We Connect

Igazán különleges kapcsolat

A Volkswagen We Connecttel a vezetés most még inkább digitális, hálózatba kapcsolt és kényelmes. Szolgáltatások széles választékával Ön gyorsan csatlakozhat a Caravelle 6.1 modellhez teljesen kényelmesen, okostelefonjával. Központi elem a We Connect alkalmazás Az alkalmazással aktiválhatja a We Connect szolgáltatást, kiválaszthatja kedvenc csomagját és összekapcsolódhat a járművel, mivel a Caravelle 6.1 a beépített SIM-kártyának1 köszönhetően már csatlakozott is a hálózatra.

Bővebben

We Connect Basis és Plus csomagok

A díjmentes We Connect alapcsomag többek között különböző járműállapot-jelentéseket, szerviz tervezésében hasznos eszközöket és automatikus segélyhívó szolgáltatást nyújt. A We Connect Plus csomagban további szolgáltatások egészítik ki a kínálatot.

Online térképaktualizálás a We Connect Plus csomagban

Az online térképaktualizálásnak köszönhetően mindig a térképanyag legfrissebb verzióját használhatja.

Online riasztóberendezés a We Connect Plus csomagban

Az online riasztóberendezés haladéktalanul üzenetet küld mobiltelefonjára betörési kísérlet észlelésekor.

Online közlekedési információk a We Connect Plus csomagban

Az online közlekedési információk az aktuális forgalmat figyelembe véve mutatják meg Önnek, hogyan juthat el a leggyorsabban úticéljához.

Parkolási pozíció-kereső a We Connect Plus csomagban

A parkolási pozíció-kereső közvetlenül járművéhez vezeti

Vezeték nélküli App-Connect

Okostelefonjának alkalmazásait egyszerűen jelenítse meg infotainment rendszere érintőképernyőjén.

Induktív töltőállomás

Tegye a mobiltelefont a rekeszbe és már tölti is.

A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Ezen felül egy külön We Connect, illetve We Connect Plus online szerződést kell kötnie a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű portal.volkswagen-we.com oldalon történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használni. A We Connect mobil online szolgáltatás integrált internetkapcsolaton keresztül használható. Az ezzel kapcsolatosan Európán belül felmerülő esedékes adatdíjak a hálózatlefedés keretén belül a "Streaming & Internet" szolgáltatás kivételével a Volkswagen AG-t terhelik. A "Streaming & Internet" szolgáltatás valamint a WLAN-hotspot használatához a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltató díjköteles adatcsomagokat kínál, amelyek a hálózatlefedettség függvényében számos európai országban használhatók. Az árakról és az elérhető országok listájáról bővebb információt a vw.cubictelecom.com oldalon talál. Alternatív megoldásként olyan mobil végfelhasználói készüléken (pl. okostelefon) keresztül lehetséges webrádió, hibrid rádió és médiastreaming, amely mobil WLAN-hotspotként funkcionál. Ebben az esetben az adott szolgáltatás meglévő vagy külön megkötendő mobilszolgáltatói szerződéssel és csak az adott mobiltelefon-hálózati lefedettséggel elérhető. Internetes adatcsomagok fogadása nyomán, az Ön mobiladatcsomagjától függően, különösen külföldi használat során többletköltség (pl. roamingdíjak) merülhet fel. A díjmentes We Connect alkalmazás használatához egy alkalmas iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon és adat-opciós SIM kártya szükséges meglévő vagy külön a mobilszolgáltatóval megkötendő mobiltelefon szerződéssel. A csomagokban részletezett We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet. A szolgáltatások az egyes szerződésekben meghatározott időszakra állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag módosíthatóak, illetve megszüntethetőek. További információt a portal.volkswagen-we.com portálon talál, valamint az Ön Volkswagen vagy Volkswagen Haszonjárművek értékesítőjénél. Mobiltelefon tarifákkal kapcsolatos tájékoztatást mobiltelefon szolgáltatójánál kaphat.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.