Rakománybiztonság

Kifogástalan biztonságban egészen a célig.

Mindegy, mit szeretne szállítani a Crafterben - az akár 14 padlóba süllyesztett rakományrögzítő szemmel, a rakományrögzítő sínek nagy választékával, valamint a mozgatható beltéri tetőtartóval bármilyen rakományt megfelelően rögzíthet a raktérben.

Rakományrögzítő sínek és szemek.

Rakományrögzítő sínek1

A rakomány ideális rögzítése érdekében az oldalfalakhoz, a válaszfalhoz, a tetőkerethez és az univerzális padlóhoz külön robusztus fémsínek is rendelhetők.

Akár 14 db rakományrögzítő szem (kép nélkül)

A rakomány rögzítőhevederrel vagy rögzítőhálóval való biztonságos rögzítéséhez a Crafterben két kiegészítő rögzítőszem található az elválasztófalnál. Az állítható rögzítőszemek a padlóba süllyesztve helyezkednek el. Az elbotlás veszélyének csökkentése érdekében az ajtóknál található rögzítőszemek oldalra hajthatók.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

 

Rögzítőheveder-szerelvény.1

 

Az opcionális rögzítőheveder-szerelvény segítségével mindig stabilan rögzítheti a szállítmányt a raktérben. A rögzítés egyszerűen a rakományrögzítő síneknél vagy a feszítőrúd különálló rögzítési pontjánál történik.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

 

 

Rakományrögzítő háló. 1

A kérésre rendelhető rakományrögzítő háló esetében egy körbefutó heveder gondoskodik a rakomány megbízható rögzítéséről. A karabineres kampókkal felszerelt racsnis heveder a jármű rögzítési pontjaiba vagy a jármű sínrendszerének külön rendelhető szerelvényei segítségével rögzíthető.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

Rakományrögzítő láda.1

A kérésre kapható rakományrögzítő láda racsnis és rögzítőhevedereket, élvédőt és csúszásgátló szőnyeget tartalmaz, valamint egy brosúrát a rakományrögzítéssel kapcsolatos figyelmeztetésekkel. A készlethez külön rendelhető fali tartó.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

 

Beltéri tetőtartó. 1

Az opcionális beltéri tetőtartó lehetővé teszi a rakományok egyszerű tárolását. Mindkét tartó eltolható a járműben, így a rakomány hosszához igazítható. Amennyiben nincs rájuk szükség, könnyedén kiszerelhetők.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

 

Két feszítőrúd. 1 2 

A kérésre rendelhető feszítőrudak különböző rakományok biztonságos szállítását teszik lehetővé. A raktér rugalmas kihasználása érdekében a feszítőrudak gyorsan behelyezhetők és kivehetők.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.
2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A bruttó ár szabadon megszabott, nem kartellezett irányár, amely tartalmazza a 27% áfát, a forgalomba helyezési illetéket (NoVa), a NoVa-ról szóló törvény 6. bekezdésében megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Szövegeink jobb olvashatósága érdekében a személyi vonatkozású szavaknál a férfi vagy a női változatot használtuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A forgalomba helyezési illeték (NoVA), valamint az illetmény az EK-típusengedélyben meghatározott értékek szerint számítandó. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp  oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét

Crafter:

CO₂-kibocsátás: 231 g/km- 364 g/km
Üzemanyag fogyasztás , kombinált:  8,8 l/100 km- 10,1 /100 km

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Korszakváltás az áruszállításban Crafter

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.