Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

Az új ID. Buzz

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

WLTP szerinti maximális hatótávolság1:

kb. 420 km

Töltési idő 5%-80%2:

kb. 30 perc

Az ID. Buzz készen áll arra, hogy újradefiniálja a mobilitás jövőjét

Megérkezett a mobilitás új generációja: az innovatív ID. Buzz, a Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású busza: multifunkcionális, teljes körűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt - családoknak, barátoknak és a mindennapok kihívásaihoz, még a nagyvárosok szűk utcáin is. Fedezze fel az ID. Buzz jövőbe mutató dizájnját, tágas, kompakt méreteit és a hozzá kapcsolódó innovatív technológiát, mindezt fenntartható módon. Győződjön meg az átfogó konnektivitás és a digitális funkciók, például az okos ID. Light által nyújtott kényelemről. Élvezze a modern e-mobilitás előnyeit az új ID. Buzz modellben!

Egy új korszakot fémjelző kialakítás

Az ID. Buzz kinézetében tükröződik az első Bullik iránti tisztelet, ugyanakkor egy teljesen önálló modell: megrendelésre négyféle kétszínű fényezéssel kapható. Az ID. Buzz kifejező dizájnja egyesíti a modern arányokat és az innovatív technológiákat: a belső tér a teljesen újragondolt koncepció révén, a kényelmesen állítható ülésekkel nagyobb teret és variálhatóságot biztosít, míg a megrendelésre 30 színben elérhető hangulatvilágítás a megfelelő hangulatról gondoskodik. Az új ID. Buzz teljes körű és meggyőző élményt nyújt a maximálisan tágas térérzet és az innovatív világítási megoldásai révén.

Élvezze már ma a holnap technológiáját

Teljes körű konnektivitás a Car2X5 rendszernek köszönhetően, megrendelésre akár több mint 30 asszisztensrendszer, az opcionális LED-Mátrix fényszórók révén megfelelő látási viszonyok - az új ID. Buzz magas szintű kényelmet és minőséget nyújt számos digitális funkciójával. A fixen beépített SIM-kártyának köszönhetően "mindig online", így könnyen naprakészen tarthatja az ID. Buzz digitális funkcióit. Az "Over-the-air" frissítések6 a We Connect7 segítségével egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a szoftver kényelmes frissítését.

Világpremier: az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz

Több égbolt, több tér, több hely mindenkinek és mindennek: a rövid tengelytávú ID. Buzz modellhez képest 25 centiméterrel megnövelt tengelytáv és karosszériahosszúság révén az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz nemcsak 4962 mm-es teljes hosszt, hanem nagyobb kényelmet is kínál.  A tolóajtók 19,2 centiméterrel lettek szélesebbek, az utasok pedig mostantól "nagyobb lábon élhetnek" köszönhetően a 2. sorban 8,5 centiméterrel, a 3. sorban pedig 16,5 centiméterrel hosszabb lábtérnek - ez utóbbi azt is biztosítja, hogy immár akár 7 személy is kényelmesen elférjen. Az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz modellben egyszerűen sokkal több hely áll rendelkezésére, mint amire vágyik - és még sokkal több is.

„Smart Glass” elektromos panorámatető: égbolt kerekeken

Több fényt enged az életünkbe: az opcionális, "Smart Glass" elektromos panorámatető az új hosszú tengelytávú ID. Buzz modellben fényes belső teret és nagyszerű kilátást biztosít kifelé. A "Smart Glass" elektromos panorámatető egy elektromosan kapcsolható folyadékkristály fóliával ellátott, többrétegű elektrokromatikus üvegtető, ami a tetőkonzolon lévő kapcsoló segítségével fény- és hővédelem üzemmódba is kapcsolható. Így Ön pontosan a kívánt fény- vagy elsötétítési fokot kapja, és többé az UV- és infravörös védelem miatt sem kell aggódnia. Az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz nem csak a külvilágból hoz be többet, hanem érezhetően javítja a belső térérzetet is.

Csodává varázsolja a teret: a 3. üléssorral akár 7 fő is elfér

Hosszabb, flexibilisebb, tágasabb: az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz biztosítja a helyet, amire szüksége van. Az opcionális, ISOFIX és Top Tether gyerekülés rögzítési pontokkal ellátott 3. üléssorral a hosszú tengelytávú ID. Buzz konfigurációtól függően 6 vagy 7 személy számára kínál helyet. A 3. üléssor két ülése hosszában állítható, szükség esetén gyorsan és egyszerűen eltávolítható - ami ideális, ha egy kicsit több csomagtérre van szükségünk. A rövid tengelytávú ID. Buzz modellben akár 2123 literes, a hosszú tengelytávú ID. Buzz-ban pedig 2469 literes csomagtér érhető el néhány egyszerű lépésben.

Új akkumulátor, nagyobb hatótávolság

Az új, nagyobb kapacitású lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátornak köszönhetően a hosszú tengelytávú ID. Buzz hatótávolsága akár 474 kilométer is lehet újratöltés nélkül. Ebben segít a nagy hatékonyságú hőszivattyú, amely a belső teret is fűti, valamint kevesebb energiát használ fel a nagyfeszültségű akkumulátorból - ami további előnyt jelent a hőszivattyú nélküli elektromos járművekkel szemben. Az új lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátornak köszönhetően az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz nem csak hosszabb távot tesz meg, de gyorsabb is lett (160 km/h végsebesség), a nyomatéka pedig 550 Nm, ami 240 Nm-rel több a rövid tengelytávú modellváltozathoz képest. Jobb gyorsulás és nagyobb teljesítmény akár 1000 kg-os teher vontatásakor - az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz ebben is mércét állít a Volkswagen Haszonjárműveknél.

A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek

Kiváló teljesítmény

Auto Trophy 2022 Az ID. Buzz modellt választották a legjobb elektromos kisteherautónak

A piaci megjelenést követően azonnal díjat is nyert: az új, teljesen elektromos ID. Buzz bezsebelte a megtisztelő "Auto Trophy 2022" díjat, amit évente ítél oda a német Auto Zeitung magazin. A magazin összesen 16 657 olvasója szavazott az "Auto Trophy" 35. kiadásában, és 18 kategóriából választották ki a kedvenceiket. Valódi öröm: az ID. Buzz egy új kategóriában, "A legjobb elektromos kisteherautó" címét nyerte el.

Arany Kormánykerék 2022 Az ID. Buzz a legjobb családi autó

Az új, teljesen elektromos ID. Buzz modellben a család kényelme a legfontosabb. Az olvasók és az "Arany Kormánykerék" 2022-es zsűrije is egyetért ebben, és meg is választották az elektromos Bullit a legjobb családi autónak. A nemzetközileg elismert díjat az Auto Bild német magazin és a Bild am Sonntag német újság ítéli oda évente a legjobb autóipari újoncoknak, idén 46. alkalommal adták át ezeket a díjakat. A lapok olvasói hét kategóriából 21 modellt juttattak a döntőbe, a DEKRA Lausitzring versenypályára. Itt egy autószakértőkből, autóversenyzőkből és hírességekből álló zsűri értékelte a járműveket tesztvezetés alkalmával. Az ID. A Buzz túlszárnyalta versenytársait a családi autók kategóriájában és elnyerte az "Arany Kormánykerék" díjat. Térérzete és variálhatósága mellett az ID. Buzz többek között fenntarthatóságával és technológiájával nyűgözte le a zsűrit.

autonis Award 2022 Az év egyik legszebb kisteherautója

Elektromos dizájn: a teljesen elektromos ID. Buzz nyerte a neves autonis Award 2022 díját. Az Auto Motor und Sport német magazin olvasói online szavaztak az elmúlt tizenkét hónap legszebb új modelljeiről, 92 járműből tizenegy kategóriában választhatták ki kedvenceiket. Az ID. Buzz a kisteherautók kategóriájában utasította maga mögé versenytársait legjobb új dizájnja révén. Az első Bulli-generáció ikonikus megjelenése által inspirált, kifejező dizájnja elnyerte az olvasók többségének tetszését.

International Van of the Year Az ID. Buzz Cargo modell nyerte 2023-ban az "International Van of the Year" díjat

Valódi elismerés már a piacra lépés előtt: az ID. Buzz Cargo lett a 2023-as év "International Van of the Year" (azaz az év nemzetközi kisteherautója) díj nyertese. A kizárólag akkumulátoros-elektromos szállításra kifejlesztett jármű meggyőzte a 24 nemzetközi haszongépjármű-újságíróból álló független IVOTY-zsűrit. 

Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója Hannoverben az IAA TRANSPORTATION kiállításon a VDA "Stars Of The Year" nyitóesten vette át a díjat: "Nagyon örülünk és büszkék vagyunk az ID. Buzz Cargo jelentőségteljes díjára. Nagy köszönettel tartozunk a zsűrinek, valamint a Volkswagen Haszonjárművek valamennyi munkatársának, akik munkájukkal hozzájárultak, hogy az ID. Buzz Cargo legyen kategóriájának legjobb furgonja. Jarlath Sweeney, aki az IVOTY elnökeként adta át a zsűri nevében a hőn áhított díjat, így gratulált: "Nem minden nap fordul elő, hogy megjelenik egy teljesen új járműkoncepció és azonnal ekkora feltűnést kelt a piacon. Gratulálok a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztői csapatának ehhez az egyedülálló járműhöz."

Az ID. Buzz: az elektromobilitás új dimenziója

A jövő szállítójárműve

Az új ID. Buzz Cargo

 

Nagy raktér, kompakt méretek, ugyanakkor teljesen elektromos hajtás: az innovatív ID. Buzz Cargo modellel az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra. Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely megfelel a mindennapok kihívásainak.

Tovább az ID. Buzz Cargo oldalra

VONZÓ FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK A PORSCHE FINANCE KÍNÁLATÁBÓL!

Fix kamatozás a teljes futamidőre

Ajánlatunk forint alapú finanszírozást nyújt vállalkozása számára fix, alacsony, akár 4,99%*-os kamatlábbal. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlás során könnyedén tervezhesse vállalkozása pénzügyeit. Azok a vállalkozások, amelyek euróban realizálják bevételeiket, választhatnak egy euró alapú, euróban fizetendő finanszírozási lehetőséget is, amely fix, akár 2,49%*-os kamatlábbal érhető el. A fix kamatláb kiszámítható költségeket biztosít, és stabilitást nyújt a hosszú távú tervezéshez.

Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás és operatív lízing

A járműfinanszírozás során választhat nyílt vagy zárt pénzügyi, illetve operatív lízinglehetőségek közül, így a fizetési ütemezéseket és a flottakezelést az Ön igényeihez igazíthatja.

Porsche Casco Bónusz akció

Az ajánlatunk összevonható a Porsche Casco Bónusz akcióval, amivel további 100.000 Ft vételárkedvezmény érhető el a járművásárlás során.

Tudjon meg többet

https://www.porschefinance.hu/vallalat/akcioink/

*36 hónap futamidő esetén.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.