Menü
Zárja be a menüt

Az elektromos jövő mindenkit felvillanyoz!

Mindig a tökéletességet tartjuk szem előtt!

A Volkswagen Haszonjárművek évtizedek óta járulnak hozzá ahhoz, hogy aki bennünket választ, az kizárólag a munka szempontjából legfontosabb dolgokkal foglalkozhassanak. Számunkra az a fontos, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek a magukat újra és újra meghaladó modelljeinkkel, hogy innovatív technológiai megoldásainkkal minden nap hozzájárulhassunk a jövő sikereihez. Ezért is vagyunk rá büszkék, hogy sikereket, a szabadságot és a jövőt szállítjuk.

Lejátszás

Februárban indul az új elektromos autó pályázat vállalkozások részére.

2024. február 05-étől, pályázati keretek között Ön is igényelhet vissza nem térítendő állami támogatást elektromos gépjárművek vásárlásához. Az Energiaügyi Minisztérium pályázata akár 4 millió forint támogatást is nyújthat cégének személygépkocsik, kishaszongépjárművek és kisbuszok beszerzésére. Villanyozza fel vállalkozását az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modelljeinkkel.

Tudjon meg többet a pályázat részleteiről

Gyors, takarékos és kényelmes töltési lehetőségek: Ez a MOON Power!

A maximális hatékonyságra az elektromos autók töltésekor is törekedni kell, ezért alkottuk meg saját töltőállomásainkat, amik az év minden napján 100%-ig biztonságos megoldást nyújtanak vásárlóink számára. A céges telephelyre könnyedén feltelepíthető eszközökkel egyszerre akár több elektromos járművet is gyorsan fel tud tölteni, ha pedig megfelelő napelemrendszerrel kombinálja, akkor az üzemeltetési költségeiket is alacsonyan tudja tartani.

Érdekel

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata