Digitális műszerfal

Élvezze akár már ma a holnap menetkényelmét!

A digitális műszerfallal máris érezheti, merre tart az utazás technikailag. A navigációs térkép igény szerint a fordulatszámmérő és a kilométeróra között kaphat helyet. Így mindkét térképnézetre eltérően ráközelíthet. A digitális műszerfal például megjelenítheti a közelebbi környezetet, mialatt Ön a navigációs készüléken további útvonalakat tekint meg. Vagy egyszerűen böngésszen okostelefonja médiatárolójában úgy, hogy továbbra is a forgalomra koncentrál. Bejövő hívás? Gyorsan és intuitív módon fogadhatja a hívást a hívókép segítségével.

A kontrasztos 29,7 cm-es (11,7 colos) LED-es kijelző kényelmesen vezérelhető a multifunkciós kormánykerékkel.

A digitális műszerfalon közvetlenül szem előtt tarthatja a legfontosabb vezetési adatokat.

Irányítsa kényelmesen és egyszerűen a vezetői asszisztensrendszereket.

Válassza ki kedvenc dalát úgy, hogy közben nem téveszti szem elől az utat.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.