Menü
Zárja be a menüt

Világpremier: az új Multivan

Üdvözöljük egy új világban

Üdvözöljük egy új világban

Világpremier: az új Multivan

Üdvözöljük egy új világban

Élvezze az újfajta szabadságot!

Plug-in hibrid
Alternatív hajtásváltozatok

Teljesen elektromosan suhanni a városon át? Az új Multivan eHybrid modellel ez most lehetséges. Teljesen feltöltött akkumulátorral tisztán elektromosan tehet meg hétköznapi távolságokat. Így városi környezetben helyi CO2-mentesen szabadon közlekedhet. Élvezze továbbá az egészen új vezetési élményt és mutassa meg, hogy szívén viseli a fiatalabb generációk jövőjét.

Tudjon meg többet az új Multivan Energetic modellről

Multifunkcionális asztal2
Középpontban a középkonzol

Az új Multivan még nagyobb szabadságot nyújt, amit a beltéri multifunkciós asztal2 tesz lehetővé. Ez az új fejlesztésű asztal nemcsak helyzetében változtatható, hanem alakjában is. Lehajtva a síneken egészen az első ülésekig tolható, tárolórekeszeivel és pohártartójával pedig középkonzolként használható.

Egyes ülésrendszer
A beltér szabadsága

Az új Multivan egyik nagyszabású újdonsága a lehajtható és egyenként könnyen kivehető hátsó ülések. Rendezze az üléseket menetiránynak megfelelő helyzetbe, vagy akár egymással szembe3. A különböző ülésrendek mindkét változattal egyszerűbben valósíthatók meg. További érdekesség: a külső ülések most először fűthetőek4, így a gyerekekre is kellemes meleg vár a hideg téli napokon.

Élje át az új hangulatot

Üveg panorámatető5
A tető az új égbolt

Fedezze fel az üveg panorámatetőt5, amely most először érhető el a Multivan modellben. A kétrészes üveg panorámatető csodás kilátást, fényben úszó belső teret és még nagyobb térérzetet biztosít. Ugyanakkor a speciális "LowE" bevonat csökkenti a besugárzó meleget, amellyel új szintre emeljük a Multivanre jellemző prémium kényelmet.

Tudjon meg többet az új Multivan Style modellről

Prémium minőség
Első osztályú kényelem

A Multivan soha nem volt ennyire okos, hálózatba kapcsolt és kényelmes. A szabadon lebegő digitális kombinált műszerfal tágas és első osztályú hatást kelt. Már alapfelszereltségben elérhető a modellben a bőr multifunkciós kormánykerék kapcsolókarral, a digitális műszerfal és a 25,4 cm átmérőjű, érintőképernyős infotainment rendszer. Kérésének megfelelően a modell az ergonomikus, 18 irányban állítható ergoComfort ülésekkel és 14 csúcsminőségű hangszóróval ellátott Harman Kardon prémium hangrendszerrel is elérhető.

Kiváló minőségű anyagok
Hátul konferenciaterem

Az új Multivan belső terét úgy alakítottuk ki, hogy Ön jól érezze magát benne. Az elegáns "Savona"6 Bi-Color bőr üléshuzatok követik az oldalburkolatok színezését és harmonizálnak az előkelő hatású "Dark Woodgrain Optic"7 dekorelemekkel. Hátul az üléseket USB-C csatlakozókkal8 szereltük fel. A többszínű hangulatvilágítás9 segítségével Ön határozhatja meg, milyen színű fény ragyogja be járműve belső terét.

Fedezze fel a járműben rejlő új lehetőségeket

Kompakt méretek
Dinamikus mozgás

Teljesen elektromosan suhanni a városon át? Az új Multivan eHybrid modellel ez most lehetséges. Teljesen feltöltött akkumulátorral tisztán elektromosan tehet meg hétköznapi távolságokat. Így városi környezetben helyi CO2-mentesen szabadon közlekedhet. Élvezze továbbá az egészen új vezetési élményt és mutassa meg, hogy szívén viseli a fiatalabb generációk jövőjét.

Tudjon meg többet az új Multivanről

„Keyless Advanced”2 és „Easy Open”10
A kéz az új láb

Minden új Multivan már az alapfelszereltségben két tolóajtóval kapható. Optimalizáltuk a be- és kiszállást. A "Keyless Advanced"2 kulcs nélküli zár- és indítórendszer segítségével az ajtók automatikusan nyílnak, amikor Ön a jármű közelébe ér. Az Easy-Open funkcióval10 pedig a tolóajtókat és a csomagtérajtót akár gesztusvezérléssel is nyithatja vagy zárhatja. Ki sem kell vennie a kezét a zsebeiből! Elég, ha egy könnyed mozdulattal megérinti az érzékelőt lábával és az ajtók máris nyílnak vagy zárulnak.

Sokoldalú tárolás
Tökéletes szervezettség egy varázslatos térben

Kényelmi szempontból további különlegesség a beltérben fellelhető rengeteg tárolóhely. A vezetőfülkében, az ajtókon, az ülések alatt vagy az összecsukott multifunkciós asztalon2. Az új Multivan elegendő helyet biztosít a tárgyaknak: a tableteknek, a játékoknak, takaróknak, üdítős üvegeknek és a kávéspoharaknak is, mindezeket pedig rendezetten tárolhatja. Okostelefonjának a műszerfalon extra rekeszt helyeztünk el, ami igény szerint induktív töltővel2 is felszerelhető.

A Volkswagen hírlevéllel nem marad le semmiről

Iratkozzon fel most a Volkswagen hírlevelére és mi naprakészen tartjuk az értékesítés kezdetéig.

Tudjon meg többet az új Multivanről

Áttekintés

A Multivannel kapcsolatos valamennyi fontos információ egy helyen

Tudjon meg többet az új Multivanről

Innovációk

Fedezze fel az új Multivan különlegességeit.

Bővebben a Multivan különlegességeiről

Modellváltozatok.

Fedezze fel a Multivan modellváltozatait.

Bővebben a modellváltozatokról

Műszaki adatok

Méretek, ülésbeállítások, meghajtás - minden egy helyen.

Bővebben a méretekről és a súlyokról

Médiatár

Még többet akar látni az új Multivan modellről? Akkor keresse fel az új Multivan modellről készült médiatárat!

Tovább a médiatárba

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata