Menü
Zárja be a menüt

A csapatod és a rakományod is egy helyen.

A platós kivitelű Crafter az igazán nehéz munkákra lett fejlesztve. Pont olyan keményen állja a sarat, mint azok, akik vezetik. Ha nem is tudja teljesen átvállalni Ön helyett a tennivalókat, akkor is számos olyan intelligens tulajdonsággal rendelkezik, melyek jelentősen megkönnyítik a hétköznapi munkavégzést

Mindent szállít. Leginkább értéket.

A platós kivitelű Crafternek egy 24 ország szakértőiből álló zsűri ítélte oda az "International Van of the Year 2017" díjat (Forrás: "Fleet Van & Utility", www.van-of-the-year.com). A kitüntetés során a zsűri tagjai mindenekelőtt a vevőorientált formatervezést, a jármű kényelmét, valamint az innovatív vezetéssegítő és biztonsági rendszereket dicsérték.

Ismerje meg a Crafter legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Mindene megvan. Akár üresen is.

A platós kivitelű Crafterrel szállíthat munkatársakat, munkagépeket vagy akár nagy térfogatú ömlesztett rakományt. Egy teljes rakomány szállításának lehetőségét kínálja: az akár 9,6 m²-es rakfelülete elegendő helyet biztosít a nehéz eszközöknek, szerszámoknak és felszerelésnek. Vezetőfülkéjében akár 7 személy is kényelmesen utazhat a következő munkahelyig.

A változatok sokszínűsége

Egy teljes rakomány szállításának lehetőségét kínálja.

Szinte mindegy, mire akarja használni a platós kivitelű Craftert - a három különböző járműhosszal, a szimpla és a dupla fülkével, valamint a rakományrögzítési és a tárolási megoldások széles kínálatával igazi öröm lesz Önnek, bármilyen ágazatban is dolgozik.. 

Bővebben

Rakfelület/tárolóhely

Fő alapelve: Maximális helykihasználás.

Az akár 9,6 m²-es rakfelületével³ a platós kivitelű Crafter már első ránézésre is rengeteg helyet kínál. Másodikra pedig még többet, mint gondolnánk. A vezetőfülke mögötti opcionális tárolódobozok⁴ és a jármű hosszanti oldalaira felszerelt szerszámosládák által a tároló hely akár további 320 kg-mal bővíthető. A vezetőfülke is kiegészítő tároló helyet biztosít a védősisakok, munkavédelmi kesztyűk és szerszámok számára: a hátsó 4-es üléssor alatt.

Bővebben

 

³ Az ár a platós kivitelű, szimpla fülkés, extra hosszú tengelytávú Crafter modellre vonatkozik. ⁴ Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Világítás

Szinte mindent a megfelelő megvilágításba helyez.

A nappali menetfény, tompított és távolsági fény funkcióval rendelkező opcionális LED-es fényszórók optimálisan megvilágítják az úttestet. A még jobb látási viszonyok megteremtését szolgálja a menetfénykapcsolással, távfény-szabályzással és esőérzékelővel ellátott "Látni & látszani" csomag. A kiegészítő menetfény megvilágítja a jármű környezetét.

Bővebben

8 fokozatú, automata sebességváltó

Automatikusan a megfelelő fokozatba.

A Crafter kategóriájának egyetlen 8 fokozatú, automata sebességváltóval rendelkező járműve, mely háromféle hajtásmóddal kombinálható. Mivel nem kell váltani, ezért főként a városon belüli araszoló forgalomban lehet egyszerre kényelmesen és fogyasztás szempontjából hatékonyan vezetni.

 

Meghajtási módok

Rendkívül erős meghajtás.

 Mindegy, hogy a nagyobb rakodási kapacitáshoz ideális elsőkerék-meghajtásról, a nehezebb áruk szállításához optimalizált hátsókerék-meghajtásról, vagy a járhatatlan terepen történő jobb haladáshoz való összkerékhajtásról van-e szó - a Crafternek szinte minden kihívásra megvan a megfelelő meghajtása.

Bővebben

A kényelem ott kezdődik, ahol a szokványos véget ér.

Az opcionális hidraulikus csillapítású „ergoActive” ülés, a jól átgondolt tárolási lehetőségek és a számos további extra a legkényelmesebb munkahellyé teszik a Crafter nagyméretű vezetőfülkéjét azok számára, akik sokat vannak úton.

Kényelem

Tárolók és csatlakozók

Vissza az áttekintéshez

Egyedülálló rendszerezés.

Az igazi nagyság nem csak az átgondolt részletekben jelenik meg. A Crafterben az iratrendezőtől kezdve a kávéspoháron keresztül a colstokig mindennek meg van a helye, amit az ember a hétköznapi munka során használ. A vezetőülésnél lévő 230 V-os dugaszolóaljzaton keresztül a megbeszélések között feltölthető a laptop és a szerszámok akkumulátora is.

ergoActive hidraulikus csillapítású ülés

Vissza az áttekintéshez

Optimálisan kíméli a hátat.

A Crafternek egyik feladat sem túl nehéz. Ahogy a sofőrjeinek sem. Megkönnyíti a munkát azok számára, akik nap mint nap keményen mindent beleadnak. Az opcionális hidraulikus csillapítású ergoActive ülés csillapítja az úttest okozta rázkódásokat, 20 állású ülésével gondoskodik az egyéni üléskomfortról, és kérésre akár fűtéssel és masszázsfunkcióval is kapható.

Trendline csomag

Vissza az áttekintéshez

Trendline csomag

Abszolút divatos.

Klímaberendezés és fűtőrendszerek

Vissza az áttekintéshez

Gondoskodik a munkahelyi klímáról.

A könnyen szabályozható klímaberendezésnek köszönhetően a Crafterben csak egy gombnyomás választja el az egyénileg beállított, ideális hőmérséklettől. Kérésre akár a kesztyűtartót is hűti, hogy a forró napokon is mindig kéznél legyen egy jó lehűtött üdítő. A hideg évszakokban az opcionális, programozható állóhelyzeti fűtés gondoskodik a meleg belső térről és a jégmentes ablaküvegekről.

Infotainment

Vissza az áttekintéshez

Kiváló csatlakoztatás.

Az opcionális "Discover Media" navigációs rendszerrel⁴ a Crafterben kerülő utak
nélkül éri el céljait, és az odavezető úton kedvenc zenéjét hallgathatja tökéletes hangminőségben. A kérésre rendelhető multifunkciós kormánykerék⁴ segítségével nemcsak, hogy a célba kormányozhatja a járművet, hanem a navigációs eszközt és a rádiót is irányíthatja.

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.