Menü
Zárja be a menüt

A Volkswagen Eredeti szerelt kerekek előnyei

A gumiabroncsok elhasználódását nagyban meggyorsító igénybevétel a szezononkénti fel- és leszerelés, ezért hosszabb távon jobban megéri a szerelt kerekek használata. Az általunk ajánlott szerelt kerekek gyártása és szerelése éppoly gondossággal történik, mint az új autók kifejlesztése. Gyártásuk a legszigorúbb minőségi elvárásoknak is megfelelő beszállítók gyártósorain, a legfejlettebb technológiával történik.

A márkaszervizben történő tárolás előnyei

Márkaszervizeinkben az értékmegőrző keréktároláshoz hozzá tartozik a tisztítás, az állapotfelmérés. A szezon közeledtével felhívják figyelmét a közelgő kerékcsere szükségességére és a várakozás elkerülése érdekében időpontot is egyeztetnek Önnel. Amíg márkaszerviz hálózatunk valamelyik kulturált, kényelmes ügyfélterében várakozik, tájékoztatják az aktuális szervizakciókról is.

Gondolj idejében a téli kerekekre!

 

 

Akár újonnan, akár használtan vásárlunk autót, a vásárlás alkalmával nem elhanyagolható feladatunk az évszakhoz szükséges gumiabroncsokról is gondoskodni. Kínálatunkban egész évben elérhetőek Volkswagen márkájú járművekhez illő, gyári eredeti téli szerelt kerekek. Az Ön autójához vásárolható téli szerelt kerekek teljes választékáról és pontos műszaki paramétereiről, áráról érdeklődjön márkakereskedőjénél!

 

A téli gumi szükségessége

Ha a hőmérséklet tartósan 7°C alá csökken, a nyári gumiabroncsok anyaga ridegebbé válik és csökken az úthoz való tapadásuk. A téli gumiabroncsok, különleges alapanyag keveréküknek köszönhetően, a legrosszabb időjárási körülmények között is megtartják rugalmasságukat. Magyarországon ugyan 1,6 mm az előírt minimális gumiabroncs profilmélység, de a szakértők szigorúbb álláspontot képviselnek: vizsgálatuk alapján a téli gumiabroncsok teljesítménye már 4 mm-es kopásszint alatt jelentősen lecsökken - vagyis minél kisebb a mintázati mélység, annál hosszabb a gépjármű fékútja és megnő a baleset bekövetkezésének esélye. Biztonságos, nyugodt utazása érdekében azt ajánljuk, hogy a téli időszak előtt ellenőriztesse gumiabroncsai kopottságát!

Téli szerelt kerék ajánlatok 2023-2024

Itt megtalál miden információt a téli szerelt kerék ajánlatainkról - pdf formátumban.

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata