Menü
Zárja be a menüt

Praktikus társ: Digitális szolgáltatásai útközben

Legyen akár reggel 5 óra vagy este 10, vagy egy sietős ebédidő: a Car-Net mindig rendelkezésére áll, mert közvetlenül okostelefonjával, és így az internettel köti össze járművét. Használhatja a hasznos szolgáltatásokat és alkalmazásokat, vagy valós idejű információkat kérdezhet le. És a kezelése? Intuitív módon okostelefonján vagy tabletjén működik infotainment rendszere1 kijelzőjén keresztül. A praktikus Guide & Inform, valamint a Security & Service csomagokban mindent átláthatóan állítottunk össze Önnek. 

Guide & Inform

Bármi legyen is a célja, a Car-Net "Guide & Inform" szolgáltatások a leggyorsabban vezetik el a legkedvezőbb árú töltőállomásokhoz vagy a legközelebbi étteremhez. Továbbá hozzáférhet az aktuális közlekedési információkhoz közvetlenül az internetről - és még sok más.

Online közlekedési információk

Célok online importálása

Online útvonal-importálás

Online POI keresés

Saját külön célok

Üzemanyagtöltő állomások

Parkolóhelyek

Járműállapot-jelentés

Időmenedzser

Időjárás

Hírek

Security & Service

Haszonjárműve a legjobb kezekben: A Security & Service szolgáltatási csomag emlékezteti pl. a legfontosabb szervizidőpontokra. Továbbítja parkolási pozícióját munkatársainak és kollégáinak. Figyelmeztet lopási kísérlet esetén - és még sok minden más. Tudja meg, hogyan élvezheti az összes funkciót!

Területértesítés

Online riasztóberendezés

Zárás és nyitás

Online állófűtés

Időszakos szervizek ütemezése (alap szerviz)

Ajtók és világítás

Sebességértesítés

Kürt és vészvillogó

Járműállapot-jelentés (alap)

Járműállapot

Vezetési adatok (alap)

Parkolási pozíció

Így aktiválhatja és használhatja a Car-Netet

A Car-Net szolgáltatások sok gondot levesznek a válláról, információkkal látják el Önt és kényelmesebbé teszik pl. járműve karbantartását. A Car-Net aktiválását kényelmesen elvégezheti az alábbi linken található információk alapján:

Car-Net alkalmazás aktiválása

A szolgáltatások használatához bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. A Guide & Inform szolgáltatáscsomag használatához kompatibilis navigációs készülék és internetkapcsolat szükséges, a Security & Service szolgáltatási csomaghoz pedig kompatibilis rádiós vagy navigációs rendszer, valamint Volkswagen TelematikBox (OCU).

Guide & Inform

Előfeltételek

 

"Discover Media" és "Discover Media Plus"2 navigációs rendszerek

A "Guide & Inform" Car-Net szolgáltatás használatához vagy "Discover Media" vagy "Discover Media Plus" navigációs rendszerek szükségesek. A Guide & Inform szolgáltatás az első három évben ingyenesen igénybe vehető.

  

Volkswagen CarStick LTE

A WLAN-Hotspot alternatív lehetőségeként a Volkswagen CarStick LTE áll rendelkezésére. Ez külön SIM-kártyát használ a Car-Net szolgáltatásokhoz szükséges saját WLAN-Hotspot rendelkezésre bocsátásához, ami teljes egészében az okostelefon csatlakozásától függetlenül működik. Ezáltal kapcsolódhat mobileszközeivel, pl. okostelefonokkal vagy laptopokkal az internetre. A CarStick csak a "Discover Media" navigációs rendszerhez rendelhető külön tartozékként.

Márkakereskedők

Security & Service

Előfeltételek

 

"Composition Media" rádiórendszer

Nagyobb kényelemre és kontrollra vágyik vezetés közben? Az opcionális "Composition Media" rádiórendszernek és a Volkswagen TelematikBoxnak (OCU) köszönhetően kényelmesen használhatja a praktikus Security & Service szolgáltatásokat. Különben is: A Security & Service szolgáltatás az első három évben ingyenesen igénybe vehető.

 

"Discover Media" navigációs rendszer

A Security & Service szolgáltatást a "Discover Media" navigációs rendszerrel is igénybe veheti - az első három évben ingyenesen. Ehhez a "Composition Media" rádiórendszerhez hasonlóan szükség van a kiegészítő Volkswagen TelematikBoxra.

 

Volkswagen TelematikBox

A gyárilag szerelt Volkswagen TelematikBox a "Security & Service2 szolgáltatás használatának előfeltétele. Az egység beépített SIM-kártyával rendelkezik, melyen keresztül a jármű bármikor az internetre kapcsolódhat. Ez lehetővé teszi a jármű állapotának menet közbeni lekérdezését, az esedékes szervizek automatikus jelentését vagy a lopásjelző berendezés által jelzett gépjárműlopás esetén az azonnali értesítésküldést. Ezért a "Security & Service2 szolgáltatás megrendelése kizárólag a TelematikBox-szal együtt lehetséges.

Kérdések, válaszok

Melyek a „Guide & Inform” Car-Net szolgáltatások előfeltételei?

Az alábbi szempontoknak kell megfelelni:

  • legalább "Discover Media" infotainment rendszer
  • internetkapcsolat a járműben
  • felhasználói fiók a We Connect portálon

Annak érdekében, hogy mobileszközével használhassa a Car-Net szolgáltatásokat, szüksége van még továbbá mobilszolgáltatónál kötött érvényes mobiltelefon-szerződésre. A Car-Net szolgáltatásokat csak az adott mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén lehet igénybe venni és a szolgáltatás a felhasználói magatartástól függően eltérő adatmennyiséget használ. Ezért mindenképp átalánydíjas adatcsomagot javaslunk.

Melyek a „Security & Service” Car-Net szolgáltatások előfeltételei?

Annak érdekében, hogy a "Security & Service" Car-Net szolgáltatást használhassa, kérjük rendelje meg a megfelelő szolgáltatási csomagot, valamint Volkswagen Crafter rendelése esetén a fixen beépített Volkswagen TelematikBoxot (OCU). Ez egy olyan SIM kártyát biztosít, amellyel járműve automatikusan kapcsolódhat a We Connect portálhoz.

A "Security & Service" Car-Net szolgáltatás igénybe vételéhez a következőkre lesz szüksége:

  • felhasználói fiók a We Connect portálon
  • érvényes mobiltelefon-szerződéssel rendelkező okostelefon az alkalmazás használatához

Egyes szolgáltatások használatához a járműben is szükség van technikai elemekre. Pl. lopásjelző berendezésre az "online riasztóberendezés" használatához.

Mennyibe kerül a „Guide & Inform” Car-Net szolgáltatás?

A "Guide & Inform" Car-Net szolgáltatás új járművekben az első futamidő belül ingyenesen használható. A szolgáltatások ingyenes futamidejének hossza az országtól, a modelltől és a jármű felszereltségi szintjétől függ és 36 hónapig tart. A futamidő alatt teljesen ingyenesen használhatja a szolgáltatásokat, amennyiben a jármű átadását követő 90 napon belül regisztrál.

A díjmentes futamidő után a We Connect portálon díjfizetés ellenében meghosszabbíthatja a szolgáltatásokat. Az aktuális árak a kiválasztott szolgáltatási csomagtól és a jármű típusától függnek.

Mennyibe kerül a „Security & Service” Car-Net szolgáltatás?

A jármű megvásárlásakor a Volkswagen TelematikBoxért (OCU) egyszeri díjat kell kifizetni, a pontos összeg kiszámításához kérjük használja a Volkswagen Konfigurátort. Ez 10 évig használható és a "Security & Service" szolgáltatási csomag alapját képezi. Ezt a szolgáltatási csomagot új gépjárművek esetében az első futamidő során felár nélkül használhatja. A díjmentes használat időtartama az országtól, a modelltől és a jármű felszereltségi szintjétől függ és legalább 12 hónapig tart abban az esetben, ha Ön a jármű átadását követő 90 napon belül regisztrál.

A díjmentes futamidő után a We Connect portálon díjfizetés ellenében meghosszabbíthatja a szolgáltatásokat. Az aktuális árak a kiválasztott szolgáltatási csomagtól és a jármű típusától függnek.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata