Menü
Zárja be a menüt

Többet szállíthat.egy

Számos új digitális szolgáltatással a hatékonyabb és biztonságosabb szállításért.

Transporter Dobozos

Több mint 70 évvel ezelőtt ez volt a megoldás a szállítási kapacitáshiányra. Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

Különösen meggyőző

Belső tér 6.1

A megerőltető napokon is maradjon kipihent

Nagy rakomány. Nagy forgalom. Sok megálló. A Transporter 6.1 Dobozos praktikus támogatást nyújt minden helyzetben. Különösen alacsony rakodóperemével, magas rakterével és átgondolt rögzítési lehetőségeivel ideális munkakörülményeket kínál. Az elektromechanikus kormányművel most további hasznos vezetőasszisztens-rendszerek segítik a sofőrt az utakon.

Jól látható és áttekinthető tér. A kényelmes vezetőfülke teljesen új lehetőségeket tár fel parkolási helyzetben. Számtalan tárolómegoldást kínál, az új LED-es beltéri világítás pedig optimális fénymennyiséget biztosít a munkához.

Technológia 6.1

Minden szem előtt

Okosabb kapcsolatban: A We Connect1 segítségével mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően mindent szemmel tarthat. A "Discover Media" navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

Bővebben

Főbb kényelmi szempontok 6.1

Helyezze magát kényelembe

A gazdag és jelentősen kibővített szériafelszereltség, valamint a kényelmes extrák mind hozzájárulnak az autó egyszerű kezeléséhez. Így Ön minden egyes kormánynál töltött munkanapot kipihenten teljesíthet.

Menetdinamika 6.1

Nem hátrál meg a nehéz feladatoktól

A Transporter 6.1 BlueMotion technológiával szerelt meghajtása teljesítményével, nyomatékával és takarékosságával tűnik ki. Ezen felül az opcionálisan megvásárolható 4MOTION összkerékhajtás és a hátsó tengelyre szerelt, teljesen mechanikus differenciálzár gondoskodik arról, hogy Ön szinte minden munkát el tudjon végezni - a DSG kettős tengelykapcsolós váltóval akár a vonóerő megszakítása nélkül is.

Vezetőasszisztens-rendszerek 6.1

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Transporter 6.1-gyel sosincs egyedül.

Bővebben

Nézze meg az új TV reklámunkat!

Lejátszás

Hagyja, hogy a Transporter 6.1 inspirálja

Lejátszás

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.