Menü
Zárja be a menüt

Mindent szállít. Leginkább értéket.

A Crafternek egy 24 ország szakértőiből álló zsűri ítélte oda az "International Van of the Year 2017" díjat (Forrás: "Fleet Van & Utility", www.van-of-the-year.com). A kitüntetés során a zsűri tagjai mindenekelőtt a vevőorientált formatervezést, a jármű kényelmét, valamint az innovatív vezetéssegítő és biztonsági rendszereket dicsérték.

Ismerje meg a Crafter legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

A lehető legkiválóbb rakodhatóság és rakományrögzítés.

A tolóajtó 1311 mm-es nyílási szélességével, az akár 2196 mm-es4 raktérmagassággal és 100 mm magas rakodóperemmel a Crafter kategóriájában a legkiválóbban rakodható járműnek számít. A raktér még nagyobb rugalmasságáról az opcionális univerzális padló és az alapfelszereltségként szekrényfelépítmények számára előkészített karosszéria gondoskodik.

A változatok sokszínűsége

Rugalmasan az Ön igényeihez igazítva.

Teljesen mindegy, mire szeretné használni a dobozos kivitelű Craftert - két különböző tengelytávval, három hosszal, három tetőmagassággal és két üléscsomaggal olyan változatos, mint azok a feladatok, amelyeket el szeretne végezni vele.

Bővebben

Raktérkapacitás

Abszolút vonzó.

A Crafter nagy dolgokra termett: A 9,9 m³ és 18,4 m³ közötti raktérkapacitás négy vagy akár hat EUR raklap számára is elegendő helyet biztosít. A tolóajtó 1311 mm-es nyílási szélességének, 2196 mm-es rakodási magasságánakés alacsony rakodóperemének köszönhetően még az XXL-es méretű rakományok is könnyedén elhelyezhetők.

Bővebben

 

1. Belső tér magassága elsőkerék-meghajtás esetén.

Csomagtér

Mindene megvan.

A dobozos kivitelű Crafter kategóriájában az egyetlen olyan jármű, mely beépíthető polcok számára előkészített karosszériával rendelkezik alapfelszereltségként.

 

Bővebben

Rakománybiztonság

Kifogástalan biztonságban egészen a célig.

Mindegy, mit szeretne szállítani a Crafterben - az akár 14 padlóba süllyesztett rakományrögzítő szemmel, a rakományrögzítő sínek nagy választékával, valamint a mozgatható beltéri tetőtartóval bármilyen rakományt megfelelően rögzíthet a raktérben. 

 

Bővebben

Külső megjelenés

Felnő a feladataihoz.

Méghozzá a megfelelő tartozékokkal: az opcionális alaptartó, létratartó és futógörgők segítségével a rakomány akár az új dobozos kivitelű Crafter tetőjén szállítható.

 

Bővebben

Fellépők és vonóhorgok

Megkönnyíti mindennapjait.

A Crafter alapfelszereltségként egy, a tolóajtónál található közbenső lépcsőfokkal van felszerelve, amely megkönnyíti a nehéz csomagokkal történő be- és kiszállást. A be- és kirakodás még könnyebb lehet egy opcionális elektromos fellépővel. És a plusz rakomány szállítása céljából még egy opcionális vonóhorog is rendelkezésre áll.

 

Bővebben

Világítás

Szinte mindent a megfelelő megvilágításba helyez.

A nappali menetfény, tompított és távolsági fény funkcióval rendelkező opcionális LED-es fényszórók optimálisan megvilágítják az úttestet. A még jobb látási viszonyok megteremtését szolgálja a menetfénykapcsolással, távfény-szabályzással és esőérzékelővel ellátott "Látni & látszani" csomag. A kiegészítő menetfény megvilágítja a jármű környezetét.

Bővebben

Felépítési és átalakítási megoldások

Mindenre felkészülve. Gyárilag.

Mindegyik iparág különböző és egészen különös igényeket támaszt a haszongépjárművekkel szemben. Mi felkészültünk erre. Gyári felépítmény és átalakíthatósági megoldásokkal. Ezenkívül professzionális felépítménygyártókkal dolgozunk együtt, akiknek még a legszokatlanabb vevői kívánságra is megvan a megfelelő megoldásuk.

Bővebben

Három meghajtás. Két váltó. Tökéletes kombinálhatóság.

A Crafter versenytársai között az egyetlen, amely hat különböző sebességváltó/meghajtás variációval rendelhető: Az első-, hátsó- és a 4MOTION összkerékhajtást szabadon kombinálhatjuk a 8 fokozatú automata vagy a 6 fokozatú kézi sebességváltóval.

TDI-motorok

Rendkívül gazdaságos.

Az TDI-motorok külön egy haszongépjármű magas követelményeihez vannak tervezve. A Start-Stop rendszerrel alapfelszereltségként felszerelt motorok annyira hatékonyan működnek, hogy a fogyasztás lényegesen csekélyebb az elődmodellhez képest. Ezenfelül kategóriájában a Crafter rendelkezik a legalacsonyabb amortizációs, karbantartási és javítási költségekkel.

8 fokozatú, automata sebességváltó

Automatikusan a megfelelő fokozatba.

A Crafter kategóriájának egyetlen 8 fokozatú, automata sebességváltóval rendelkező járműve, mely háromféle hajtásmóddal kombinálható. Mivel nem kell váltani, ezért főként a városon belüli araszoló forgalomban lehet egyszerre kényelmesen és fogyasztás szempontjából hatékonyan vezetni.

 

Meghajtási módok

Rendkívül erős meghajtás.

Mindegy, hogy a nagyobb rakodási kapacitáshoz ideális elsőkerék-meghajtásról, a nehezebb áruk szállításához optimalizált hátsókerék-meghajtásról, vagy a járhatatlan terepen történő jobb haladáshoz való összkerékhajtásról van-e szó - a Crafternek szinte minden kihívásra megvan a megfelelő meghajtása.

Bővebben

A kényelem ott kezdődik, ahol a szokványos véget ér.

Az opcionális hidraulikus csillapítású „ergoActive” ülés, a jól átgondolt tárolási lehetőségek és a számos további extra a legkényelmesebb munkahellyé teszik a Crafter nagyméretű vezetőfülkéjét azok számára, akik sokat vannak úton.

Kényelem

Tárolók és csatlakozók

Vissza az áttekintéshez

Egyedülálló rendszerezés.

Az igazi nagyság nem csak az átgondolt részletekben jelenik meg. A Crafterben az iratrendezőtől kezdve a kávéspoháron keresztül a colstokig mindennek meg van a helye, amit az ember a hétköznapi munka során használ. A vezetőülésnél lévő 230 V-os dugaszolóaljzaton keresztül a megbeszélések között feltölthető a laptop és a szerszámok akkumulátora is.

ergoActive hidraulikus csillapítású ülés

Vissza az áttekintéshez

Optimálisan kíméli a hátat.

A Crafternek egyik feladat sem túl nehéz. Ahogy a sofőrjeinek sem. Megkönnyíti a munkát azok számára, akik nap mint nap keményen mindent beleadnak. Az opcionális hidraulikus csillapítású ergoActive ülés csillapítja az úttest okozta rázkódásokat, 20 állású ülésével gondoskodik az egyéni üléskomfortról, és kérésre akár fűtéssel és masszázsfunkcióval is kapható.

Trendline csomag

Vissza az áttekintéshez

Trendline csomag

Abszolút divatos.

Klímaberendezés és fűtőrendszerek

Vissza az áttekintéshez

Gondoskodik a munkahelyi klímáról.

A könnyen szabályozható klímaberendezésnek köszönhetően a Crafterben csak egy gombnyomás választja el az egyénileg beállított, ideális hőmérséklettől. Kérésre akár a kesztyűtartót is hűti, hogy a forró napokon is mindig kéznél legyen egy jó lehűtött üdítő. A hideg évszakokban az opcionális, programozható állóhelyzeti fűtés gondoskodik a meleg belső térről és a jégmentes ablaküvegekről.

Infotainment

Vissza az áttekintéshez

Kiváló csatlakoztatás.

Az opcionális "Discover Media" navigációs rendszerrel4 a Crafterben kerülő utak nélkül éri el céljait, és az odavezető úton kedvenc zenéjét hallgathatja tökéletes hangminőségben. A kérésre rendelhető multifunkciós kormánykerék4 segítségével nemcsak, hogy a célba kormányozhatja a járművet, hanem a navigációs eszközt és a rádiót is irányíthatja.

Együtt gondolkodik és előre gondoskodik

A Crafterben lévő innovatív vezetői asszisztensrendszerek és intelligens biztonsági rendszerek előrelátóan megbirkóznak a veszélyes helyzetekkel. Pozitív mellékhatás: Alacsony javítási és karbantartási költségek, melyek lényegesen alacsonyabbak az elődmodellhez képest.

Legmodernebb biztonsági rendszerek

Biztosra megy alapfelszereltségként.

A Crafter szinte mindent elintéz. Eközben viszont mindig biztosra megy. Az alapfelszereltséghez tartozó biztonsági rendszerei - pl. másodlagos ütközésvédelem1 vagy az elektronikus menetstabilizáló program1 segítséget nyújtanak a járművezetőnek, így gondoskodnak a nagyobb biztonságról.1

1. A rendszer határain belül.

 

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.