Variálható üléskínálat

Több hely a spontaneitásnak

Ma több utasa van - ez ennyivel több bőröndöt is jelent. A Caravelle 6.1 sokoldalú ülésváltozatokban biztosítja a lehető legnagyobb rugalmasságot. Az üléscsomagok nemcsak a helyek számában különböznek, hanem az ülések típusában is. Választhatjuk a hármas vagy kettes üléssort. Természetesen egyes ülésváltozatban is elérhető. Üljön a tolóajtónál, használja az Easy-Entry funkciót, így a harmadik sor ülőhelyei is kényelmesen elérhetők. Akármelyik üléscsomagot is választja, a Caravelle 6.1 modelljében még elég hely van a változtatásokhoz. Moduláris rögzítőrendszer teszi különösen kényelmessé az ülések kialakítását, elhelyezését és mozgatását.

Válassza ki az Önnek megfelelő felszereltséget:

Négyüléses csomag

Rövidebb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1600 mm, hosszabb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1967 mm.

Ötüléses csomag Easy-Entry funkcióval

Rövidebb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1600 mm, hosszabb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1967 mm.

Hatüléses csomag Easy-Entry funkcióval

Rövidebb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1600 mm, hosszabb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1967 mm.

Hétüléses csomag

Rövidebb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 739 mm, hosszabb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1118 mm.

Nyolcüléses csomag Easy-Entry funkcióval

Rövidebb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 739 mm, hosszabb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1118 mm.

Kilencüléses csomag Easy-Entry funkcióval

Rövidebb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 739 mm, hosszabb tengelytáv esetén a csomagtér1 hossza 1118 mm.

Az utastérben a padlólemeztől mérve. Kérjük vegye figyelembe, hogy ezek becsült értékek és a valós méretek a gyártás tűréstartománya miatt eltérhetnek.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A bruttó ár szabadon megszabott, nem kartellezett irányár, amely tartalmazza a 27% áfát, a forgalomba helyezési illetéket (NoVa), a NoVa-ról szóló törvény 6. bekezdésében megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Szövegeink jobb olvashatósága érdekében a személyi vonatkozású szavaknál a férfi vagy a női változatot használtuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A forgalomba helyezési illeték (NoVA), valamint az illetmény az EK-típusengedélyben meghatározott értékek szerint számítandó. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp  oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét

Caravelle

CO₂-kibocsátás: 172 g/km- 226 g/km
Üzemanyag fogyasztás , kombinált:  6,6 l/100 km- 8,6 /100 km

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.