Adatcsomagok

Menet közben is hálózatban1

A streaming és internet szolgáltatások, pl. webrádió vagy WLAN-hotspot használatához természetesen további adatmennyiségre van szükség. Ezt kedvező áron beszerezheti Cubic mobiltelefon-partnerünktől - egyszerűen és közvetlenül járművéből. 

A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Ezen felül egy külön We Connect, illetve We Connect Plus online szerződést kell kötnie a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű portal.volkswagen-we.com oldalon történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használni. A We Connect mobil online szolgáltatás használata integrált internetkapcsolaton keresztül lehetséges. Az ezzel kapcsolatosan Európán belül felmerülő esedékes adatforgalmazási díjak a hálózati lefedettség keretén belül a Volkswagen AG-t terhelik, a "Streaming & Internet" szolgáltatás kivételével. A "Streaming & Internet" szolgáltatás valamint a WLAN-hotspot használatához a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltató díjköteles adatcsomagokat kínál, amelyek a hálózati lefedettség függvényében számos európai országban használhatók. Az árakról és az elérhető országok listájáról bővebb információt a vw.cubictelecom.com oldalon talál. Alternatív megoldásként olyan mobil végfelhasználói készüléken (pl. okostelefon) keresztül lehetséges webrádió, hibrid rádió és médiastreaming, amely mobil WLAN-hotspotként funkcionál. Ebben az esetben az adott szolgáltatás az Ön és a mobilszolgáltatója között meglévő vagy külön megkötendő mobilszolgáltatás előfizetői szerződéssel és csak az adott mobiltelefon-hálózati lefedettséggel érhető el. Internetes adatcsomagok fogadása nyomán, az Ön mobil adatcsomagjától függően, és különösen külföldi használat során többletköltség (pl. roamingdíj) merülhet fel. A díjmentes We Connect alkalmazás használatához egy iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon és adat-opciós SIM kártya szükséges az Ön és a mobilszolgáltatója között meglévő vagy külön megkötendő mobilszolgáltatás előfizetői szerződéssel. A csomagokban részletezett We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet. A szolgáltatások az egyes szerződésekben meghatározott időszakra állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag módosíthatóak, illetve megszüntethetőek. További információt a portal.volkswagen-we.com portálon talál, valamint az Ön Volkswagen vagy Volkswagen Haszonjárművek értékesítőjénél. Mobiltelefon tarifákkal kapcsolatos tájékoztatást mobilszolgáltatójánál kaphat. Aktív hosszabbítás felár ellenében.

Az ábrázolt járművek egyes részleteikben eltérnek az aktuális modellektől. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók.

Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2- kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva, azok az alapfelszereltségű EU-szériamodell esetén érvényesek. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyagfogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

A Crafter esetén az N1, N2 és M2 járműkategóriáiban az R134a hűtőközeg kerül alkalmazásra. A Crafter esetén az M1 járműkategóriában a klímaberendezés vonatkozásában R1234yf hűtőközeg kerül alkalmazásra. Az alkalmazott hűtőközeg GWP értéke 1430 (R134a hűtőközeg esetén) és 4 (R1234yf hűtőközeg esetén). A töltési mennyiség függ a klímakompresszortól és 560-590 gramm között mozog. A Caddy esetén az N1 járműkategóriában R134a hűtőközeg kerül alkalmazásra. A Caddy esetén az M1 járműkategóriában a klímaberendezés vonatkozásában R1234yf hűtőközeg kerül alkalmazásra. Az alkalmazott hűtőközeg GWP értéke 1430 (R134a hűtőközeg esetén) és 4 (R1234yf hűtőközeg esetén). A töltési mennyiség függ a klímakompresszortól és 460-500 gramm között mozog. Az Amarok esetén az N1 járműkategóriában R134a hűtőközeg kerül alkalmazásra. Az alkalmazott hűtőközeg GWP értéke 1430. A töltési mennyiség 600 gramm. A Transporter esetén az N1 járműkategóriában R134a hűtőközeg kerül alkalmazásra. A Transporter esetén az M1 járműkategóriában a klímaberendezés vonatkozásában R1234yf hűtőközeg kerül alkalmazásra. Az alkalmazott hűtőközeg GWP értéke 1430 (R134a hűtőközeg esetén) és 4 (R1234yf hűtőközeg esetén). A töltésmennyiség 585-615 gramm.

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ ALKALMAZÁS A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI VOLKSWAGEN HASZONJÁRMŰVEK MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA! A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalombahelyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ ÖN MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT. Járműveink alapfelszereltségként nyári gumiabroncsokkal vannak felszerelve. Az ezen az oldalon bemutatott járművek egyes részleteikben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók, illetve megjelenhetnek olyan járművek, amelyek már nem elérhetők az aktuális évjáratban. Az aktuális termékpaletta megismerése érdekében forduljon Volkswagen Haszonjárművek partneréhez.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata