Külső megjelenés

Felnő a feladataihoz.

Méghozzá a megfelelő tartozékokkal: az opcionális alaptartó, létratartó és futógörgők segítségével a rakomány akár az új dobozos kivitelű Crafter tetőjén szállítható.

Létra a hátsó ajtószárnyon.1 2

A hátsó ajtószárnyra szerelt, kérésre rendelhető létra gyors hozzáférést biztosít és meggyorsítja a tető meg- és lerakodását.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

Alaptartó és tetőcsomagtartó. 1 2 

Alaptartó 1 2 

Az alumíniumból és horganyzott acéllemezből készült opcionális alaptartó a C-sínekben rögzül. Csak a normál tetőhöz rendelhető, a terhelhetősége pedig 150 kg.

Előkészítés tetőcsomagtartóhoz (kép nélkül)1  

A tetőn elhelyezett, kérésre rendelhető, C-profilos rögzítősínek megkönnyítik a tetőcsomagtartók, tetőkosarak vagy egyéb tároló egységek utólagos rögzítését.

Tetőcsomagtartó futógörgővel (kép nélkül)1  

Ezzel az opcionális tartóval biztonságosan szállíthat hosszú rakományokat.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

 

 

Csőszállító.1 2 

A kérésre rendelhető csőszállító akár 3 méteres csövek, például fűtéscsövek szállítására alkalmas.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

2Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

Ergonomikus létratartó és támaszkészlet.

Ergonomikus létratartó1

Az opcionális létratartó átgondolt kialakítása lehetővé teszi a létrák kis erőfeszítést igénylő be- és kiakasztását a jármű oldalán. Egy könnyű járású szerkezet emeli a létrát a tetőre szállításhoz.

Támaszkészlet1

A kérésre kapható, külön-külön állítható, horganyzott acélszalagból készült támaszok segítségével kényelmesen szállíthat hosszú tárgyakat a tetőn. Magasság az alaptartó nélkül: 180 mm.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Lég- és esőterelő.1

Résnyire nyitott ablaknál történő utazás esetén az opcionális lég- és esőterelő hatékonyan csökkenti a befelé pergő víz mennyiségét és a szél okozta zavaró zajt, ráadásul védelmet nyújt az oldalról érkező napsugarak ellen is.

Sárhányók1

A kérésre rendelhető rendkívül strapabíró sárhányók megvédik az alvázat, a lökhárítót, az oldalsó küszöblemezeket és az ajtókat a felverődő szennyeződéstől és kövektől. Ráadásul csökkentik a felverődő víz mértékét. 

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Korszakváltás az áruszállításban Crafter

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.