Rádiórendszerek

Kellemes kikapcsolódás a járműben

Bár az ízlések néha nagyon különbözőek lehetnek, egy dolog biztosan mindenkinek egyformán fontos: a jó hangzás. A Caravelle 6.1 legmodernebb rádiórendszerei tiszta hangzást biztosítanak, ezenfelül előkészítik az alkalmazáshoz és a We Connect szolgáltatásokhoz való csatlakozást.

"Composition Audio" rádiórendszer

  • Monokróm kijelző,
  • 2 x 20 Watt teljesítmény
  • kettő, illetve négy hangszóró1
  • SD kártyahely, USB és
  • Bluetooth-interfész
  • található opcionálisan a We Connect alapszolgáltatásaiban.2

"Composition Colour" rádiórendszer

  • 16,5 cm-es (6,5 colos) színes érintőképernyő
  • hat darab, 4 x 20 Watt teljesítményű hangszóró1
  • SD kártyahely, két külső USB és egy Bluetooth-interfész
  • található opcionálisan a We Connect alapszolgáltatásaiban.2

Felszereltségi szintnek megfelelően.

A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Ezen felül egy külön We Connect, illetve We Connect Plus online szerződést kell kötnie a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű portal.volkswagen-we.com oldalon történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.