Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Caravelle

A tökéletes shuttle. A Caravelle több, mint 30 éve a professzionális személyszállítás mércéje és a legújabb generációjában is egyedinek, sokoldalúnak, nagyvonalúnak és kényelmesnek mutatkozik.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Comfort csomag akció bizonyos Transporter személyautó modellekre Vegye igénybe bizonyos Transporter személyautó modellek vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat csomagban, akár bruttó 947.000 Ft árelőnnyel!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Galéria

Az új Caravelle három felszereltség változatával még inkább megfelel sofőrje és utasai személyes elvárásainak

Az új Caravelle három felszereltség változatával még inkább megfelel sofőrje és utasai személyes elvárásainak

Első osztályú infotainment- és innovatív mobil online-szolgáltatások. A legkorszerűbb technika és a mobil online-szolgáltatások segítségével a Caravelle volánja mögött Ön útközben is mindenkor jól informált maradhat.

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtés és klímaberendezés
Elektronikus beszédhangosító funkció
Üléskomfort
Krómcsomag
Volkswagen Car-Net

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó eseten a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

Első osztályú infotainment- és innovatív mobil online-szolgáltatások.

A legkorszerűbb technika és a mobil online-szolgáltatások
segítségével a Caravelle volánja mögött Ön útközben is
mindenkor jól informált maradhat.

Fűtés és klímaberendezés

A belsőtér-érzékelővel ellátott félautomata klímaberendezés folyamatosan hozzáigazítja az utastér hőmérsékletét a vezető terének hőmérsékletéhez, és optimálisan elosztja az utastér levegőjét.

Elektronikus beszédhangosító funkció

Lehetővé teszi, hogy a vezetőnek ne kelljen túl hangosan beszélnie az utastérben ülőkkel való kommunikációhoz. A vezető felerősített hangja a hátsó hangszórókon keresztül hallható az egész utastérben.

Extra felszereltségként és csak a "Composition Media" rádióval illetve a "Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerekkel együtt rendelhető a Caravelle Trendline, Comfortline és Highline modellekhez.

Sokoldalúság már egészen a legapróbb részletekben is.

Aki kedveli az elegáns külsőt, annak ez a csomag a jó választás. Az elegáns krómozott részletek ragyogóan kiemelik az alsó hűtőrácsot, a gépkocsi oldalát és hátsó részét. A krómcsomag a rövid tengelytávú Caravelle modellekhez rendelhető.

Extra felszereltségként rendelhető a Caravelle Comfortline és Highline számára.

Szinte mindenre felkészült.

Biztonsági rendszerek
Parkolást segítő rendszerek
Vezetőasszisztens rendszerek
Fényszórók
Adaptív futómű-szabályozás (DCC)

Az új Caravelle biztonsági rendszerei szükség
esetén támogatólag léphetnek közbe, így csökkentve
jelentősen a közlekedés veszélyeit.

Parkolást segítő rendszerek
Segítség kritikus helyzetekben.

Az új Caravelle modellek fejlett vezetőasszisztens-rendszerekkel
is érkezhetnek, a sávváltást segítő Side Assist-tól egészen
a Front Assist környezetmegfigyelő rendszerig.

Fényszórók

A jobb látás érdekében a ,,Látni & Látszani" csomag automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükröt tartalmaz, melynek révén elkerülhető, hogy az Ön mögött haladó jármű elvakítsa Önt.

Adaptív futómű-szabályozás (DCC)

A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű az opcionális futómű-szabályozással a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatokban egyedileg beállítható. Extra felszereltségként rendelhető.

 

Egyedülálló hajtásrendszer-koncepció. Az új Caravelle motorjai magasabb teljesítményszint mellett kínálnak különösen kedvező üzemanyag-fogyasztási értékeket.

Motorok
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
4MOTION összkerékhajtás
Motorok

A legújabb motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző - anélkül, hogy ez a vezetési élményt csökkentené.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T6 személyautó modellek CO2 kibocsátási és üzemanyag fogyasztási értékei felülvizsgálat alatt állnak és eltérhetnek a korábbiakban közzétett ill. jelenleg a honlapon szereplő értékektől. Köszönjük megértésüket.

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

Az extra felszereltségként rendelhető 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé a vonóerő leadásának megszakítása nélkül, így lényegesen jobb menetkomfort érhető el. Ön választhat a normál és a sport üzemmód között.

4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb váltógenerációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Ennek előnye a csekély tömeg, valamint a továbbtökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika.

Egyéni fellépés.

Elektromos csomag
Fényszórók
Rögzítő pontok
Elektromos csomag

Az elektromos csomag elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrökből és elektromos ablakemelőkből áll, amelyek kapcsolói a vezető- illetve utasoldali ajtókárpitba építve állnak rendelkezésre.

Fényszórók

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. 

Rögzítő pontok

Katalógusok & további lehetőségek