Menü
Zárja be a menüt

A Multivan 6.1 motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 7,0-9,1 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 184-239 g/km. Ezen értékek a 715/2007 EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően kerültek meghatározásra.

A családjára is gondolhat.egy

Páratlan digitális megoldásai még több élményhez nyitnak utat.

Ikon, a legújabb verzió.

Lehetséges a tökéleteset tovább tökéletesíteni? Mindenesetre megpróbáljuk: a Multivan aktuális generációja a már bevált erősségeit megtartja, és rengeteg új különlegességet vonultat fel! Az Ön új társát továbbra is a kompromisszummentes multifunkcionalitás mellett a legmodernebb Infotainment-, vezetéssegítő- és biztonsági rendszerekkel szereltük fel. A robusztus és tágas Multivan 6.1 sokoldalú jármű azoknak, akiknek a folyamatos mozgás az élete.

Beltér 6.1

Fókuszban a jövő: az új, opcionális, 26 cm-es (10,25 hüvelyk) „Digitális műszerfal” mellett, a Multivan 6.1 belterét a moduláris Infotainment rendszer, a maga 23 cm-es (9,2 hüvelyk), középkonzolon helyet foglaló érintőképernyőjével is díszíti, amely szériában is alkalmas a hálózatra történő kapcsolódásra. A magasított üléspozíció és az opcionális, 4-irányban állítható deréktámaszok kiváló kényelemet biztosítanak, a rengeteg rekesz és fiók pedig áttekinthető tárolást biztosít a járműben.

Digitális kijelzők 6.1

Digitális műszerfal Az új vezérlőközpont

A jövő kilométerórája: megrendelésre a Comfortline felszereltség esetén a klasszikus kilométeróra egy 26 cm-es (10,25 hüvelykes) nagy méretű, nagyfelbontású, önálló háttérvilágítással rendelkező kijelzőre cserélhető - Highline felszereltség esetén ez már a szériafelszereltség része. Ez az innovatív kombinált műszer a vezetőt rengeteg hasznos információval látja el, melyek messze túlmutatnak a sebesség és üzemanyagszint kijelzésén.

Az Infotainment központ Discover Pro navigációs rendszer

Mindegy, hogy vezetés közben telefonálni szeretne, aktuális forgalmi információkra van szüksége, vagy egyszerűen csak szórakozni akar: az opcionális, személyre szabottan kezelhető „Discover Pro” navigációs rendszer, mely akár gesztusvezérléssel is felszerelhető, hasznos funkciók széles tárházához biztosít hozzáférést, és minden kívánságot teljesít. Így biztonságosan célba érhet, miközben a lehető legjobban szórakozik.

Hozzáférés az innovatív online szolgáltatások világához Volkswagen We Connect1

A Multivan 6.1 olyan, a szériafelszereltség részét képező, innovatív online funkciókkal rendelkezik, mint a „We Connect”1, valamint a „Moduláris infotainment platform” legújabb generációja. Kívánságra vezetés közben Ön a hálózatra is kapcsolódhat. A „We Connect”1 részeként olyan különlegességek várják, amelyek minden utat még kényelmesebbé és biztonságosabbá tesznek. Nem számít, hogy valós idejű forgalmi információkról, térkép-frissítésekről vagy mobil-alkalmazáson keresztül történő kulcs nélküli hozzáférésről van szó – a Multivan 6.1 otthon van a hálózaton. Túl a sebesség- és üzemanyagszint kijelzésén.

Főbb kényelmi szempontok 6.1

Helyezze magát kényelembe a Multivan 6.1-ben: a személyautókéhoz hasonló szintű kezelhetőséget szolgálja a gazdag és jelentősen kibővített szériafelszereltség, valamint a kényelmes extrák. Így a kormány mögött is kényelmesen tölthet minden egyes napot.

Elektromechanikus kormányzás

Könnyedén az úticélig

A Multivan 6.1 elektromechanikus kormányzása aktív és adaptív támogatást nyújt majd minden forgalmi helyzetben. Újszerű szervókoncepció képezi a Multivan 6.1 legmodernebb vezetői asszisztensrendszerének alapját.

Üléskínálat

Magas fokú üléskomfort

A Multivan 6.1 alapfelszereltségében is különösen kényelmes ülésekkel rendelkezik, opcionálisan pedig elektromosan 4 irányban állítható gerinctámasz rendelhető hozzájuk. Egyedülálló: a járműben található egyes ülések kézzel elforgathatók és szabadon eltolhatók.

„Comfort“ mobiltelefon csatlakozó

Hálózatra kapcsolódva.

Az alapfelszereltség részét képező "Comfort" mobiltelefon-csatlakozó megkönnyíti a kommunikációt és modelltől függően lehetővé teszi a mobiltelefon vezeték nélküli töltését. Így a vezető kezei ott maradnak, ahol lenniük kell: a kormányon.

Menetdinamika 6.1

A Multivan 6.1-ben alkalmazott kiváló hatékonyságú motorok teljesítményükkel, nyomatékukkal és takarékosságukkal tűnnek ki. Tökéletesek, ha sokat utazik, és élvezni szeretné a kimagasló menetdinamikát is.

Motorválaszték

Tekintélyes nyomaték, rendkívüli tapadás.

A Multivan 6.1 különböző motor- és hajtáslánc-változatokkal kapható. Az opcionális kettős tengelykapcsolós váltó (DSG) biztosítja a nyomaték megszakítása nélkül történő sebességváltást, így kényelmes és takarékos utazást tesz lehetővé. A rendelhető 4MOTION összkerékhajtással a Multivan 6.1 a legjobb terepképességű modell a kategóriájában.

Vezetőasszisztens-rendszerek 6.1

ACC adaptív távolságtartó automatika

A sebességszabályzó (Tempomat) távolságtartó automatikával a sebességet automatikusan a jármű előtt haladó gépkocsi sebességéhez igazítja, és tartja a vezető által beállított követési távolságot.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

"Lane Assist" sávtartó rendszer

Többfunkciós kamera segítségével követi a sávot, és a kormány mozgatásával a járművet a sávon belül tartja.2,3

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

"Front Assist" környezetfigyelő rendszer

A sebességet automatikusan az előtte haladó járműhöz igazítja, és tartja tőle a vezető által megadott távolságot.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

Oldalszél asszisztens

Erős, lökésszerű oldalszél esetén automatikus fékbeavatkozással stabilizálja az autót.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

"Park Assist" parkolást segítő rendszer

Segítséget nyújt a merőleges és párhuzamos parkolókba történő beállásnál a kormány optimális, automata beállításával, ahol a vezetőnek csak a gázt, a féket és a tengelykapcsolót kell működtetnie.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

Parkolóradar elöl/hátul, aktív oldalvédelmmel

Felügyeli a jármű oldalát és az infotainment rendszer kijelzőjén mutatja, ha az kritikus távolságon belül közelít meg egy oszlopot vagy falat.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

Kiparkolási asszisztens

Segíti a vezetőt a tolatva történő kiállásnál. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztető hangra, miközben kritikus távolságon belül egy másik jármű közeledik, akkor a rendszer automatikusan fékez.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

„Light Assist” fényszóró szabályozás

A fényszóró szabályozás az ellenkező irányból közeledő vagy az előttünk haladó járművek irányába automatikusan kikapcsolja a fényszórót, hogy azok vezetőit ne vakítsuk el. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben a korábban aktivált távolsági fényszóró automatikusan bekapcsol.2

Az asszisztensrendszerről szóló filmben példaként egy Crafter modell szerepel.

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.