Állóhelyzeti fűtés1

Online állóhelyzeti fűtés1 Jobb kilátások egész télen2

Csak beszállunk és már indulunk is? Télen? Fáradságos jégkaparás nélkül? Nem probléma! Az állóhelyzeti fűtés online, előre beprogramozható, majd az okostelefonon elérhető alkalmazás segítségével könnyedén be-, illetve kikapcsolható. Így az utastér az utazás megkezdése előtt felfűthető, és az első pillanattól kezdve tökéletes a kilátás is.

Ez a szolgáltatás kizárólag a "programozható állófűtéssel rendelkező, kiegészítő vízfűtés és rádiótávirányítás" funkciókkal együtt kapható. A következő állófűtések pedig sajnos nem vezérelhetők az Online állóhelyzeti fűtés segítségével.

  • "Elektromos levegős kiegészítő fűtés"
  • "állóhelyzeti fűtés (levegős) és kiegészítő fűtés (vizes) (programozható, távirányítóval)"
  • "állóhelyzeti fűtés (levegős) programozható, távirányítóval"
  • "állóhelyzeti fűtés (levegős) programozható, távirányítóval és rásegítő fűtéssel"

Csak távirányítóval működő, opcionális kiegészítő vízmelegítéssel együtt elérhető.

A Car-Net szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie. Ezen felül egy külön szerződést kell kötnie a Volkswagen AG vállalattal online. Annak érdekében, hogy teljes időtartam alatt tudja használni a szolgáltatásokat, a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű portal.volkswagen-we.com oldalon történő regisztrációjára. Minél később regisztrál, annál rövidebb az ingyenes időszak. A Car-Net "Guide&Inform" mobil online szolgáltatások használata csak a Discover Media és Discover Plus extrafelszereltséggel lehetséges. Ezenkívül Önnek szüksége van egy mobil, internetvételre alkalmas készülékre (pl.: okostelefon), amely képes mobil WLAN-Hotspotként is működni. Az opcionálisan elérhető Car-Stick LTE és a Discover Media navigációs rendszer együtt képes arra, hogy mind a navigációs rendszer számára internetet, mind pedig egy WLAN-Hotspotot létesítsen a járműben. A Car-Net Szolgáltatások az Ön és a mobilszolgáltatója között meglévő vagy külön megkötendő mobilszolgáltatás előfizetői szerződéssel és csak az adott mobiltelefon-hálózati lefedettséggel érhetőek el. Internetes adatcsomagok fogadása nyomán, az Ön mobil adatcsomagjától függően, és különösen külföldi használat során többletköltség (pl. roamingdíj) merülhet fel. A Car-Net szolgáltatások használata által generált adatok mennyisége miatt erősen ajánlott adatátalánydíjas korlátlan tarifát választania a mobiltelefonszolgáltatójánál.

A Car-net szolgáltatások bizonyos funkcióhoz tartozó díjmentes We Connect okostelefon alkalmazás használatához egy iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon és adat-opciós SIM kártya szükséges, az Ön és a mobilszolgáltatója között meglévő vagy külön megkötendő mobilszolgáltatás előfizetői szerződéssel. A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő. Ezek a szolgáltatások az egyes szerződésekben meghatározott időszakra állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag módosíthatóak. További információt a portal.volkswagen-we.com portálon talál, valamint az Ön Volkswagen vagy Volkswagen Haszonjárművek értékesítőjénél; a mobilszolgáltatási tarifák feltételeit illetően mobilszolgáltatójánál kap információkat.

Az ábrázolt járművek egyes részleteikben eltérnek az aktuális modellektől. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók.

Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték.

 

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2- kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél.

Az értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva, azok az alapfelszereltségű EU-szériamodell esetén érvényesek. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják.

Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyagfogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyagfogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek.Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata