelő online szolgáltatásokról.

Tovább a kompatibilitás ellenőrzéséhez

A We Connect mobil online szolgáltatások használatához hogyan kapcsolódhatok első alkalommal járművemmel az internetre?

Amennyiben Volkswagen járművének megrendelésekor a "We Connect" szolgáltatási csomagot választotta, járműve beépített eSIM-kártyával rendelkezik. Ez beépített adatkapcsolatot biztosít, amellyel járműve automatikusan kapcsolódik a We Connect portálhoz.

Miért kell Volkswagen szervizpartnert választanom?

Amennyiben a We Connect portálon kiválasztja Volkswagen szervizpartnerét, a megszokott Volkswagen minőségben élvezheti számos szolgáltatásunkat. Amennyiben ez a szolgáltatás támogatott, automatikusan kaphat szervizidőpontot. Amennyiben aktiválja az automatikus szervizek ütemezését, Volkswagen gépjárműve minden fontos adatot továbbít kiválasztott szervizpartnerének. Szükséges szerviz esetén szervizpartnere automatikusan kapcsolatba lép Önnel.

A szervizpartnert járművenként, személyre szabottan választhatja ki.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata