Külső megjelenés

Felnő a feladataihoz.

Méghozzá a megfelelő tartozékokkal: az opcionális alaptartó, létratartó és futógörgők segítségével a rakomány akár az új dobozos kivitelű Crafter tetőjén szállítható.

Létra a hátsó ajtószárnyon.1 2

A hátsó ajtószárnyra szerelt, kérésre rendelhető létra gyors hozzáférést biztosít és meggyorsítja a tető meg- és lerakodását.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

Alaptartó és tetőcsomagtartó. 1 2 

Alaptartó 1 2 

Az alumíniumból és horganyzott acéllemezből készült opcionális alaptartó a C-sínekben rögzül. Csak a normál tetőhöz rendelhető, a terhelhetősége pedig 150 kg.

Előkészítés tetőcsomagtartóhoz (kép nélkül)1  

A tetőn elhelyezett, kérésre rendelhető, C-profilos rögzítősínek megkönnyítik a tetőcsomagtartók, tetőkosarak vagy egyéb tároló egységek utólagos rögzítését.

Tetőcsomagtartó futógörgővel (kép nélkül)1  

Ezzel az opcionális tartóval biztonságosan szállíthat hosszú rakományokat.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

2 Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

 

 

Csőszállító.1 2 

A kérésre rendelhető csőszállító akár 3 méteres csövek, például fűtéscsövek szállítására alkalmas.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

2Hosszabb kiszállítási időt jelenthet.

 

Ergonomikus létratartó és támaszkészlet.

Ergonomikus létratartó1

Az opcionális létratartó átgondolt kialakítása lehetővé teszi a létrák kis erőfeszítést igénylő be- és kiakasztását a jármű oldalán. Egy könnyű járású szerkezet emeli a létrát a tetőre szállításhoz.

Támaszkészlet1

A kérésre kapható, külön-külön állítható, horganyzott acélszalagból készült támaszok segítségével kényelmesen szállíthat hosszú tárgyakat a tetőn. Magasság az alaptartó nélkül: 180 mm.

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Lég- és esőterelő.1

Résnyire nyitott ablaknál történő utazás esetén az opcionális lég- és esőterelő hatékonyan csökkenti a befelé pergő víz mennyiségét és a szél okozta zavaró zajt, ráadásul védelmet nyújt az oldalról érkező napsugarak ellen is.

Sárhányók1

A kérésre rendelhető rendkívül strapabíró sárhányók megvédik az alvázat, a lökhárítót, az oldalsó küszöblemezeket és az ajtókat a felverődő szennyeződéstől és kövektől. Ráadásul csökkentik a felverődő víz mértékét. 

1 Felár ellenében rendelhető extra felszereltség. A Volkswagen Zubehör GmbH, An der Trift 67, 63303 Dreieich, https://shops.volkswagen.com kínálata, csak a Volkswagen-partnerénél rendelhetők.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Crafter

A Crafter modell felszereltségtől függő, kombinált üzemanyag-fogyasztása: 11,6 - 7,9 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 303 - 206 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműn feláras extra felszereltségek is láthatók.

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.