Vezetői asszisztensrendszerek

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Caravelle 6.1 modellel nincs egyedül.

Oldalszél asszisztens1

Erős, lökésszerű oldalszél esetén automatikus fékbeavatkozással stabilizálja a járművet. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Oldalvédelem1

Figyeli a jármű oldalát és az infotainment rendszer kijelzőjén mutatja, ha kritikus távolságra közelít meg egy oszlopot vagy falat. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Lane Assist"1 2 sávkövető rendszer

Egy többfunkciós kamera használatával követi a sávot és a kormány mozgatásával a járművet a sávon belül tartja. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

ACC adaptív távolságtartó automatika "Front Assist" forgalomfigyelő rendszerrel és városi vészfék funkcióval.1

A távolságtartó automatika a sebességet automatikusan a jármű előtt haladó gépkocsi sebességéhez igazítja, és tartja a járművezető által beállított követési távolságot. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Gumiabroncsnyomás-kijelző (felső ábra)1

Az utazás előtt és alatt tájékoztatja a vezetőt és figyelmeztet nyomáscsökkenés esetén. Minden egyes kerékben érzékelők találhatók, amelyek rádiójellel továbbítják a nyomás és hőmérséklet értékét.

 

Közlekedési jelzőtábla-felismerő rendszer (felső ábra)1

Speciális kamera segítségével felismeri a sebességkorlátozásokat, az előzési tilalmat, valamint az időbeli és időjárásfüggő korlátokat, és ezekről a többfunkciós kijelzőn keresztül tájékoztatja a járművezetőt.

 

Lejtmenet asszisztens (felső ábra.)1

A motor fordulatszámának szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással segíti az ellenőrzött és kényelmes lejtmenetet.

A rendszer határain belül.

 

A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A bruttó ár szabadon megszabott, nem kartellezett irányár, amely tartalmazza a 27% áfát, a forgalomba helyezési illetéket (NoVa), a NoVa-ról szóló törvény 6. bekezdésében megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Szövegeink jobb olvashatósága érdekében a személyi vonatkozású szavaknál a férfi vagy a női változatot használtuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A forgalomba helyezési illeték (NoVA), valamint az illetmény az EK-típusengedélyben meghatározott értékek szerint számítandó. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp  oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét

Caravelle

CO₂-kibocsátás: 172 g/km- 226 g/km
Üzemanyag fogyasztás , kombinált:  6,6 l/100 km- 8,6 /100 km

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.