LED-lámpák

Megvilágítják Önnek az utat

Jó látási viszonyok éjjel és ködben: a megfelelő világításhoz az is hozzátartozik, hogy Ön és útitársai biztonságosan és nyugodtan érik el úticéljukat.

 

LED-es első fényszórók

Nagy fénytávolság és erős fény. A LED-es első fényszórók az elvárt teljesítmény mellett mást is nyújtanak. A Caravelle 6.1 elegáns megjelenését a vonzó fénydizájn hangsúlyozza.

LED-es hátsó lámpák

A járművek csomagtérajtaján elhelyezkedő, hosszú élettartamú, energiatakarékos LED-technológia gondoskodik arról, hogy Ön éjjel és rossz idő esetén is problémamentesen látható legyen a közlekedők számára.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.