Menü
Zárja be a menüt

Többet szállíthat.egy

Számos új digitális szolgáltatással a hatékonyabb és biztonságosabb szállításért.

Transporter Dobozos

Több mint 70 évvel ezelőtt ez volt a megoldás a szállítási kapacitáshiányra. Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

Különösen meggyőző

Belső tér 6.1

A megerőltető napokon is maradjon kipihent

Nagy rakomány. Nagy forgalom. Sok megálló. A Transporter 6.1 Dobozos praktikus támogatást nyújt minden helyzetben. Különösen alacsony rakodóperemével, magas rakterével és átgondolt rögzítési lehetőségeivel ideális munkakörülményeket kínál. Az elektromechanikus kormányművel most további hasznos vezetőasszisztens-rendszerek segítik a sofőrt az utakon.

Jól látható és áttekinthető tér. A kényelmes vezetőfülke teljesen új lehetőségeket tár fel parkolási helyzetben. Számtalan tárolómegoldást kínál, az új LED-es beltéri világítás pedig optimális fénymennyiséget biztosít a munkához.

Technológia 6.1

Minden szem előtt

Okosabb kapcsolatban: A We Connect1 segítségével mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően mindent szemmel tarthat. A "Discover Media" navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

Bővebben

Főbb kényelmi szempontok 6.1

Helyezze magát kényelembe

A gazdag és jelentősen kibővített szériafelszereltség, valamint a kényelmes extrák mind hozzájárulnak az autó egyszerű kezeléséhez. Így Ön minden egyes kormánynál töltött munkanapot kipihenten teljesíthet.

Menetdinamika 6.1

Nem hátrál meg a nehéz feladatoktól

A Transporter 6.1 BlueMotion technológiával szerelt meghajtása teljesítményével, nyomatékával és takarékosságával tűnik ki. Ezen felül az opcionálisan megvásárolható 4MOTION összkerékhajtás és a hátsó tengelyre szerelt, teljesen mechanikus differenciálzár gondoskodik arról, hogy Ön szinte minden munkát el tudjon végezni - a DSG kettős tengelykapcsolós váltóval akár a vonóerő megszakítása nélkül is.

Vezetőasszisztens-rendszerek 6.1

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Transporter 6.1-gyel sosincs egyedül.

Bővebben

Nézze meg az új TV reklámunkat!

Lejátszás

Hagyja, hogy a Transporter 6.1 inspirálja

Lejátszás

Hírlevél 6.1

Iratkozzon fel most a Volkswagen Haszonjárművek hírlevelére, hogy még több érdekes tényt és információt tudjon meg a Transporter 6.1-ről.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.