Klímaberendezés

Klímaberendezés elektronikus szabályozással.

Az igényeknek megfelelő belső hőmérsékletről a kérésre rendelhető klímaberendezés fokozatmentes szabályozása gondoskodik.

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

 

Fűtések

Programozható állóhelyzeti légfűtés. ¹ A külön kérésre rendelhető, üzemanyaggal működő állóhelyzeti légfűtés közvetlenül felmelegíti a beáramló levegőt, és a légbefúvókon keresztül gyorsan felfűti a rakteret, illetve az utasteret. Igény esetén rádiós távirányítóval rendelhető.

Fűtés elektronikus szabályzással. (kép nélkül) A belső hőmérséklet pontos szabályozásáért alapfelszereltségben.

Téli csomag. (kép nélkül)¹ A kérésre rendelhető téli csomag kiegészítő fűtést, egy szintjelzővel felszerelt nagy mosófolyadék-tartályt, fűthető szélvédőmosó fúvókákat, valamint első szélvédőfűtést tartalmaz.

Üzemanyaggal működő kiegészítő fűtés. (kép nélkül)¹ Az üzemanyaggal működő opcionális berendezés járó motor mellett támogatja a fedélzeti fűtést.

Állóhelyzeti légfűtés és kiegészítő fűtés. (kép nélkül)¹ Az állóhelyzeti légfűtés funkciói mellett egy opcionális kiegészítő fűtés támogatja járó motor mellett a fedélzeti fűtést.

 

¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Crafter Platós

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.