Klímaberendezés elektronikus szabályozással.¹

Az igényeknek megfelelő belső hőmérsékletről a kérésre rendelhető klímaberendezés fokozatmentes szabályozása gondoskodik.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Fűtések.

Programozható állóhelyzeti légfűtés. ¹ A külön kérésre rendelhető, üzemanyaggal működő állóhelyzeti légfűtés közvetlenül felmelegíti a beáramló levegőt, és a légbefúvókon keresztül gyorsan felfűti a rakteret, illetve az utasteret. Igény esetén rádiós távirányítóval rendelhető.

Fűtés elektronikus szabályzással. (kép nélkül) A belső hőmérséklet pontos szabályozásáért alapfelszereltségben.

Téli csomag. (kép nélkül)¹ A kérésre rendelhető téli csomag kiegészítő fűtést, egy szintjelzővel felszerelt nagy mosófolyadék-tartályt, fűthető szélvédőmosó fúvókákat, valamint első szélvédőfűtést tartalmaz.

Üzemanyaggal működő kiegészítő fűtés. (kép nélkül)¹ Az üzemanyaggal működő opcionális berendezés járó motor mellett támogatja a fedélzeti fűtést.

Állóhelyzeti légfűtés és kiegészítő fűtés. (kép nélkül)¹ Az állóhelyzeti légfűtés funkciói mellett egy opcionális kiegészítő fűtés támogatja járó motor mellett a fedélzeti fűtést.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés