Menü
Zárja be a menüt

Határtalan szabadság négy keréken

Szenderüljön álomba a csillagos ég alatt! Ébredjen a hullámok morajlására! Fedezzen fel idegen tájakat, úgy, hogy közben végig otthon érzi magát! A California 6.1 a megtestesült szabadság. Kényelmes belső kialakításával és az átgondolt részletekkel minden utazás felejthetetlen kaland lesz. Élvezze a függetlenséget, utazzon ahová csak akar, és vigyen magával mindent, amire csak szüksége van!

Különösen lenyűgöző

Beltér 6.1

Több szabadság - a belső térben is

Fedezzen fel minden nap új vidékeket, kultúrákat és tájakt, úgy, hogy közben végig otthon érzi magát! A California 6.1 egy mozgó nappali. A tágas beltér elegendő helyet biztosít a kinyújtózáshoz valamint nagy tárolóhelyet a gyerekek kedvenc plüssállatainak vagy az olvasnivalónknak. Főzzön, aludjon, kapcsolódjon ki - úgy, mintha otthon lenne. A különbség csak az, hogy az ajtó mögött tényleg ott az egész világ.

Kényelmes alvás 6.1

Az Ön kedvenc szállodája Mindig a közelben. 

A világ legcsodálatosabb helyein nem mindig találunk szállodát éjszakára. Ha így járnánk, akkor itt van a sajátunk: a California 6.1 tágas ágya megfelelő helyet és kényelmet biztosít ahhoz, hogy a tenger lágy morajlását hallgatva merüljünk álomba.

Technológia 6.1

Pontosan megfelelő Városba és a strandra is.

Lehetőségek, amíg a szem ellát. A műszerfal rengeteg olyan új ötletet rejt, melyek nagyszerű élményé teszik tervezett utazását valamint az ott tartózkodás idejét is. Élvezze hát ki a nagyfelbontású digitális műszerfalat, a legújabb generációs multimédiás infotainment rendszert és a legmodernebb hálózati kapcsolódási lehetőségeket a Volkswagen We Connect1 rendszer segítségével.

Bővebben

Menetdinamika 6.1

Tiszta vezetési élmény. Bármilyen terepen.

Hogy a nyaralás közbeni utazás még élvezetesebb legyen, a California 6.1-hez különböző motor-hajtáslánc kombinációk választhatók. A 4MOTION összkerékhajtás szinte minden terepen meggyőző vonóerőt ígér, míg a DSG kettős tengelykapcsolós váltó fokozatmentes sebességváltása érezhetően elősegíti az utazás kényelmét .

Vezetői asszisztensrendszerek 6.1

Magas fokú kényelem. Utazás közben is

A California 6.1 ugyanúgy tökéletes választás egy tengerparti utazáshoz, mint a nagyvárosok dzsungelében történő bevásárláshoz, köszönhetően a közlekedési tábla felismerő rendszernek2, az oldalvédelemnek2, az oldalszél-2, a sávkövető-2 3, a parkolást segítő rendszernek2, a kiparkolást segítő rendszernek2 és a vontatmányirányító tolatás - asszisztensnek2.

Bővebben

Hagyja, hogy a California 6.1 inspirálja

Lejátszás

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.