Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz Felszereltségek és csomagok

Az új ID. Buzz Felszereltségek és csomagok

Az új ID. Buzz modellekben visszaköszönnek a legfontosabb autóipari trendek: az elektromobilitás, az asszisztensrendszerek és információs rendszerek intelligens hálózati kapcsolatai, valamint a szoftverek Over-the-Air1 frissítései. Mindemellett az ID. Buzz sokoldalú és rugalmasan használható jármű: számtalan extra elem áll rendelkezésére a teljes felszereltséget kínáló csomagok között annak érdekében, hogy összetéveszthetetlenebb és funkcionálisabb modellt alkosson meg. Az alábbiakban láthatja a lehetőségeket.

Jövőbe látó dizájn a modern mobilitásért

Egyedülálló vonalvezetésével az új ID. Buzz kifejező dizájnja az első Bulli megjelenésére emlékeztet, de megfelel a modern elektromobilitás igényeinek is. Az ID. Buzz kompakt méretében összekapcsolódik az innovatív technológia és a nagyfokú kényelem. Egyértelmű és funkcionális a kialakítása, felébreszti az érzelmeket, pl. bájos mosolyával vagy emberi érintésre emlékeztető fényszóróival. Az ID. Buzz karosszériája ésszerű arányokkal rendelkezik, hatalmas tengelytávval, rövid túlnyúlással és nagy kerekekkel - ez teszi lehetővé a maximális helykihasználást és a kis fordulókört. Az alacsonyabb járműmagasság dinamikusabb megjelenést biztosít az ID. Buzz modellnek. Természetesen saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki a jármű külső megjelenését. Ehhez többek között számos fényezés, valamint könnyűfém kerekek közül választhat.

Fényezés

Több szín az életben

Milyen fényezést szeretne? Az új ID. Buzz felár nélkül Monosilver metál színben érhető el, opcionálisan pedig tíz további színváltozat közül választhat: cukorfehér, lime-sárga metál, csillagfénykék metál, energikus narancs metál, babérlevélzöld metál, mélyfekete gyöngyház, valamint a kétszínű fényezések. Ha a kétszínű külső fényezés valamelyikét választja, a felső rész, beleértve a tetőt és a V alakú motorháztetőt is, mindig cukorfehér színben pompázik.

Kerekek

Ön teszi teljessé a modell meggyőző megjelenését

A színválasztás mellett legfőképpen a kerekek kiválasztása döntő jelentőségű. Az összeállítástól függően egészen egyedivé teheti az ID. Buzz járművét. Legyen sportos, elegáns vagy robusztus - az ID. Buzz felnijei vonzzák a tekinteteket és tökéletes megjelenést biztosítanak. Válassza ki a kedvencét a 19-21 colos, ötféle könnyűfém kerekek és a 18 colos, takaróelemmel rendelkező acélkerekek közül.

Fénydizájn

Több, mint világos: modern fénytechnológia

Mert jobb látni és látszani: az új ID. Buzz modellben kizárólag LED-es fényszórókat és LED-es hátsó lámpákat talál. Például az opcionális IQ. Light - LED-Mátrix fényszóró barátságos felvillanással üdvözli Önt, amikor a kulcsával a járműhöz közeledik2. És egy további fénypont: az opcionális IQ. Light - LED-Mátrix fényszórók szintén előrelátóan működnek: a Dynamic Light Assist funkció használatakor az éjszakai utakon dinamikusan világítanak, és még azelőtt a kanyarba irányítják a fényt, mielőtt Ön kanyarodna3. És ha sötétben hagyja el vagy közelíti meg járművét, a kényelmes "Coming & Leaving Home" funkció segíti Önt: egy fényszóró és a környezetmegvilágítás az első ajtó előtti területet a logó kivetítésével világítja meg.

Ajtók és csomagtérajtó

Kényelmes beszállás és bepakolás

Az új ID. Buzz akár automatikusan kinyitja Önnek valamennyi ajtót és a csomagtérajtót. Ezeket a nadrágzsebében lévő kulccsal és egy lábemeléssel is kinyithatja. Ez különösen akkor praktikus, ha Ön csomagokkal a kezében áll a jármű mellett és a bevásárlás tartalmát vagy a csomagokat szeretné elpakolni. Ennek előfeltétele az Easy Open és Close funkció4, valamint egy elektromos csomagtérajtó4 és az elektronikus tolóajtók5. A kulcs nélküli Keyless Advanced6 záró- és indítórendszer valamennyi ajtót kinyitja, beleértve a tolóajtókat is, amint Ön az ID. Buzz modellhez közelít a kulccsal.

Behajtható vonóhorog

Egy gombnyomással kihajtható

Horgot fel: kérésre az új ID. Buzz behajtható vonóhoroggal7 is rendelhető. A csomagtérben lévő kapcsolóval kényelmesen kioldható, és elektromosan kihajtható. Csak annyit kell tennie, hogy lábával vagy kezével kissé felfelé nyomja a vonógömböt, és hagyja, hogy bekattanjon. Lefelé is félautomatikusan hajtható. Nyomja meg újra a kapcsolót, a szerkezetet ezzel kibiztosítja és elektromosan lehajtható. Ezután már csak kézzel vagy lábbal kell elfordítania a jármű hátsó része alatt.

Innovatív beltér: a kényelem és a fenntarthatóság találkozása

Mindenekelőtt a belső értékek teszik az új ID. Buzz modellt a Volkswagen Haszonjárművek egyik legelőremutatóbb járművévé. Innovatív térkoncepciójával új mércét állít fel. Az eredmény: egy digitális, variálható és funkcionális elektromos kisbusz, ami az állatbőr nélkül kialakított belső térnek és a sok helyen - például az üléshuzatokban, a padlóburkolatokban és a tetődekornál - felhasznált újrahasznosított anyagnak köszönhetően összekapcsolódik a fenntarthatóság és a kényelem. A modern fénytechnika és az olyan intelligens részletek, mint az elegáns műszerfal kialakítása az okos tárolási koncepcióval és az opcionális mobil ID. Buzz Box8 rendszerrel biztosítja, hogy örömét lelje minden utazásban.

Innovatív térkoncepció

Új, variálható térérzet

Akár családi, szabadidős vagy üzleti célok: az új ID. A Buzz egy variálható, mindennapi használatra alkalmas jármű. Az innovatív belső koncepciónak köszönhetően a térérzet új szintjét kínálja, rengeteg lábtérrel, hellyel és kényelemmel - ehhez hozzájárul a hosszirányban csúsztatható és lehajtható második üléssor is. Így az ötüléses kivitel csomagtere akár 1121 liter is lehet a hátsó üléssor mögött akkor is, ha minden utas bent ül.9 A hátsó ülések lehajtásával pedig a tér majdnem megduplázható - akár 2123 literre is, az első üléssor háttámlájának felső széléig érő rakománnyal.

ID. Buzz Box

Minden kéznél van: kivehető tárolódoboz a járműben

Tartson rendet könnyedén: az opcionális, kivehető ID. Buzz Box8 a mindennapi használatban lévő dolgok gyors és hatékony tárolására szolgáló rugalmas funkció a vezető- és az utasülés között. A funkcionális, futurisztikus kialakítású tartódobozban8  jól elkülönítve tárolható az üdítős üveg, a napszemüveg és a többi szükséges dolog - és ezeket éppolyan egyszerűen magával is viheti, ha pihenőt tart. Praktikus - útközben is: a kivehető Box8 a négy rakodóhellyel kialakított fiókokon kívül a felső tárolóba integrált üvegnyitót és egy jégkaparót is tartalmaz. Az ID. Buzz Box8 kivétele esetén hozzáférhetővé válik a hátsó rész, és az első ülések között szabad hely keletkezik, így okosan kihasználható a tér.

Tárolás

Nagyobb rend a jármű belsejében

Az új ID. Buzz modellben majdnem mindig rend van. Italok, ételes doboz és parkolójegy. Napszemüveg, okostelefon és tablet. Az utastér okos tárolási koncepciójának köszönhetően szinte mindennek jut megfelelő méretű rekesz. Az első üléssor hátsó részén található praktikus lehajtható asztalok további tárolási lehetőségeket is kínálnak.

Hangulatvilágítás

Válassza ki saját színeit a nyugodt utazáshoz

Nem számít, milyen hangulatban van éppen: az ID. Buzz hangulatvilágítása tíz, illetve igény szerint 30 szín7 közvetett fényével nyugodt, jó hangulatot teremt. A gondosan kiválasztott hangulatfényeknek köszönhetően az egész belső teret pillanatok alatt meleg sárga vagy dinamikus vörös színnel töltheti meg - vagy kombinálhat két árnyalatot a színek játékával. A színek kényelmesen állíthatók az infotainment-kijelzőn keresztül, akárcsak a fényerő, amely négy területre külön-külön állítható.

Üléshuzatok és belső kialakítás

Élénk, kényelmes és fenntartható

Jól fogja érezni magát az új ID. Buzz modellben. Mert a belső teret megalkotó dizájnereink csak kiváló minőségű anyagokat választottak és azokat csodálatosan összehangolták. Élénk és dinamikus színösszeállítások, valamint kérésre részben újrahasznosított anyagokból készült üléshuzatok állati bőr nélkül a belső térben - így az ID. Buzz a prémium kényelmet ötvözi a fenntarthatósággal.

Modern technológia: konnektivitás és infotainment

Digitális, teljesen hálózatba kapcsolt és mindig online: élvezze már ma a holnap technológiáját az új ID. Buzz modellben. Ez különösen az utastérben lenyűgöző: a személyre szabható digitális műszerfal és az infotainment rendszer nagyméretű érintőkijelzője (amely lehetővé teszi a jármű számos funkciójának vezérlését) mellett rengeteg más újítással is találkozhat: ilyen például a Car2X-nek köszönhetően megjelenített veszélyhelyzeti figyelmeztetés, a kényelmes Over-the-Air frissítések1 vagy az interaktív ID. Light.

Digitális műszerfal

Alapfelszereltség minden új ID. Buzz modellben

A vezetőülésben modern, magas szintű technológia várja Önt. A háromküllős korány mögötti elhelyezkedő 13,46 cm-es (5,3 colos) digitális műszerfal kijelzőjén egyből megakad a tekintetünk, mint ahogy a 25,4 cm-es (10 colos), alapfelszereltségben elérhető infotainment rendszer érintőképernyőjén is. A digitális műszerfal gyorsan az Ön személyes igényeihez igazítható, és rengeteg hasznos információval szolgál. Ezek közül a legfontosabbak az ID. kijelzőn is megjeleníthetők.

Rádió és navigáció

Modern infotainment: jól szól a zene.

Szabadon álló, tablet stílusú elrendezés: a 25,4 cm-es (10 colos) vagy az opcionális 30,5 cm-es (12 colos)10 színes érintőkijelző elegáns felülete nemcsak a jármű számos funkciójának, például az alapfelszereltségben elérhető Air Care Climatronic-nak a vezérlését teszi lehetővé: az infotainment rendszerrel mindig a Ready 2 Discover legújabb generációját irányíthatja. Digitális rádió (DAB+), hangvezérlés, igény szerint navigációs rendszerrel11 - szinte minden lehetséges. Rendszeres Over-the-Air frissítések1 a We Connect12 segítségével, amelyek a rendszer szoftverét folyamatosan a legújabb verzióra frissítik. Az App-Connectnek köszönhetően pedig a különböző okostelefon-alkalmazások és tartalmak, mint pl. zene, hangoskönyvek vagy hírek az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével a járműben is megjeleníthetők. Az alapfelszereltségű modellekben öt, igény szerint azonban akár kilenc11 hangszóró gondoskodik a megfelelő hangzásról, ha Ön a kedvenc zenéit az internetes rádión keresztül streameli a rendelkezésre álló adatmennyiségnek köszönhetően.

Mobiltelefon-csatlakozók induktív töltési funkcióval

Tökéletes hely az okostelefonnak

Az új ID. Buzz modellben szinte mindennek van saját helye, így mobiltelefonjának is. A kormánykerék és az infotainment-kijelző közötti könnyen hozzáférhető rekesz bőséges helyet biztosít. Itt tárolható minden okostelefon, induktívan tölthető, vagy USB-C kábellel csatlakoztatható az infotainment rendszerhez. A három szabványos USB-C interfész lehetővé teszi további mobileszközök árammal történő ellátását is.

ID. Light

Intelligens fény, ami kommunikál Önnel

Vizuális támogatás: az interaktív ID. Light intelligens fényjelekkel segíti Önt a nyugodt közlekedésben. Egy szélvédő alatti keskeny fénysávként különböző színű fényimpulzusokká alakítja át az infotainment- és asszisztensrendszerek utasításait. Az ID. Light például jelzi, hogy a navigáció11 szerint hol kell legközelebb bekanyarodnia, vagy hogy az ID. Buzz menetkész, illetve jelzi az akkumulátor töltöttségét is. Amennyiben a hangvezérlés11 funkciót használja, hangjára fényjelekkel kap visszajelzést. Amint elhagyja az ID. Buzz modellt, az ID. Light fényjelekkel búcsúzik Öntől.

Multifunkciós kormánykerék

A központi irányítóegység

Vezetés közben kezei a kormányon maradhatnak: az alapfelszereltségben elérhető műbőr multifunkciós kormánykerék kezelése kimagaslóan kényelmes, tapintása kellemes. A gombok többek között a DAB+ rádió, az opcionális navigációs rendszer11 , az okostelefon vagy a tempomat vezérlésére használhatók. A digitális műszerfalat a multifunkciós kormánykerék segítségével is testre szabhatja. Az opcionális kormányfűtés13 pedig télen is kellemesen melegen tartja kezeit.

Hangvezérlés funkció

Az ID. Buzz érti Önt

Minden Önre hallgat: a hangvezérlés11 segítségével kényelmesen, hangjával vezérelheti a rádiót, az opcionális navigációs rendszert11, a klímaberendezést és a jármű egyéb funkcióit. Szólítsa meg a nyelvi asszisztenst11 a "Hello ID." paranccsal és egyszerűen mondja ki hangosan a kívánságát - a többiről Buzz gondoskodik, Ön pedig a legfontosabbra figyelhet: az útra. Meg fog lepődni, hogy az új ID. Buzz milyen jól ért mindent. Még szabad megfogalmazások és köznyelvi mondatok is működnek, a rögzített hangparancsokra már nincs többé szükség.

Over-the-Air frissítések

A szoftverfrissítésekkel növelhető az ID. Buzz digitális rendszereinek funkcionalitása. A rendszerek a szervizműhely felkeresése nélkül rendszeresen frissíthetők és optimalizálhatók a We Connect12 segítségével "Over-the-Air"1 frissítésekkel. Mégpedig nagyon egyszerűen: az "Over-the-Air" frissítések1 a háttérben zajlanak vezetés közben az ID. Buzz mobiltelefonos elérésén keresztül. Amint elérhető egy frissítés, az infotainment rendszerben megjelenik egy üzenet és végigvezeti Önt a telepítés lépésein. A teljes telepítés akkor fejeződik be, amikor az ID. Buzz parkol - például éjszaka, Ön pedig a következő elinduláskor már élvezheti is a frissített és továbbfejlesztett funkciókat. Így Ön naprakész marad, és az ID. Buzz megvásárlása után is igénybe veheti a legújabb digitális fejlesztéseinket.

Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, kevesebb forgalmi torlódást okozhatnak és figyelmeztetnek a kialakult vészhelyzetekre. A Car2X technológia segítségével a jármű érzékelőinek hatékonysága többszörösére nő, mivel a közlekedés többi résztvevőjétől és az infrastruktúrától is eljutnak hozzájuk az információk az aktuális helyzet kiszámításához. Az okos szoftverek és az elektronika használatával magasabb szintre emelhető a biztonság. Erre jó példa a "helyi figyelmeztető üzenetek" szolgáltatás. Az ID. modellek például ezredmásodperceken belül kommunikálnak egymással akár 800 méteres körzetben. A számtalan érzékelőnek köszönhetően az elektromos járművek a megfelelő időben felismerik a lehetséges veszélyes szituációkat, pl egy kanyar mögötti torlódást és a WLAN jelsugárzással3 automatikusan figyelmeztetik a közlekedés többi közelben lévő résztvevőjét.

Vezetőasszisztens rendszerek

Több mint 30 opcionális vezetői asszisztensrendszerrel és a más járművekkel való kommunikáció képességével az ID. Buzz már ma készen áll a jövő mobilitására. Folyamatosan rendelkezésre állnak a veszélyre figyelmeztető üzenetek (Car2X), a kikerülést támogató asszisztens, ami teljes fékezéskor segíti a kikerülést, valamint a kanyarodást segítő asszisztens. Szintén az alapfelszereltség része a Front Assist vészfékasszisztens gyalogos- és kerékpárosfelismerő funkcióval, a proaktív utasvédelmi rendszer, ami többek között egy lehetséges baleset előtt lezárja az ablakokat, valamint a Lane Assist sávkövető rendszer. Ezenkívül az új ID. Buzz közúti jelzőtábla-felismerő rendszerel és elöl-hátul beparkolás-segítő rendszerrel is rendelkezik, hogy megkönnyítse a tolatást. Az opcionális, memória funkcióval14 rendelkező Park Assist Plus lehetővé teszi a korábban "megtanult parkolási manőverek" kivitelezését. A Travel Assist legújabb, tömeges helymeghatározási adatok funkciójának használata esetén15 a jármű képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a beállított maximális sebességet a teljes sebességtartományban.15 Az asszisztált sávváltásnak köszönhetően a rendszer az autópályán is képes sávot váltani Ön helyett15. Az ID. Buzz modellel még kényelmesebben juthat el úti céljához.

We Connect

A We Connect12 szolgáltatásaival átélheti a digitális mobilitás világát. Amire csak szüksége van, már megtalálható az új ID. Buzz modellben. A beépített eSIM kártyának köszönhetően az Ön modellje már a kezdetektől készen áll az online szolgáltatásokra. Mindössze annyit kell tennie, hogy aktiválja a We Connect12 ingyenes szolgáltatásait. A We Connect ID. App12 segítségével összekapcsolhatja okostelefonját ID. Buzz modelljével, így kényelmesen hozzáférhet számos járműfunkcióhoz és a jármű állapotához. Például távolról ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat - vagy megkeresheti a parkolóban ID. Buzz modelljét egyszerűen a GPS segítségével. A We Connect Plus12 még több szolgáltatást, kényelmet és hálózati kapcsolatot biztosít, pl. valós idejű közlekedési információkat, amelyeket az opcionális navigációs rendszerben11 jelenít meg, vagy az átfogó, opcionális hangvezérlés funkciót11.

Ezekben a csomagokban több rejlik

Ezt megengedheti magának: az új ID. Buzz átfogó alapfelszereltsége számos vonzó csomaggal bővíthető és személyre szabható. IQ. Light - LED-Mátrix fényszórók, automatikus távolságszabályozás és Area View környezetfigyelő rendszer. Navigációs rendszer, 30,5 cm-es (12 colos) érintőkijelző és tolatókamera - szinte minden lehetséges. Válogasson össze néhány csomagot, és élvezze a még nagyobb kényelem, funkcionalitás és további intelligens asszisztensek előnyeit ID. Buzz modelljében.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.