Rakománybiztonság

Kifogástalan biztonságban egészen a célig.

Mindegy, mit szeretne szállítani a Crafterben - az akár 14 padlóba süllyesztett rakományrögzítő szemmel, a rakományrögzítő sínek nagy választékával, valamint a mozgatható beltéri tetőtartóval bármilyen rakományt megfelelően rögzíthet a raktérben.

Rakományrögzítő sínek és szemek.

Rakományrögzítő sínek1

A rakomány ideális rögzítése érdekében az oldalfalakhoz, a válaszfalhoz, a tetőkerethez és az univerzális padlóhoz külön robusztus fémsínek is rendelhetők.

Akár 14 db rakományrögzítő szem (kép nélkül)

A rakomány rögzítőhevederrel vagy rögzítőhálóval való biztonságos rögzítéséhez a Crafterben két kiegészítő rögzítőszem található az elválasztófalnál. Az állítható rögzítőszemek a padlóba süllyesztve helyezkednek el. Az elbotlás veszélyének csökkentése érdekében az ajtóknál található rögzítőszemek oldalra hajthatók.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

 

Rögzítőheveder-szerelvény.1

 

Az opcionális rögzítőheveder-szerelvény segítségével mindig stabilan rögzítheti a szállítmányt a raktérben. A rögzítés egyszerűen a rakományrögzítő síneknél vagy a feszítőrúd különálló rögzítési pontjánál történik.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

 

 

Rakományrögzítő háló. 1

A kérésre rendelhető rakományrögzítő háló esetében egy körbefutó heveder gondoskodik a rakomány megbízható rögzítéséről. A karabineres kampókkal felszerelt racsnis heveder a jármű rögzítési pontjaiba vagy a jármű sínrendszerének külön rendelhető szerelvényei segítségével rögzíthető.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

Rakományrögzítő láda.1

A kérésre kapható rakományrögzítő láda racsnis és rögzítőhevedereket, élvédőt és csúszásgátló szőnyeget tartalmaz, valamint egy brosúrát a rakományrögzítéssel kapcsolatos figyelmeztetésekkel. A készlethez külön rendelhető fali tartó.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

 

Beltéri tetőtartó. 1

Az opcionális beltéri tetőtartó lehetővé teszi a rakományok egyszerű tárolását. Mindkét tartó eltolható a járműben, így a rakomány hosszához igazítható. Amennyiben nincs rájuk szükség, könnyedén kiszerelhetők.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

 

Két feszítőrúd. 1 2 

A kérésre rendelhető feszítőrudak különböző rakományok biztonságos szállítását teszik lehetővé. A raktér rugalmas kihasználása érdekében a feszítőrudak gyorsan behelyezhetők és kivehetők.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Korszakváltás az áruszállításban Crafter

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.