Menü
Zárja be a menüt

Teret ad a kalandoknak.

Legyen szó nagycsaládról, nagy csomagokról, nagy utazásról - a Caddy mindennek teret enged. A teljesen megújult Caddy-ben az izgalmas dizájn mellett a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, a kiváló minőségű digitális műszerfal és a mobil online szolgáltatásokat tartalmazó, jövőbe mutató infotainment rendszer (Innovision Cockpit) várja. A Caddy természetesen továbbra is megbízható, rugalmas és a mindennapi használatra tervezett marad - de most még jobban felkészült az élet kihívásaira.

Változásból fejlődés

Belső tér

Intuitív kezelhetőség

A Caddy belső terét teljesen újraalkottuk és széleskörűen digitalizáltuk. Ezért a járművet most először opcionálisan digitális műszerfallal láttuk el. A műszerfal és az infotainment rendszerek együtt rendkívül modern digitális teret képeznek (Innovision Cockpit). Számos további kezelőelemet is digitalizáltunk: Többek között a multifunkciós kormánykeréktől balra elhelyezkedő modult, amely a "látni és látszani" (világítás) funkciók irányításáról gondoskodik, valamint az infotainment rendszer alatti, különböző menüfunkciókat közvetlenül irányító gombokat. A kényelemről a Caddy aktív utastér-szellőzése, kényelmes AGR ergoComfort ülései, új üléskoncepciója, a harmadik üléssor két egyes ülése és még sok más gondoskodik.

Digitális kijelzők

Minden szem előtt

A digitális műszerfal kijelzője átlátható és kontrasztos kialakítású; a képernyő átmérője 25,4 cm. A sofőr három különböző kijelző-konfiguráció közül választhat. Ezt az új, multifunkciós kormánykerék View-gombjával teheti meg. Az első konfigurációban a fordulatszámmérőt és a kilométerórát interaktív, kerek műszerek jelenítik meg; ezek a kijelző közepén egyedi, választható szinten jelennek meg - mint az okostelefon telefonkönyve. A maximális teljesítmény és számos további funkció érdekében a digitális műszerfal egyesül a csúcskategóriás infotainment rendszerrel.

Különleges részletek

Egyedi design

A technológiát és a felszereltséget tekintve az akár hétüléses Caddy külső megjelenése számos új tulajdonsággal rendelkezik: ilyen az extraként rendelhető elektromos szervózár a tolóajtókhoz és a csomagtérajtóhoz, valamint a panorámatető óriási, 1,4 m2-es üvegfelülete az első és második üléssor felett. További újdonságok az akár 18 colos könnyűfém kerekek, valamint a csúcsváltozatban az alapfelszereltség részét képező új, LED-es fényszórók és LED-es hátsó lámpák. Először a modellben: Keyless Access (röviden Kessy) kulcs nélküli zár- és indítórendszer.

Motorválaszték

Gazdaságos és kényelmes

A Caddy választható dízel, benzin vagy gázüzemű meghajtással1. A motorok a fejlődés újabb szakaszát jelentik és már 2020-ban megfelelnek a 2021-es Euro-6 károsanyag-kibocsátási szabványnak, valamint minden modell részecskeszűrővel felszerelt. A hajtásváltozatnak megfelelően az új Caddy fogyasztása elődeivel összehasonlítva akár 12%-kal csökken.

Modern vezetői asszisztensrendszerek

Automatikusan nagyobb kényelem

A Caddyben a modern vezetői asszisztensrendszereknek köszönhetően minden utazást kényelemben élvezhet: A sávváltást segítő rendszer, a "Rear Cross Traffic Alert" kitolatás segítő asszisztensrendszer, a "Trailer Assist" utánfutó-asszisztens és az "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját.

Bővebben

We Connect

Kényelmesebb, mint valaha: új digitális mobilitás

Okos alapfunkciók - kérésre minden Volkswagen haszonjárműben - az ingyenes We Connect szolgáltatások és számos We Connect Plus kiegészítő funkció: annak érdekében, hogy digitális mobilitásának első lépései a lehető legkönnyebbek legyenek, három praktikus ajánlatcsomagot állítottunk össze Önnek: Ön melyiket választja?

Bővebben

A magabiztos Caddy

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Szeretné jobban megismerni modelljeinket? Egyedi ajánlatra van szüksége?

Márkakereskedéseink állnak rendelkezésére! Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.