Navigációs rendszerek

A célt szem előtt tartva: úton a jövő felé

Ha Ön bármeddig elmenne utasaiért: már nem kell kerülőutakat tennie. A Caravelle 6.1 navigációs rendszerei a legmodernebb technológiának köszönhetően a korábbinál funkcionálisabbak és intuitívabbak. Különlegesen innovatív a digitális műszerfal és a 23,4 cm-es (9,2 colos) "Discover Pro" navigációs készülék párosa. Az új térképfunkcióval Önnek lehetősége van a két térképet különböző nézetben megjeleníteni, így részletes áttekintést kaphat a további útvonalról. Továbbá folyamatosan rendelkezésére állnak naprakész információk a szabad parkolóhelyekről.

"Discover Pro" navigációs rendszer

  • Alapja a "Discover Media", de számos további extrával rendelkezik.
  • 23,4 cm-es (9,2 colos), színes érintőképernyő közelségérzékelővel
  • hibrid navigáció
  • a legkülönfélébb térképopciók választéka
  • díjmentes, internetes térképfrissítések
  • 64 GB médiatárhely
  • DAB+

"Discover Media" navigációs rendszer

  • 20,3 cm-es (8 colos) színes érintőképernyő közelségérzékelővel
  • 32 GB médiatárhely, két külső USB és egy Bluetooth-interfész, hibrid hangvezérlés funkció és internetrádió

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.