Digitalizáció a Multivan-ben

Modern teljesítmény, innovatív konnektivitás

Az új Multivan készen áll egy új korszakra - az új vezetőfülkében látható is, hogy ez mit jelent: a számos tárolóhely mellett, a kézifék nélkül és az utastér praktikusabb átjárásával az új Multivan-ben különleges digitális funkciók kaptak helyet, melyek egy prémium személygépjármű színvonalát biztosítják: modern digitális kijelzők, nagyfelbontású érintőképernyők, innovatív infotainment rendszerek vagy az új Head-up-Display1 az új Multivanben digitális különlegességgé teszik a vezetőülést. 

Head-up-Display1

Semmiről sem marad le a közlekedés során a Head-up-Display1 révén Pillantása az utat figyeli, de nem hagyhatja figyelmen kívül azt sem, ami Ön körül zajlik. Legyen az sebességre vonatkozó jelzés, navigáció vagy az alapfelszereltségben elérhető közlekedési tábla felismerő rendszer integrációja - mindent kivetít Önnek a szélvédőre, így nem kell levennie tekintetét az útról, mégis értesül mindenről.

Digitális kijelzők

Éljen át egy teljesen új digitális világot kormánya mögött. A legmodernebb Head-up-Display1 mellett új, digitális műszerfalunk a 26,03 cm-es (10,25 colos) Active Info Display-jel nyűgözi le. Fogyasztási adatok, kilométeróra-állás vagy az aktuális lejátszási lista: multifunkciós kormánykerekével meghatározhatja, hogyan jelenjen meg mindez digitális műszerfalán - interaktívan, egyedi módon. Opcionálisan bővítheti a funkciókat a "Pro"1 digitális műszerfallal - navigációs jelzésekkel, nagyobb felbontással és 3D-s jármű animációkkal. Még sosem volt ennyire kellemes a Multivan kormánya mögött - és természetesen ilyen modern sem.

Infotainment rendszerek

Az alapfelszereltségben elérhető "Ready 2 Discover" infotainment rendszer 25,4 cm-es (10 colos) érintőképernyős színes kijelzője minden kérését teljesíti az új Multivan-ben. A We Connect2 és a We Connect Plus szolgáltatásait a nagy érintőképernyőn gyerekjáték kezelni. A Harman Kardon1 prémium hangrendszer gondoskodik a legjobb szórakozásról, az opcionális upgrade-lehetőséggel az infotainment rendszer további funkciókkal bővíthető. A "Discover Media"1 prémium változata navigációval, alapfelszereltségben Streaming & Internet funkcióval és vezeték nélküli1 App-Connect hozzáféréssel érkezik: így lesz Multivan-je mozgó okos otthon. Használja minden nap, mobil irodaként vagy nyaraláshoz - innovatív funkcióival az új Multivan mindenre felkészült.

Harman Kardon prémium hangrendszer1

A Harman Kardon prémium hangrendszerrel nemcsak hallgathatja, hanem átélheti a zenét. Optimális elrendezésük révén 14 nagy teljesítményű, mélynyomós hangszóró és központi hangszóró, valamint egy 840 W-os erősítő biztosítja a finomhangolt akusztikát. A hangzást a Fraunhofer Sonamic Panorama algoritmusa erősíti, amely a hangot optimálisan osztja el a járműben. Az algoritmus be- és kikapcsolásakor a különböző hangbeállításokat élheti át. Előkelő megjelenést biztosít az újonnan fejlesztett, precíziós lézertechnológiával, leheletvékony acélból készült hangszóró-burkolat. Abban a pillanatban, amikor beül a Multivan-be, a Harman Kardon hangrendszerrel mindenhol a legjobb minőségű hangzást élheti át.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Továbbá külön We Connect illetve We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű portal.volkswagen-we.com oldalon vagy a "Volkswagen We Connect" alkalmazásban (elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban) történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja. A We Connect online mobilszolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Európa területén az ezzel kapcsolatban felmerülő adatforgalmi költségeket a hálózati lefedettség keretein belül a Volkswagen AG viseli, kivételt képez ez alól a "Streaming & Internet" szolgáltatás, valamint az egyedi In-Car Appok költsége. A "Streaming & Internet" szolgáltatások, az egyedi In-Car Appok, valamint a WLAN Hotspotok használatához díjköteles adatcsomagokat a külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, melyet számos európai országban használhat a hálózati lefedettségnek megfelelően. A feltételekkel, árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a vw.cubictelecom.com. oldalon talál. Alternatív megoldás a webrádió és a médiastreaming használata egy mobil WLAN hotspotként funkcionáló mobil végfelhasználói készülékről (pl. okostelefonról). Ebben az esetben az adott szolgáltatások kizárólag egy, már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetők igénybe kizárólag az adott mobiltelefonos hálózat által lefedett területen. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. A csomagokban részletezett egyes We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet és függ a jármű típusától és annak felszereltségi szintjétől. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb tájékoztatást a connect.volkswagen-we.com oldalon talál vagy kérjen segítséget Volkswagen-partnerétől. Mobilszolgáltató díjcsomagjairól és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Az új Multivan modell felszereltségtől függő, kombinált üzemanyag-fogyasztása: 8,4 - 6,1 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 191 - 152 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműn feláras extra felszereltségek is láthatók.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt

Világpremier: az új Multivan

Világpremier: az új Multivan

Minden új Multivan már a kezdetektől fogva lázban tartja rajongóit egyedi és új különlegességeivel. Ebben az új Multivan sem kivétel - és több, mint egy jármű. Egy találkozási pont, a legkülönbözőbb generációk igényeinek megfelelő hely, tér, otthon és közlekedési eszköz egyben.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.