Menü
Zárja be a menüt

Üdvözöljük a Multivan médiatárban

Fedezze fel az új Multivan valamennyi előnyét a videóban: az aerodinamikus kialakítástól az újraértelmezett multifunkcionalitáson át a digitális tulajdonságokig, innovatív újdonságokig. A következő képeken opcionális választható felszereltség látható.

Univerzális járműből úttörő

Könnyen eltávolítható egyes ülések, tágas panoráma üvegtető és megújult vezetőtámogató rendszerek: az új Multivan innovatívabb, mint valaha. Számos kényelmi extrájával az új Multivan új szintre emeli a hagyományos és sokoldalú tulajdonságokat - valamint összetéveszthetetlenül Bulli marad.

Járműből találkozási pont

Az új Multivant minden szempontból újragondolt és aerodinamikai kialakításával, új, többféle meghajtási módjával, pl. a fenntarthatóbb plug-in-hibrid meghajtással1 és sok más okos kényelmi megoldásával igazán lenyűgöző. Fedezze fel a kisfilmben a számtalan módon használható mobilitási koncepciót. Az új Multivan - Üdvözöljük egy új világban.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.