Menü
Zárja be a menüt

A Transporter, amiben minden megvan

A Transporter Kombi 1950 óta nyűgöz le bennünket azzal, hogy milyen könnyedén válthatunk személyszállításról teherszállításra, üléssorai egyszerű kiszerelésével. A variálható belső tér és a sokoldalú ülésváltozatok minden helyzetben praktikus megoldást nyújtanak.

Ismerje meg Ön is az új T6.1 Kombit.

Különösen lenyűgöző

Különlegesen sokoldalú

Olyan változatos, mint az Ön mindennapjai

Több utazás. Nagyobb igénybevétel. Több feladat. A Transporter Kombi mindehhez a megfelelő minőséget nyújtja. A belső tér tágas fejterének köszönhetően minden ülőhely egyformán kényelmes. Továbbá a gyorsan eltávolítható üléseknek és üléssoroknak köszönhetően nagy méretű áruk szállítására is alkalmas.

  • elegendő hely akár kilenc személynek
  • számtalan ülésváltozat
  • kétoldali Easy Entry funkció - mindkét tolóajtónál
  • minden üléstámla teljesen lehajtható
  • strapabíró üléshuzatok
Robusztus belső tér

A legkeményebb munkákra tervezve

Aki igazán kemény munkát végez, nem panaszkodhat a por, sár, festék vagy a forgács miatt. Ezért a Transporter Kombi belső tere sok mindent kibír, köszönhetően a különleges, szennyeződéseknek ellenálló üléshuzatoknak, valamint a sötét antracit színű műszerfalnak, ajtóburkolatoknak, oldalburkolatoknak és az ülésvázak burkolatának.

A legmodernebb asszisztensrendszerek

Nyugodtabb közlekedés

Nem belátható útépítéseken, szűk utcákon vagy széllökéseknek kitéve az autópályán: a Transporter 6.1 Kombiban számos innovatív asszisztens- és biztonsági rendszer segíti Önt a bonyolult helyzetekben. Így épen és mindenekelőtt pihentebben ér célba.

Bővebben

Tolóajtók

Gyors ki- és beszállás

Az 1017 mm1,2 széles, nagy és hatékony tolóajtó megkönnyíti a beszállást.

Lehajtható rakományrögzítő szemek

Helyén marad, illeszkedik és nem billeg

A T6.1 Kombiban rengeteg hely jut csapatának, rakományának vagy szerszámainak, és szinte még annál is több a rakományrögzítő szem a megfelelő rögzítéshez. A maximális vonóerő 250 daN.

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.