Fűtőrendszerek

Meleget ad és megszünteti a jegesedést

Ha korán reggel megbeszélése van. Vagy egy hosszú nap után fáradtan kászálódik a járműbe. Nem csak hóban és fagyban örülünk a kellemesen meleg utastérnek. A Caravelle 6.1 modellben különböző fűtőrendszerek biztosítják a jóleső hőmérsékletet.

Levegős állóhelyzeti fűtés

Meleg gombnyomásra: A levegős állóhelyzeti fűtés a fűtő- és szellőztető berendezéstől függetlenül működik, és egyaránt vezérelhető a központi kezelőpanel és a rádiós távirányító segítségével is. Igény szerint kiegészítő vízmelegítéses fűtés is elérhető alternatívaként.

Szélvédőfűtés (kép nélkül)

Az első szélvédőfűtés nedvesebb és hidegebb időben is gyorsan garantálja a megfelelő látási viszonyokat. A fűtőelemeket az ablakba integráltuk.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.