Korszerű vezetéssegítő rendszerek


Együtt gondolkodik és előre gondoskodik

Annak érdekében, hogy minden út olyan nyugodtan végződjön, ahogy kezdődött, az új Caddy California számtalan vezetéssegítő rendszerrel rendelkezik, amelyek kritikus helyzetekben megelőző jelleggel beavatkoznak.

Rear Cross Traffic Alert1

Segítség a parkoláshoz a tolatva történő kiállásnál. Ha a járművezető egy járművet kritikusan megközelít és nem reagál a hangjelzésre, akkor a jármű elkezd fékezni. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Lane Assist2

A multifunkciós kamera segítségével figyeli a jármű saját sávját, és a rendszer beavatkozik, ha azt észleli, hogy a jármű átlépné sáv határvonalait. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Trailer Assist1

Megkönnyíti a vontatmány irányítását a tengelyirányú parkolóba történő beállásnál, a pontos tolatásnál, illetve a rakodórámpára vagy máshova történő rátolatásnál. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

Travel Assist vészhelyzet asszisztenssel (kép nélkül)

A "Travel Assist" különösen autópályán és országúton segíthet Önnek a sáv és a sebesség tartásában, miközben a jármű előtt haladó forgalomhoz képest is tartja a megadott követési távolságot. A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

A rendszer határainak keretein belül.

A rendszer határainak keretein belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A bruttó ár szabadon megszabott, nem kartellezett irányár, amely tartalmazza a 20% áfát, a forgalomba helyezési illetéket (NoVa), a NoVa-ról szóló törvény 6. bekezdésében megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Szövegeink jobb olvashatósága érdekében a személyi vonatkozású szavaknál a férfi vagy a női változatot használtuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A forgalomba helyezési illeték (NoVA), valamint az illetmény az EK-típusengedélyben meghatározott értékek szerint számítandó. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vw-nutzfahrzeuge.at/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos forgalmazóink egyikét.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Ismerje meg most:
Az új Caddy California

Ismerje meg most:
Az új Caddy California

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.