Csomagtér

Mindene megvan.

A dobozos kivitelű Crafter kategóriájában az egyetlen olyan jármű, mely beépíthető polcok számára előkészített karosszériával rendelkezik alapfelszereltségként.

Fapadló1 2

A rakteret borító 10 mm vastag fapadló optimális felületet biztosít a rakománya számára. A robusztus bükkfa kiemelkedő stabilitást és hosszú élettartamot jelent.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Univerzális padló és előkészített karosszéria.

Univerzális padló1 2

Ez az opcionális, fából készült padló ideális alapot biztosít a különböző gyártóktól származó polcfelépítmények és szekrényrendszerek utólagos beszereléséhez. A padlóborítás kivágásainál elhelyezkedő speciális csatlakozóelemek lehetővé teszik a szekrényfelépítmények egyszerű rögzítését. A rakományrögzítő sínek választhatóan hosszanti és keresztirányban is rendelhetőek.

Beépíthető polcok számára előkészített karosszéria (kép nélkül)

 

A felszerelést az ablakok alatt és felett található számos hatszögletű lyuk és M6 csavar teszi egyszerűvé. A lyukak közötti távolság 100 mm.

 

Ablak nélküli válaszfal

 

Az alapfelszereltséghez tartozó DIN 75410-3 szabvány szerinti válaszfal teljesen zárt. A vezető fülke feletti mennyezeti rekesz külön rendelhető a magas tető kivitelhez, az extra magas tetőkivitel esetén viszont alapfelszereltség.

 

Átlós raktérszellőzés (kép nélkül)1

 

A kívánság szerint kapható mechanikus tetőszellőző egy padlónyílással együtt gondoskodik az átlós szellőzésről, hogy a gázok biztosan távozzanak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Válaszfal ablakkal és védőráccsal.1

Az ablak ferde beállítása megakadályozza, hogy a vezető látóterébe visszaverődések jussanak. A rács egyszerre óvja az ablakot, a vezetőt és a vezető mellett ülő utast, például hirtelen fékezés esetén. Az ablak kétféle változatban rendelhető: zárt válaszfalablakként vagy rugalmas tolóablakként.

Félmagas oldalburkolat és tárolódobozok.

Félmagas oldalburkolat üreges műanyag lapokból1

A raktérre külön rendelhető, üreges műanyag lapokból álló burkolat, mely különösen robusztus. Az oldalburkolat a padlótól a párkányig ér, és rendkívül könnyen tisztítható.

Tárolódobozok a kerékdobok fölött.1

Az extraként rendelhető tárolódobozok a raktérben a két kerékdob fölé vannak felszerelve, és többek között rögzítőhevederek, szerszámok, láthatósági mellények és kesztyűk tárolására alkalmasak.

Tetőig érő oldalburkolat rétegelt falemezből.1

Az oldalfalak védelme céljából az 5 mm vastag, opcionális rétegelt falemezek különösen ütésállóak és ellenállóak.

"Vario Protect" tetőkárpit.1 2 

A tető védelméről a különösen robusztus, kontúrmart tetőborítás gondoskodik. A kívánság szerint rendelhető "Vario Protect" tetőkárpit ellenáll az ütéseknek, vegyszereknek és környezeti hatásoknak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

LED-es raktérvilágítás és dugaszolóaljzatok.

LED-es raktérvilágítás

Négy alapfelszereltségként integrált LED-es lámpa biztosítja a raktér egyenletes és megfelelő megvilágítását.

12 V-os dugaszolóaljzatok (kép nélkül)1

A könnyű elérhetőség érdekében külön kérésre a hátsó ajtószárny D-oszlopán és a tolóajtónál is elhelyezünk egy-egy 12 V-os dugaszolóaljzatot. Két tolóajtóval felszerelt jármű esetén egy harmadik csatlakozóaljzatot is talál.

230 V-os dugaszolóaljzatok, kívül és belül (kép nélkül)1

Az opcionális 230 V-os külső CEE-dugaszolóaljzattal áram táplálható a járműbe, amely a raktérben található dugaszolóaljzat segítségével akár 2500 watt (16 A) teljesítményt biztosít. Ennek köszönhetően a jármű belső terében is használhat elektromos eszközöket. A csomaghoz tartozik továbbá egy áram-védőkapcsoló és egy töltő a jármű akkumulátorához.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség

 

Hátsó ajtószárnyak.

A két, külön kérésre ablakkal is kapható tetőig nyúló ajtó 180°-os nyílásszöget biztosít, amely opcionálisan akár 270°-ra is bővíthető.

Tárolózsákok a hátsó ajtószárnyakhoz (kép nélkül)1

A külön kérésre rendelhető, levehető tárolózsákokban az apróbb szerszámok biztonságosan tárolhatók és mindig kéznél vannak.

Védőrács a hátsó ajtószárnyakhoz (kép nélkül)1

Az opcionális védőrácsok megvédik a hátsó ablakok üvegét a töréstől, illetve lopás elleni védelemre is szolgálnak.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Crafter

A Crafter modell felszereltségtől függő, kombinált üzemanyag-fogyasztása: 11,6 - 7,9 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 303 - 206 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműn feláras extra felszereltségek is láthatók.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.