Menü
Zárja be a menüt

Az elektromos jövő mindenkit felvillanyoz!

Mindig a tökéletességet tartjuk szem előtt!

A Volkswagen Haszonjárművek évtizedek óta járulnak hozzá ahhoz, hogy aki bennünket választ, az kizárólag a munka szempontjából legfontosabb dolgokkal foglalkozhassanak. Számunkra az a fontos, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek a magukat újra és újra meghaladó modelljeinkkel, hogy innovatív technológiai megoldásainkkal minden nap hozzájárulhassunk a jövő sikereihez. Ezért is vagyunk rá büszkék, hogy sikereket, a szabadságot és a jövőt szállítjuk.

Lejátszás

A legnagyobb lelkesedés maximális szabadsággal: Beköszön az ID.BUZZ!

Hamarosan megérkező modellünk nem kisebb szerepet vállal magára, mint hogy mérnökeink legjobb ötleteinknek hála újradefiniálja az autó fogalmát és páratlan egyediségével nap mint nap jobbá tegye a benne utazók életét. A kiterjesztett valóságra épülő Head-Up-Display és az intelligens LED fényszórók mellett a szabadon variálható csomagtér-koncepciók és az óriási tér miatt pedig a személyszállítás és az országon belüli teherszállítás valódi úttörője lesz.

Felfedezem

Gyors, takarékos és kényelmes töltési lehetőségek: Ez a MOON Power!

A maximális hatékonyságra az elektromos autók töltésekor is törekedni kell, ezért alkottuk meg saját töltőállomásainkat, amik az év minden napján 100%-ig biztonságos megoldást nyújtanak vásárlóink számára. A céges telephelyre könnyedén feltelepíthető eszközökkel egyszerre akár több elektromos járművet is gyorsan fel tud tölteni, ha pedig megfelelő napelemrendszerrel kombinálja, akkor az üzemeltetési költségeiket is alacsonyan tudja tartani.

Érdekel

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata