Parkolássegítő rendszerek

Az Ön 8. és 9. érzéke a kényelmes parkolás érdekében

A különböző parkolássegítő rendszerek megkönnyítik mindennapjait.

"Park Assist"1 parkolássegítő rendszer

Segítséget nyújt a tengelyirányú és arra merőleges parkolóhelyekre történő beállásnál a kormány optimális, automata beállításával, ahol a járművezetőnek csak a gázt, a féket és a tengelykapcsolót kell kezelnie. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Kiállás-asszisztens1

A vezetőt a tolatva történő kiállásnál segíti. Amennyiben a járművezető egy másik jármű veszélyes közeledésekor nem reagál a hangjelzésre, akkor a rendszer fékezéssel beavatkozik. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Trailer Assist" 1 vontatmányasszisztens

Megkönnyíti a vontatmány irányítását a tengelyirányú parkolóhelyre történő beállásnál, valamint a pontos tolatásnál. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

A rendszer határain belül.

A Caravelle 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6.1 - 7.2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 162 - 231 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.