Menü
Zárja be a menüt

Könnyűfém keréktárcsák

Azt mondják, a cipő sok mindent elárul viselőjéről. Nincs ez másként a kerekek és az autó esetében sem. Akár az eleganciát, akár a sportosságot kívánja hangsúlyozni, a Volkswagen Eredeti keréktárcsa a tökéletes választás.Ha tovább akarja finomítani autója megjelenését, márkakereskedéseinkben nagy választékot talál garantáltan időtálló könnyűfém keréktárcsákból.

A stílus finomhangolása

A jól megválasztott könnyűfém keréktárcsák nem csak a látványra vannak hatással, de új stílust is adhatnak autójának. A Volkswagen könnyűfém keréktárcsák azonban nem csak stílusosak, de egyedülálló megjelenésüknek biztos hátteret ad funkcionalitásuk és biztonságosságuk is. Mielőtt az új könnyűfém keréktárcsák felkerülhetnének autójára, számos teszten kell bizonyítaniuk, hogy megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek - ugyanúgy, mint minden Volkswagen Eredeti tartozéknak.

Az eső elkerülhetetlen, de a vízre felúszás megelőzhető.

A vízre felúszás akkor következik be, mikor a gumiabroncsok vizes útfelületen elveszítik a talajkapcsolatot, így a gépjármű irányíthatatlanná válik. Azt javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze abroncsai profilmélységét, mert csak a megfelelő mintázattal rendelkező gumiabroncsok képesek optimális vízelvezetést biztosítani, és minimalizálni a vízre felúszás kialakulásának veszélyét! 

  • Megfelelő profilmélység - A gumiabroncs és az útfelület között tökéletes a talajkapcsolat
  • Alacsony profilmélység -  A víz beékelődhet az abroncs és az útfelület közé -> Megnő a fékút hossza 
  • Elégtelen profilmélység - A beékelődő víz mennyisége megszüntetheti a talajkapcsolatot -> Jelentősen megnő a fékút hossza 

Ne vállaljon kockázatot, ha a profilmélységről van szó!

Téli szerelt kerék

Itt megtalál minden információt a téli szerelt kerék ajánlatainkról.

 

Információk és ajánlatok

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata