Vezetői asszisztensrendszerek

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Caravelle 6.1 modellel nincs egyedül.

Oldalszél asszisztens1

Erős, lökésszerű oldalszél esetén automatikus fékbeavatkozással stabilizálja a járművet. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Oldalvédelem1

Figyeli a jármű oldalát és az infotainment rendszer kijelzőjén mutatja, ha kritikus távolságra közelít meg egy oszlopot vagy falat. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Lane Assist"1 2 sávkövető rendszer

Egy többfunkciós kamera használatával követi a sávot és a kormány mozgatásával a járművet a sávon belül tartja. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

ACC adaptív távolságtartó automatika "Front Assist" forgalomfigyelő rendszerrel és városi vészfék funkcióval.1

A távolságtartó automatika a sebességet automatikusan a jármű előtt haladó gépkocsi sebességéhez igazítja, és tartja a járművezető által beállított követési távolságot. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Gumiabroncsnyomás-kijelző (felső ábra)1

Az utazás előtt és alatt tájékoztatja a vezetőt és figyelmeztet nyomáscsökkenés esetén. Minden egyes kerékben érzékelők találhatók, amelyek rádiójellel továbbítják a nyomás és hőmérséklet értékét.

 

Közlekedési jelzőtábla-felismerő rendszer (felső ábra)1

Speciális kamera segítségével felismeri a sebességkorlátozásokat, az előzési tilalmat, valamint az időbeli és időjárásfüggő korlátokat, és ezekről a többfunkciós kijelzőn keresztül tájékoztatja a járművezetőt.

 

Lejtmenet asszisztens (felső ábra.)1

A motor fordulatszámának szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással segíti az ellenőrzött és kényelmes lejtmenetet.

A rendszer határain belül.

 

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.