Menü
Zárja be a menüt

Az új Multivan Modellváltozatok

Az új Multivan Modellváltozatok

Hagyományos vagy modern? Life vagy Style? Modellváltozatainkkal szabadságát semmi sem korlátozza. Válassza ki személyes kedvencét valamennyi felszereltségi szint és a rendelkezésre álló egyedi modellek közül. Rövidebb vagy hosszabb - Ön dönt.

Ár-tól (ÁFA-val)
27 354 910,-
Ár-tól (ÁFA nélkül)
21 568 000,-
Motor teljesítmény (kW)
110 - 150
kW
Motor teljesítmény (LE)
150 - 204
LE
Üzemanyag fogyasztás
6 5 - 9 8
l/100 km
CO₂ kibocsátás
171 - 221
g/km
Megengedett (fékezett) vontatási kapacitás
(bei 12% Steigung) bis zu
2.000
kg

A felszereltségi szintek

Az új Multivan

Néhányan az új Multivant hagyományos bevezető modellnek tekintik. Azonban gyorsan megváltozik a véleményük, ha vetnek egy pillantást az átfogó alapfelszereltségre. Már maga az alap felszereltségi szint is rengeteg meglepetés funkciót tartogat.

Ami igaz is: Az új Multivant még inkább a fiatal, kisgyerekes szülőknek terveztük. Az anyagok, a számos tárolási lehetőség és az igényes megmunkálás teszik tökéletes mindentudóvá a mindennapos használatra tervezett modellt. És a modell jó alternatíva lehet azoknak a családoknak, akik még mindig limuzint vagy kombit vezetnek.

Alapfelszereltség mutatása

A Multivan konfigurálása

A Multivan különlegességei

Két tolóajtó

Most minden felszereltségi szinten

Egy balra, egy jobbra: első alkalommal valamennyi modellváltozat két tolóajtóval rendelhető az alapfelszereltségben. Ettől lesz a Multivan alkalmas a mindennapi használatra és válik minden eddiginél sokoldalúbbá. Például gyermekét mindkét oldalról beültetheti és becsatolhatja. Ehhez be sem kell szállnia az utastérbe, az már a múlt. A be- és kirakodás is sokkal gyorsabb. Tegye a vásárolt dolgait oda, ahol hely van, vagy amelyik oldalról jobban hozzáfér a járműhöz.

Bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék

Jól hangzik

Az új Multivanben a korábbiaknál jóval több funkció rejlik. Ezeknek egy részét közvetlenül a kormányról használhatja. Szeretné kikapcsolni a vezetői asszisztensrendszert? Vagy felvenne egy telefonhívást? Átnézné a zenei könyvtárát? Vagy manuálisan váltana? Nem gond! Kezei folyamatosan a kormányon maradnak, ami már az alapfelszereltségben kellemes tapintású bőr bevonatot és kapcsolókarokat kapott.

LED-es fényszórók és hátsó lámpák

Felhívja magára a figyelmet

Az új Multivan már messziről észrevehető. Mind a LED-es főfényszórók, mind pedig a LED-technológiás hátsó lámpák feltűnővé teszik a járművet nappal és éjszaka is. De az első fényszórók más miatt is különlegesek. Keskeny kialakításuk a fekete hűtőborítás magasságáig tart, és vízszintes vonalban kifelé folytatódik. A következmények: Az új Multivan még szélesebbnek tűnik, jellegzetesebb és dinamikusabb a jármű elejének dizájnja.

"Lane Assist" sávkövető rendszer

Maradjon a sávjában

A sávkövető rendszer hosszú útszakaszokon növeli a menetbiztonságot és érezhetően kényelmesebbé válik az utazás. Amint a multifunkciós kamera rögzíti a sávot, a rendszer automatikusan bekapcsol. Ezt követően amint a fehér vagy sárga útburkolati jelekhez közelít, a jármű ellenkormányoz.17 Hangjelzés és a multifunkciós kijelzőn megjelenő figyelmeztetés tájékoztatja Önt a kormányzás átvételére.

Digitális műszerfal és rádió

Minden a képernyőn

Az új Multivanben lenyűgözően érvényesül a digitális jövő. Középen a található a 25,4 cm-es, színes érintőképernyővel rendelkező "Ready 2 Discover" rádió. Kijelenthetjük: ez a vezérlőközpont. Mert ezen a felületen nem csak a rádiót tudja kezelni. Okostelefonjának alkalmazásai, In-Car App, a klímaberendezés és sok más járműfunkció irányítható innen. A bal oldalon: a digitális műszerfal. Ez további járműadatokat szolgáltat és más alapfunkciókat biztosít. Ez nem a jövő zenéje, hanem már ma elérhető az alapfelszereltség részeként.

Elektromos vezérlésű külső tükrök

Behajtható tükrök az alapfelszereltségben

Az elegáns fekete fényezésű külső tükrök elektromosan állíthatók és igény szerint egyenként fűthetők. Miután leparkolt és távirányítású kulccsal bezárta az új Multivant, a két külső tükör automatikusan behajlik. A jármű szélessége így összességében 198 mm-rel rövidül. Ugyancsak praktikus: Sötétedés után az alul elhelyezett LED-ek megvilágítják a járművezető- és utasoldali ajtókhoz vezető utat.

Az új Multivan Life

Az új Multivan Life mindennel rendelkezik, amire Önnek a mindennapokban vagy egy pihentető utazáson szüksége lehet. Új futómű, ami minden Multivan modellben olyan kényelmes kialakítású, ahogyan azt egy családi autótól elvárható. Belső tér, amelyben minden szempontból jól érzi magát és az igényeihez igazodik. Minden felszereltségi szinten alapfelszereltségként elérhető infotainment rendszer, amely szinte mindent biztosít Önnek. 

És számos vezetői asszisztensrendszer, amelyek új korszakba vezetik. Röviden: Az új Multivan Life modellben a menetkényelemre összpontosítottuk teljes figyelmünket. Így Ön és szerettei a lehető legkényelmesebben utazhatnak.

Alapfelszereltség mutatása

A Multivan Life konfigurálása

A Multivan Life különlegességei

Hét ülés

Nagy tér a sok helynek

Ki szeret egyedül utazni, amikor négyen, öten vagy heten sokkal szórakoztatóbb? Az új Multivan Life-ban elég hely van az egész családnak vagy elférnek benne a kirándulásra induló barátok. Hét kényelmes egyes ülése12 menetiránynak megfelelően rendeződik. Hiszen mindenki látni akarja, merre visz az út. A hárompontos biztonsági öv övfeszítővel és oldallégzsákokkal biztosítja a nagyfokú passzív biztonságot.

Látni és látszani

Világít, amikor szükség van rá

És gondoskodik a jó látási viszonyokról. Ezt a Látni és látszani12 kényelmi funkció teszi lehetővé, amit részben a fény- és esőérzékelő vezérel. Ehhez tartozik többek között az automatikus nappali menetfénykapcsoló kiegészítő menetfénnyel és a többfokozatú ablaktörlő automatika, amelynek hatóköre folyamatosan igazodik az eső mennyiségéhez. Hazatérve a "Coming home" funkció megvilágítja a bejárati ajtóhoz vezető utat. És ha este gyorsan indulnia kell, már várja Önt Life modellje a "Leaving home" fényével.

16 colos „Syrakus” könnyűfém kerekek

Ezüst csillogás

Hogyan függ össze a "Syrakus"13 könnyűfém kerekek elegáns, 10-küllős dizájnja a kényelemmel? Első pillantásra sehogy. Másodikra azonban már nagyon is. Mivel a 16 colos átmérőnek köszönhetően viszonylag magasak az abroncsok oldalai. És mindent elnyelnek. Például alacsony útpadkák esetén, amiket nagyobb gumival sokkal simábban lehet venni. És az utak kisebb egyenetlenségeivel is jobban bír. Az eredmény: kevesebb ütés, nagyobb kényelem a mindennapokban.

Hat USB-C interfész

Töltők mindenhol – elöl és hátul

Kettő USB-C-interfész a műszerfalon, négy USB-C-töltőaljzat12 az utastérben: Az új Multivan Life modellben minden családtag töltheti okostelefonját vagy tabletjét. Mindegy, hol ül. Így menet közben garantált a jó hangulat. És a feltöltött akkumulátor az úti cél elérésekor.

Beparkolás-segítő rendszer a jármű első és hátsó részén

Sípol, mielőtt nekimegy

Ha több gyerek utazik a járműben, gyorsan elveszíthetjük a fonalat. Így nagy előny, ha beparkoláskor és kiálláskor van segítsége, ilyen például az alapfelszereltségben elérhető beparkolás-segítő rendszer14. Több szenzor ellenőrzi az utat a jármű elejénél és hátuljánál. Ha kevés a hely, a rendszer hanggal és vizuálisan is jelez. Így az új Multivan modellel olyan könnyen parkolhat, mint a rövidebb járművekkel.

Üléshuzat és dekorbetétek

Tökéletesen egymásra hangolva

Az új Multivan Life belső tere kiváló minőségű anyagokkal és azok kitűnő megmunkálásával hódít. Minden ülés kárpitozott, tökéletes kontúrokkal rendelkezik és strapabíró, két színű "Ribella"15 tervezésű szövet borítja. A bézs Sandwick és az antracit Raven színkombinációk a teljes belső térben visszaköszönnek. Így olyan igazi harmónia alakul ki, amelyet a "Dark Silver Brushed"16 dekorelemek csak fokoznak.

Az új Multivan Style

Magasabban ül, mint sok SUV-ben, de éppen olyan kényelmesen, mint egy prémium kategóriás járműben? Akkor minden jel szerint az új Multivan Style modellben foglalt helyet. Felszereltségi szintjei a nagyfokú rugalmasság, a funkcionális variálhatóság és a családbarát méretek tekintetében tudatosan a magasabb minőségű járművekhez hasonlóan alakulnak.

Mindezektől az új Multivan Style modell ideális választás azoknak a független járművezetőknek, akik gyakran mozognak városi környezetben. De modern szülőknek is, akiknek gyermekeiket is menedzselni kell.

Alapfelszereltség mutatása

A Multivan Style konfigurálása

A Multivan Style különlegességei

Climatronic klímaberendezés

Állandó kellemes hőmérséklet

Az új Multivan Style modellben a forró nyári napokon és a jeges téli hidegben is jól érzi magát. A teljesen automata 3-zónás Climatronic5 igényének megfelelően már az utazás megkezdése előtt kellemes hőmérsékletet biztosít. Egyszerűen nyissa meg a We Connect alkalmazást6 7 és jól szellőztesse ki a belső teret, ha például a tűző napon parkol. A járművezető helyét, az utasülést és az utasteret is külön hőmérsékletre állíthatja be. A háttérben a valamennyi klímaberendezésben alapfelszereltségeként elérhető "Air Care" funkció kiszűri az allergének jelentős részét a levegőből, pl. a pollent. Így még szabadabban lélegezhet.

Pro digitális műszerfal

Minden csak beállítás kérdése

Megemelt üléspozícióból folyamatosan látja a közlekedési helyzetet és minden releváns információ Ön előtt van. Az elegáns, szabadon lebegő, digitális kombinált műszerfalba integrált nagyfelbontású "Pro"8 digitális műszerfal sokoldalú beállítási lehetőségeket tesz lehetővé. Válassza ki a három nézet közül a kedvencét. Vagy tetszés szerint konfigurálja a kétrészes képernyő megjelenését. A zeneszám címe eredeti borítóval, a telefonkönyv számai mentett képekkel, rádiócsatornák logóval: itt szinte minden lehetséges, még a színek összehangolása a hangulatvilágítással vagy a nagy navigációs térkép9 megvilágítása is.

Üléshuzat és dekorbetétek

A legelegánsabb beltéri formatervezés

A belső teret tekintve a új Multivan Style méltó a nevéhez. Előkelő, "Dark Woodgrain Optic"10 fa hatású dekorbetétek és elegáns, mikroszövet üléshuzatok teszik a műszerfalat még értékesebbé. A világosabb, homokbézs Sandwick és a sötétebb, antracit jellegű Raven oldalburkolatok visszaköszönnek az "ArtVelours"11 üléseken. Így harmonikus belső teret kapunk, amely a két színnek köszönhetően könnyedséget sugároz.

LED-Mátrix fényszórók és LED-es fénysávok

Minden összeillik

Az IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszórók5 és a LED-es fénysávok4 igazán különleges módon hívják fel magukra a figyelmet. Utóbbit a felső hűtőrács takaróelemébe építettük és így az első fényszórókkal jól kialakított egységet képez. Az eredmény: összetéveszthetetlen fényrajzolat, amelyet Ön a többi, új Volkswagen modellben már megismerhetett. És ami az Ön új Multivan Style modelljében is jól mutat.

Hangulatvilágítás

Önnel gondolkodik

Az ízlés mindig egyéni. Ezért megadjuk Önnek azt a szabadságot, hogy új Multivan Style modelljét a legkisebb részletig saját stílusához igazítsa. Nézzük a fénydizájnt Az infotainment rendszer színes érintőképernyőjén több elmentett szín közül választhatja ki a kedvencét. Összesen 30 különböző színárnyalat4 áll rendelkezésére. Így például az új Multivan Style belső terét a külső fényezésnek megfelelően világíthatja meg.

Tudjon meg többet az új Multivanről

Áttekintés

A Multivannel kapcsolatos valamennyi fontos információ egy helyen

Tudjon meg többet az új Multivanről

Innovációk

Fedezze fel az új Multivan különlegességeit.

Bővebben a Multivan különlegességeiről

Műszaki adatok

Méretek, ülésbeállítások, meghajtás - minden egy helyen.

Bővebben a méretekről és a súlyokról

Médiatár

Még többet akar látni az új Multivan modellről? Akkor keresse fel az új Multivan modellről készült médiatárat!

Tovább a médiatárba

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.