Menü
Zárja be a menüt

„Plattenwagen”-ből platós kivitel

Minden 70 évvel ezelőtt kezdődött a Volkswagen gyárban: az ott használt teherszállító jármű, az úgynevezett "Plattenwagen" volt a Bulli előfutára. Ezekhez a gyökerekhez maradt hű a platós kivitelű Transporter 6.1. Legyen szó nehezebb rakományról vagy nehezen járható utakról, a jármű szimpla vagy dupla fülkével és különböző platós változatokkal bármilyen feladatot teljesít.

Ismerje meg Ön is az új T6.1 Platós modellt.

Különösen lenyűgöző

Átgondolt rakodási megoldások

Ötletekkel teli rakodás

Nem ritkán kell improvizálnia annak, aki gyakran és sokat szállít. Ezért mi is odatettük a magunkét, annak érdekében, hogy Ön akár a különösen nagy, széles rakományt vagy a sok árut is a lehető legegyszerűbben juttassa célba:.

  •  Rakományrögzítő szemek
  •  Alumínium barázdával ellátott lépcsőfokok
  •  Stabil biztonsági zárak
Rakodófelület

Kapacitás nagy megbízásokhoz

Aki nagy teljesítményre törekszik, annak sokat is kell tudnia szállítani. Ezért a T6.1 Platós - tengelytávtól függően - négy EUR raklap számára kínál helyet.

Hely 2-6 személynek

Mindenki a fedélzeten

Van, aki kisebb csapattal dolgozik, de nagy gépeket kell szállítania. Mások gyakran az egész brigádot magukkal viszik. A vállalatok megbízásai igazán különbözőek: A Transporter 6.1 egyszerűen ezekhez igazodik. A szimpla fülkében két ember kényelmesen elfér menet közben. A dupla fülkében akár hat embernek van hely.

Optimális működés terepen is

Kemény terep? Könnyű feladat!

Hegyre fel, hegyről le és árkon-bokron keresztül. Mély sárban vagy göröngyös erdei utakon. A T6.1 Platós nem tér le a cél felé vezető útról. 37°-os kapaszkodóképességének és maximum 1243 kg-os terhelhetőségének köszönhetően Önt semmi nem akadályozza tervei elérésében. A jármű a hegymenet asszisztensnek1, lejtmenetasszisztensnek és a mechanikus differenciálzárnak1 köszönhetően még akkor is magabiztos, amikor egyre nehezebbé válik az út.

Erős meghajtás

Nem adja fel a nehéz feladatoknál

Nehéz gép. Nehéz rakomány. Nehéz terep. Amikor más már nem bírja szuflával, a T6.1 Platós akkor lendül bele igazán. Az opcionális 4MOTION összkerékhajtás és a kettős tengelykapcsolós DSG váltó gondoskodnak arról, hogy a munka megfelelően haladjon.

Funkció

Az új digitális mobilitás

Okosabban a megrendelőhöz: A We Connect2 segítségével Ön mindig megkap minden szükséges információt - a munkára és a magánéletére vonatkozóan is.

Fűtés-és klímarendszerek

Időjárás? Nem lehet gond!

Az időjárás nem lehet akadály. Mindegy, hogy a vezetőfülkét a 30 fokban perzseli a nap, vagy éppen a leghidegebb tél ostromolja. Szinte meg sem érzi, hiszen a járműben olyan klíma- és fűtőrendszer van, amely a T6.1 Platós vezetőfülkéjét egész évben a megfelelő hőmérsékleten tartja.

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.