technológia 6.1

Pont a megfelelő Városba és a strandra is.

Lehetőségek, amíg a szem ellát. A műszerfal rengeteg olyan új ötletet rejt, melyek nagyszerű élményé teszik a vágyott helyre történő utazást, valamint az ott tartózkodás idejét is. Élvezze hát ki a nagyfelbontású digitális műszerfalat, a legújabb generációs multimédiás infotainment rendszert és a legmodernebb hálózati kapcsolódási lehetőségeket a Volkswagen We Connect rendszer segítségével1.

Digitális műszerfal

A California 6.1 ugyanúgy tökéletes választás egy tengerparti utazáshoz, mint a nagyvárosok dzsungelében történő bevásárláshoz. Kompakt méreteinek és személyautóhoz hasonló kezelhetőségének köszönhetően mindig tökéletes társként viselkedik és szórakoztat is: A digitális műszerfalon az infotainment rendszer érintőképernyője vagy a multifunkciós kormány segítségével kiválaszthatjuk a hangulatunkhoz illeszkedő zeneszámot, a "Discover Pro" navigáció pedig elvezet minket a következő célunkhoz.

Camper kezelőfelület

Különböző klimatizálási zónák. Egyenetlen utak. Idegen helyek: utazáskor sokszor előfordul , hogy szokatlan dolgokra kell fordítania a figyelmet. Szerencsére ilyenkor a California 6.1 az Ön segítségére siet. A Camper kezelőfelülettel egy olyan digitális központi egység áll rendelkezésére, melynek segítségével számtalan funkciót kezelhet kényelmesen. A menüpontok kiválasztása intuitív módon az érintőképernyőn történik. A beépített készülékeket pedig a forgatógomb segítségével üzemeltethetjük.

Volkswagen We Connect1

A California 6.1 olyan innovatív online funkciókkal rendelkezik, mint a "We Connect"1, valamint a "Moduláris infotainment platform" legújabb generációja. Kívánságra vezetés közben Ön a hálózatra is kapcsolódhat. A "We Connect"1 részeként olyan különlegességek várják, amelyek minden utat még kényelmesebbé és biztonságosabbá tesznek. Valós idejű közlekedési információkkal vagy online területi értesítésekkel - az Ön California 6.1 modellje kihasználja a hálózat nyújtotta lehetőségeket.

A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connect-be. Ezen felül egy külön We Connect, illetve We Connect Plus szerződést kell online kötnie a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus esetén a jármű átadását követően 90 napig van ideje regisztrálni a járművet a portal.volkswagen-we.com oldalon a szolgáltatásoknak a szerződésben meghatározott, díjmentes időszakban történő használatához.

A California 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 6,5-7,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 171-198 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.