Menü
Zárja be a menüt

Világpremier:
az új Multivan

Üdvözlünk egy új világban

Üdvözlünk egy új világban

Világpremier:
az új Multivan

Üdvözlünk egy új világban

Az új Multivan – univerzális járműből úttörő

Az új  Multivan a legmodernebb innováció bizonyítéka. Fokozott biztonsága és intelligens konnektivitása révén készen áll a hálózatba kapcsolt mobilitásra. A mindennapi használat és a multifunkcionalitás új definíciója jellemzi a fejlődés következő szintjét a kényelem terén. És a hajtásváltozatok választéka a plug-in hibridnek köszönhetően nagyobb, mint valaha. Az új  Multivan egy új korszak kezdetét jelöli, teljesen új járműkoncepciót képvisel, amely a megszámlálhatatlan mobilitási koncepcióhoz igazodik. Az elsőtől az utolsó milliméterig újraalkottuk, ugyanakkor jellegében legendás elődei nyomát hordozza. Az új Multivan a legmodernebb, prémium kategóriás személygépjárművek sajátosságait hagyományos univerzális tulajdonságokkal kombinálja, fokozott biztonság jellemzi, kifejező dinamika és karizmatikus dizájn. Így az új Multivan minden idők legprogresszívabb Bullija. Győződjön meg róla Ön is és fedezze fel most az új Multivant.

A beltér szabadsága

A Multivan-ben mindig fontos volt a variálhatóság – nincs ez másként az új Multivan-ben sem. Részletekbe menően újragondoltuk a beltér koncepcióját: teljesen sík padló egészen az első üléssorig, az új, innovatív sínrendszer és a különösen könnyen eltávolítható egyes ülések lehetővé teszik az ülésrend kialakításának széles skáláját nagyobb erőfeszítés nélkül. Az utastér és az első ülések közötti átjárás az elektromechanikus rögzítőfék révén még kényelmesebb. És az új, multifunkciós asztal nemcsak helyzetében változtatható, hanem alakjában is. Lehajtva a síneken egészen az első ülésekig tolható és középkonzolként használható – ez minden idők legjobban alakítható asztala.

Bővebben a beltér koncepciójáról

A tető az új égbolt

Fedezze fel a nagyszabású üveg panoráma tetőt 2, amely most először érhető el a Multivan-ben. A nagyobb térérzetet a határtalan kilátás és a fényben úszó belső tér biztosítja. Az új Multivan belső tere a két részből álló üveg panoráma tetőnek köszönhetően középen még magasabb. A „Low-e” bevonattal ellátott, laminált biztonsági üvegből készült szélvédő mintegy 78 százalékkal csökkenti a meleg besugárzását. Így a Multivan-re jellemző prémium kényelmet új szintre emeljük.

Bővebben a kényelemről

Alternatív hajtásváltozatok

Szinte hangtalanul suhanni a városon át? Az új Multivan plug-in hibriddel ez is lehetséges. A megfelelő válasz egy új korszak kihívásaira, ami több, mint egy állásfoglalás – az új hajtásrendszer új szintre emeli az új Multivan vezetési élményét. A Multivan eHybridet úgy terveztük, hogy a mindennapok során megtett átlagos távolságok teljesen elektromos üzemmódban megtehetők. Önnek ez a következőket jelenti: újradefiniált vezetési élmény, kevesebb üzemanyag-fogyasztás, helyi CO2-semleges közlekedés tisztán elektromos üzemmódban és rugalmas hatótávolságok.

Bővebben a meghajtásról

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.