Menü
Zárja be a menüt

Új Caddy California: minden benne van a kalandhoz! Játsszatok velünk és fedezzétek fel az országot!

 

Megérkezett az új Caddy California, ami csak arra vár, hogy felfedezzétek vele az ország legszebb tájait! A kalandoknak semmi sem szab határt, hiszen az új Caddy Californiában minden benne van, ami a szabadság élményéhez kell. Most egyetlen regisztrációval megnyerhetitek egy teljes hétre!

Az új Caddy California

Hétköznapokon egy kényelmes, tágas családi autó, ami közel 5 méteres hosszával egy akár 5 személyes család társa az utakon. Hétvégén pedig egy praktikus lakóautó, ami tányérrugózású franciaággyal és beépített kiskonyhával várja a természet szerelmeseit. Legyen szó egy párról, vagy csak a városból menekülő sporthorgászról, az autó minden szükséges komforttal rendelkezik ahhoz, hogy a város zajából menekülők társa legyen a legszebb hegyek, legzöldebb völgyek, tágas tisztások, sebes folyók vagy kristálytiszta tavak felfedezésében. Nézzétek meg Tőrös Balázzsal, Bazskával forgatott kisfilmünket és szeressetek bele Ti is az új Caddy Californiába!

Lejátszás

Minden benne van a kalandhoz – már csak Te és a párod vagy legjobb barátod hiányoztok!

Játsszatok velünk, és nyerjétek meg a Caddy Californiát egy teljes hétre! Nincs más dolgotok, mint oldalunkon regisztrálni, és megírni, ti hova utaznátok el a legkalandvágyóbb modellünkkel!

A játékban való részvételhez kérjük, add meg az alábbi adatokat:

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata