Nagy üléskínálat.

A Crafterben a vezető és a vezető mellett ülő utasok számára összesen öt különböző ülés biztosítja a megfelelő kényelmet. Az alapülés támlabeállításán és hosszirányú beállításán túl a komfortülés¹ a magasság és az ülésmélység beállítását is lehetővé teszi, ráadásul (belső) kartámasszal és 2 irányban állítható deréktámasszal is fel van szerelve. A "Plus" komfortülés¹ ezenfelül egy második kartámasszal és 4 irányban (elektromosan) állítható deréktámasszal rendelkezik. Az üléskínálatot az ergoComfort hidraulikus csillapítású ülés¹, valamint a fűtéssel és masszázsfunkcióval felszerelt ergoActive hidraulikus csillapítású ülés¹ egészíti ki.

Az ergoComfort hidraulikus csillapítású ülés1

A Crafternek egyik feladat sem túl nehéz. Ahogy a sofőrjeinek sem. Megkönnyíti a munkát azok számára, akik nap mint nap keményen mindent beleadnak. Az opcionális hidraulikus csillapítású ergoActive ülés csillapítja az úttest okozta rázkódásokat, 20 állású ülésével gondoskodik az egyéni üléskomfortról, és kérésre akár fűtéssel és masszázsfunkcióval is kapható.

  • Lengőülés súlybeállítással
  • Ülés hosszirányú, ülésmagasság,ülésmélység. ülés dőlésszögének beállítása
  • Elektromos négyirányú deréktámasz
  • Fejtámla, üléstámla, kartámasz beállítása

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. Az ergoComfort ülést 2015.11.26-án AGR minőségi tanúsítvánnyal tüntette ki a Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V. (Hátproblémákat kezelő németországi iskolák szövetsége, bejegyzett egyesület) és a Forum Gesunder Rücken - besser leben e. V. (Az egészséges hát fóruma - a jobb életért, bejegyzett egyesület).

 

Bezárás
Zárja be a menüt

Crafter Platós

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.