Menü
Zárja be a menüt

Ismerje meg most:
Az új Caddy California

Ismerje meg most:
Az új Caddy California

Üdvözöljük a családban: Caddy California

Fedezze fel az új szabadságot: Ismerje meg a Caddy California izgalmas formatervét és engedje, hogy Önt is lenyűgözze a számos innováció, az öt ülést kínáló, átgondolt térkialakítás és számos további újdonság. A Caddy California kényelmes alvási lehetőséget is nyújt, valamint egy kis kihúzható konyhát1 és egy elrakható, összecsukható asztalt, összecsukható székekkel együtt. A Volkswagen tartozékok között kapható, négy-hat személynek helyet kínáló, a járműhöz csatlakoztatható, nagyvonalú opcionális sátor teszi kerekké a koncepciót. Igény esetén a sátrat külön is fel lehet állítani - ez nagymértékű rugalmasságot biztosít. A kényelmesebb utazásról a modern vezetéssegítő rendszerek, a lehető legjobb áttekintésről pedig a minőségi digitális műszerfal gondoskodik, miközben az élményt a jövőbe mutató infotainment nyújtja, amely a központi érintőképernyőről (Innovision Cockpit) egyszerűen indítható online szolgáltatásokat is tartalmaz.

Kempingezzen, amikor csak szeretne

Kihajtható ágy

Szebb álmokat

Egyszerűen csak kialudni magunkat - egy mosollyal az arcon: A matrac alá beépített tányérrugók kiváló fekvési és alvási kényelmet nyújtanak bármilyen helyzetben. A vezető- és utasoldali két behelyezhető, kiegészítő szellőzőrács pedig gondoskodik a jó szellőzésről. Az ágy a karosszériára fekszik fel, ezáltal különösen egyszerűen lehet be- vagy kiépíteni. Ennek köszönhetően további rakodási helyet nyer az ágykeret alatt. A Caddy California hátuljában elhelyezett, nagy méretű és kényelmes ágy 1980 mm x 1070 mm-es méretével bőséges helyet kínál, ahol kedvére nyújtózhat, relaxálhat és jól érezheti magát. Az opcionális panorámatetővel kombinálva a csillagos eget is kémlelheti elalvás előtt.

Kihúzható minikonyha

Főzzön bárhol

A Caddy California Camper hátuljában található saját kis konyhapraktikus tárolófelületeket nyújt. A két nagy teherbírású, kihúzható sínnek köszönhetően a főzéshez szükséges eszközök mindig kéznél vannak, ha valami finomságot szeretne készíteni az 1-lángos gáztűzhelyen. A főzősarok nyitott csomagtérajtónál 2 méteres álló magasságot biztosít, ha a sátrat is felállítják hozzá, akkor egy védett és kellemes főzőhely alakítható ki. A főzéshez szükséges gázpalack (nem része a csomagnak) hermetikusan elzárva helyezhető el a modulban, és kb. 1,85 kg-os töltetnek nyújt helyet.

Önálló hátsó sátor

Kényelmesebb sátrazás

A még több hely és szabadtéri érzés érdekében a Caddy California egy további lehetőséget nyújt: Az igény esetén önállóan is felállítható, nagy ablakokkal rendelkező hátsó sátor2 a pumpával ellátott sűrített levegős tartóváznak köszönhetően pillanatok alatt felállítható, és négy-hat ember számára kínál alvási lehetőséget. A sátor gond nélkül bővíthető, és közvetlenül a jármű hátuljához csatlakozik, de le is választható, ha menne valahova. Így mindig élvezheti a maximális szabadságot és rugalmasságot.

További izgalmas tulajdonságok

Kényelmesebb fényerő növelés és csökkentés

A Caddy California minden tekintetben kényelmes környezetet kínál mind az útközbeni pihenőknél, mind az úti célnál: Az egyszerűen felszerelhető függönyök védenek a nemkívánatos tekintetektől, a gyengíthető és erősíthető beltéri világítás pedig tovább fokozza a kellemes hangulatot. A meleg fehér fénynek köszönhetően a belső tér világítása erőteljes, de mégis jóleső.

Praktikus ülések

Ideálisan elcsomagolható és gyorsan felállítható. A Caddy California valódi kényelmet nyújt: A fekvőfelület alatt, egy hordtáskában található két összecsukható szék és egy összecsukható asztal - így mindig van kéznél ülőalkalmatosság és még jobban esik az éppen elkészített fogás. Az utazáshoz a kempingbútorok ismét biztonságosan elrakhatók, és már folytatódhat is az út.

A függetlenség praktikus oldala

A haladás következő generációja

Belső tér

Intuitív kezelhetőség

A Caddy California belső terét teljesen új koncepció mentén alakítottuk ki, és szinte teljesen digitalizáltuk. Így a minilakóautó most először lesz elérhető digitális műszerfallal (opcióként). A műszerfal és az infotainment rendszerek együtt rendkívül modern digitális teret képeznek (Innovision Cockpit). Számos további kezelőelemet is digitalizáltunk: többek között fény és láthatósági funkciókat vezérlő nyomógombos modult, a multifunkciós kormánykereket és a különböző menüfunkciókat közvetlen irányítógombjait. Meggyőző továbbá a Caddy aktív utastér-szellőzése, kényelmes ergoComfort ülései és az új üléskoncepciója: A második sor ülései különösen egyszerűen és gyorsan vehetők ki - így néhány kézmozdulattal még több helyet nyer a rakodáshoz.

Digitális kijelzők

Minden információ szem előtt van

A digitális műszerfal kijelzője átlátható és kontrasztos kialakítású; a képernyő átmérője 25,4 cm. A járművezető két különböző kijelző-konfiguráció közül választhat. Ezt az új, multifunkciós kormánykerék View-gombjával teheti meg. Az első konfigurációban a fordulatszámmérőt és a kilométerórát interaktív, kerek műszerek jelenítik meg; ezek a kijelző közepén egyedi, választható szinten jelennek meg - mint az okostelefon telefonkönyve. A csúcskivitelben a digitális műszerfal és az opcionális csúcs infotainment rendszer egyesüléséből jön létre a számos további funkciót is kínáló Innovision Cockpit.

Kiemelt kényelmi szempontok

Jellegzetes dizájn

A technológiát és a felszereltséget tekintve az akár ötüléses Caddy külső megjelenése számos új tulajdonsággal rendelkezik: Ilyenek a tolóajtók és a csomagtérajtó opcionális, behúzást segítő elektromos szerkezetei, valamint a panorámatető kifejezetten nagy, 1,4 m2-es üvegfelülete, amely az első és második üléssor felett ível át. Az új Caddy California továbbá új, akár 18 colos könnyűfém kerekeket is kapott, valamint új, LED-es fényszórókat és LED-es hátsó lámpákat, amelyek a csúcsváltozatban az alapfelszereltség részét képezik. Először a modellben: Keyless Access (röviden Kessy) kulcs nélküli zár- és indítórendszer.

Motorválaszték

Gazdaságos és kényelmes

A Caddy California motorválasztéka három korszerű 2,0 literes turbódízelből (TDI 55 kW/75 LE és 90 kW/122 LE közötti teljesítmények) és egy 1,5 literes, turbós benzinesből áll (TSI 84 kW/116 LE teljesítménnyel). Az 1,5 literes, földgáz üzemű3 turbómotor (TGI 96 kW/130 LE teljesítménnyel) később kerül piacra. A motorok már 2020-ban megfelelnek a 2021-es Euro-6 károsanyag-kibocsátási szabványnak, továbbá minden modell részecskeszűrővel felszerelt. A hajtásváltozattól függően a Caddy California fogyasztása az előző modellel összehasonlítva akár tizenkét százalékkal csökkent.

Vezetői asszisztensrendszerek

Automatikusan nagyobb kényelem és biztonság

A Caddy California modern vezetéssegítő rendszereinek köszönhetően minden út valódi élmény: A sávváltást segítő rendszer, a Rear Cross Traffic Alert, a Trailer Assist és az Emergency Assist vészhelyzet-asszisztenssel ellátott Travel Assist gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját.

Bővebben

We Connect

Kényelmesebb, mint valaha: új digitális mobilitás

Okos alapfunkciók, kérésre minden Volkswagen haszonjárműben - az ingyenes We Connect szolgáltatások és a We Connect Plus számos kiegészítő funkcióval: Annak érdekében, hogy digitális mobilitásának első lépései a lehető legkönnyebbek legyenek, praktikus ajánlatcsomagot állítottunk össze Önnek: Melyiket válassza?

Bővebben

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.