Menü
Zárja be a menüt

Fedezd fel az Új Caddy Californiával az országot! Teljesítsd a Gerecse50 távot, és nyerd meg 4 napra a Caddy Californiát!

Gratulálunk, hogy teljesítetted ezt a távot, de ha legközelebb a túrád után még szeretnél a természetben maradni, vagy akár a csillagok alatt szeretnéd álomra hajtani a fejed, akkor lehetséges, hiszen megérkezett az új Caddy California!
Az új Caddy California egyből új kalandokra hívja a természet szerelmeseit. Nem csoda, hiszen vele minden terep épp olyan komfortos, mint egy jól felszerelt kempingben, köszönhetően a kihúzható minikonyhának, a kényelmes nagyméretű ágynak vagy épp a csillagnézésre kifejlesztett óriási panoráma üvegtetőnek. Így bárhova is vigyen az utad, a felejthetetlen élmények és a kényelem garantált lesz.
Ha te is a kihívások megszállottja vagy, most egymásra találhattok a Caddy Californiával.
Ezért most, hogy végigcsináltad ezt a hosszú túrát, regisztrálj játékunkba és nyerd meg a Caddy Californiát 4 napra!

Az új Caddy California

Hétköznapokon egy kényelmes, tágas családi autó, ami közel 5 méteres hosszával egy akár 5 személyes család társa az utakon. Hétvégén pedig egy praktikus lakóautó, ami tányérrugózású franciaággyal és beépített kiskonyhával várja a természet szerelmeseit. Legyen szó egy párról, vagy csak a városból menekülő sporthorgászról, az autó minden szükséges komforttal rendelkezik ahhoz, hogy a város zajából menekülők társa legyen a legszebb hegyek, legzöldebb völgyek, tágas tisztások, sebes folyók vagy kristálytiszta tavak felfedezésében. Nézzétek meg Tőrös Balázzsal, Bazskával forgatott kisfilmünket és szeressetek bele Ti is az új Caddy Californiába!

Lejátszás

Minden benne van a kalandhoz – már csak Te és a párod vagy legjobb barátod hiányoztok!

A játékban való részvételhez kérjük, add meg az alábbi adatokat:

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata