Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Crafter Platós

A csapatod és a rakományod is egy helyen. A platós kivitelű Crafter az igazán nehéz munkákra lett fejlesztve. Pont olyan keményen állja a sarat, mint azok, akik vezetik. Ha nem is tudja teljesen átvállalni Ön helyett a tennivalókat, akkor is számos olyan intelligens tulajdonsággal rendelkezik, melyek jelentősen megkönnyítik a hétköznapi munkavégzést.

Mindent szállít. Leginkább értéket. A platós kivitelű Crafternek egy 24 ország szakértőiből álló zsűri ítélte oda az „International Van of the Year 2017” díjat (Forrás: „Fleet Van & Utility“, www.van-of-the-year.com). A kitüntetés során a zsűri tagjai mindenekelőtt a vevőorientált formatervezést, a jármű kényelmét, valamint az innovatív vezetéssegítő és biztonsági rendszereket dicsérték.

Galéria

Ismerje meg a Crafter legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Crafter legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Mindene megvan. Akár üresen is. A platós kivitelű Crafterrel szállíthat munkatársakat, munkagépeket vagy akár nagy térfogatú ömlesztett rakományt. Egy teljes rakomány szállításának lehetőségét kínálja: az akár 9,6 m²-es rakfelülete elegendő helyet biztosít a nehéz eszközöknek, szerszámoknak és felszerelésnek. Vezetőfülkéjében akár 7 személy is kényelmesen utazhat a következő munkahelyig.

A változatok sokszínűsége
Rakfelület/tárolóhely
Rakodhatóság
Világítás

Egy teljes rakomány szállításának lehetőségét kínálja.

Szinte mindegy, mire akarja használni a platós kivitelű Craftert - a három különböző járműhosszal, a szimpla és a dupla fülkével, valamint a rakományrögzítési és a tárolási megoldások széles kínálatával igazi öröm lesz Önnek, bármilyen ágazatban is dolgozik.

Fő alapelve: Maximális helykihasználás.

Az akár 9,6 m²-es rakfelületével³ a platós kivitelű Crafter már első ránézésre is rengeteg helyet kínál. Másodikra pedig még többet, mint gondolnánk. A vezetőfülke mögötti opcionális tárolódobozok⁴ és a jármű hosszanti oldalaira felszerelt szerszámosládák által a tároló hely akár további 320 kg-mal bővíthető. A vezetőfülke is kiegészítő tároló helyet biztosít a védősisakok, munkavédelmi kesztyűk és szerszámok számára: a hátsó 4-es üléssor alatt.

³ Az ár a platós kivitelű, szimpla fülkés, extra hosszú tengelytávú Crafter modellre vonatkozik. ⁴ Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Lehet bele pakolni.

Az igazán nehéz munkákhoz fejlesztett, platós kivitelű Crafter rendkívül robusztus és nagy teherbírású: a padló egy max. 21 mm vastag rétegelt falemezzel van felszerelve, amely még a legsúlyosabb gépekkel és eszközökkel is megbirkózik. A lehajtható hátsó rakodófal, valamint a felhajtható hátsó fellépő megkönnyíti a ki- és berakodást.

Szinte mindent a megfelelő megvilágításba helyez.

A nappali menetfény, tompított és távolsági fény funkcióval rendelkező opcionális LED-es fényszórók optimálisan megvilágítják az úttestet. A még jobb látási viszonyok megteremtését szolgálja a menetfénykapcsolással, távfény-szabályzással és esőérzékelővel ellátott "Látni & látszani" csomag. A kiegészítő menetfény megvilágítja a jármű környezetét.

8 fokozatú, automata sebességváltó

Automatikusan a megfelelő fokozatba.

A Crafter kategóriájának egyetlen 8 fokozatú, automata sebességváltóval rendelkező járműve, mely háromféle hajtásmóddal kombinálható. Mivel nem kell váltani, ezért főként a városon belüli araszoló forgalomban lehet egyszerre kényelmesen és fogyasztás szempontjából hatékonyan vezetni.

Meghajtási módok

Rendkívül erős meghajtás.

Mindegy, hogy a nagyobb rakodási kapacitáshoz ideális elsőkerék-meghajtásról, a nehezebb áruk szállításához optimalizált hátsókerék-meghajtásról, vagy a járhatatlan terepen történő jobb haladáshoz való összkerékhajtásról van-e szó - a Crafternek szinte minden kihívásra megvan a megfelelő meghajtása.

A kényelem ott kezdődik, ahol a szokványos véget ér. Az opcionális hidraulikus csillapítású „ergoActive” ülés, a jól átgondolt tárolási lehetőségek és a számos további extra a legkényelmesebb munkahellyé teszik a Crafter nagyméretű vezetőfülkéjét azok számára, akik sokat vannak úton.

Tárolók és csatlakozók
ergoActive hidraulikus csillapítású ülés
Trendline csomag
Klímaberendezés és fűtőrendszerek
Infotainment

Egyedülálló rendszerezés.

Az igazi nagyság nem csak az átgondolt részletekben jelenik meg. A Crafterben az iratrendezőtől kezdve a kávéspoháron keresztül a colstokig mindennek meg van a helye, amit az ember a hétköznapi munka során használ. A vezetőülésnél lévő 230 V-os dugaszolóaljzaton keresztül a megbeszélések között feltölthető a laptop és a szerszámok akkumulátora is.

Optimálisan kíméli a hátat.

A Crafternek egyik feladat sem túl nehéz. Ahogy a sofőrjeinek sem. Megkönnyíti a munkát azok számára, akik nap mint nap keményen mindent beleadnak. Az opcionális hidraulikus csillapítású ergoActive ülés csillapítja az úttest okozta rázkódásokat, 20 állású ülésével gondoskodik az egyéni üléskomfortról, és kérésre akár fűtéssel és masszázsfunkcióval is kapható.

Abszolút divatos.

A Crafter ahelyett, hogy követné a trendeket, újakat teremt. Így például az opcionális Trendline csomaggal. Ez a csomag a vezetőfülkében a következőket foglalja magában: két, olvasólámpával felszerelt rekesz a tetőgalériában, egy "Memphis" kárpittal borított komfortülés a sofőr számára, egy zárható kesztyűtartó, két 12 V-os kiegészítő dugaszolóaljzat, egy fellépő világítás, még nagyobb belső hangszigetelés, valamint különböző króm alkatrészek. A csomag külső alkotóelemei: Ködfényszóró beépített kanyarfény funkcióval, a keréktárcsa közepét védő borítás króm "VW" emblémával, valamint jellegzetes krómcsíkok az első lökhárító védőrácsán.

Gondoskodik a munkahelyi klímáról.

A könnyen szabályozható klímaberendezésnek köszönhetően a Crafterben csak egy gombnyomás választja el az egyénileg beállított, ideális hőmérséklettől. Kérésre akár a kesztyűtartót is hűti, hogy a forró napokon is mindig kéznél legyen egy jó lehűtött üdítő. A hideg évszakokban az opcionális, programozható állóhelyzeti fűtés gondoskodik a meleg belső térről és a jégmentes ablaküvegekről.

Kiváló csatlakoztatás.

Az opcionális "Discover Media" navigációs rendszerrel⁴ a Crafterben kerülő utak nélkül éri el céljait, és az odavezető úton kedvenc zenéjét hallgathatja tökéletes hangminőségben. A kérésre rendelhető multifunkciós kormánykerék⁴ segítségével nemcsak, hogy a célba kormányozhatja a járművet, hanem a navigációs eszközt és a rádiót is irányíthatja.

Katalógusok & további lehetőségek