Menü
Zárja be a menüt

WLTP szerinti maximális hatótávolság8:

kb. 420 km

Töltési idő 5%-80%9:

kb. 30 perc

Az ID. Buzz készen áll arra, hogy újradefiniálja a mobilitás jövőjét

Megérkezett a mobilitás új generációja: az innovatív ID. Buzz, ami a Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású busza: multifunkcionális, teljeskörűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt. Ez az elektromos busz megfelel a családok, baráti társaságok és a mindennapok kihívásainak - még a nagyvárosok szűk utcáin is. Fedezze fel az ID. Buzz jövőbe mutató dizájnját, a tágas, de mégis kompakt méreteit és a hozzá kapcsolódó innovatív technológiát. Élje át az újradefiniált térérzetet egy olyan belső térben, melynek kialakításához részben újrahasznosított anyagokat alkalmaztunk. Győződjön meg Ön is az átfogó konnektivitás és a digitális funkciók, például az ID. Light által nyújtott kényelemről. Élvezze a modern e-mobilitás előnyeit az új ID. Buzzban.

Egy új korszakot fémjelző kialakítás

Kinézetében tükröződik az első Bullik iránti hódolat, ugyanakkor egy teljesen önálló modell: az ID. Buzz kifejező dizájnja egyesíti a modern arányokat és az innovatív technológiákat. Az első Bulli-generáció ikonikus külső megjelenését idézve négyféle kétszínű fényezéssel is elérhető. A belső tér hangulata az opcionálisan akár 30 színből álló, egyedileg kialakítható hangulatvilágítással tehető kellemessé. A kényelmes, állítható ülésekkel kialakított, teljesen újragondolt koncepciójának köszönhetően a belső tér nemcsak több helyet és variálhatóságot kínál, hanem már a bepakolást  is egyszerűbbé tettük. Az opcionális elektromos csomagtérajtó ugyanis egy lábmozdulattal kinyitható anélkül, hogy elő kellene vennie a kulcsot a táskájából. Ezt az opcionális Easy-Open funkció teszi lehetővé. Az ID. Buzz igazán teljeskörű és meggyőző élményt nyújt az okos funkciói, a maximálisan tágas térérzet és az innovatív világítási megoldásai révén.

Teljeskörű fenntartható mobilitás

Átfogó fenntarthatóság egy klímatudatos jövőért: ezt szeretnénk megvalósítani az új
ID. Buzz modellel. Ennek értelmében nemcsak CO2-semleges mérleggel adjuk át a járművet1, hanem azt is lehetővé tesszük, hogy Ön is teljesen CO2-semlegesen közlekedjen vele. Az ID. Charger2 opcionálisan biztosítja ehhez  a megfelelő fali töltőkészüléket. Az új ID. Buzz forradalmasítja az egyéni mobilitást és utat mutat a környezettudatos jövő felé. Az állatbőr nélkül kialakított belső térnek és a sok helyen - például az üléshuzatokban, a padlóburkolatokban és a tetődekornál - felhasznált újrahasznosított anyagnak köszönhetően összekapcsolódik a fenntarthatóság és a kényelem.

Élvezze már ma a holnap technológiáját

Összekapcsolt múlt és jövő: az új ID. Buzz igazán lenyűgöző a számtalan digitális funkciója révén. A Car2X segítségével az
ID. Buzz képes kommunikálni a közlekedés többi hálózatba kapcsolt résztvevőjével.
Így Ön információkhoz jut útközben az esetleges veszélyekről és forgalmi dugókról3. Kérésére a jármű akár több mint 30 asszisztensrendszerrel is felszerelhető, az opcionális LED-Mátrix fényszórók pedig megfelelő látási viszonyokat biztosítanak - az új ID. Buzz magas szintű kényelmet és minőséget nyújt. A fixen beépített SIM-kártyának köszönhetően "mindig online". Így könnyen naprakészen tarthatja az ID. Buzz digitális funkcióit. Az "Over-the-Air" frissítések4 a We Connect5 segítségével egyetlen gombnyomással, kényelmesen lehetővé teszik a szoftver naprakészen tartását.

Az ID. Buzz: az elektromobilitás új dimenziója

Innovatív térkoncepció

Kívül és belül: új szintre emelt térérzet

Éljék át együtt a környezettudatos mobilitást: akár családi túrára készül, akár hétvégi kirándulásra a barátokkal, akár a városban, akár vidéken: az új ID. Buzz egy strapabíró és kényelmes multifunkcionális mindentudó - alig több mint 11 méteres fordulókörének köszönhetően is. A maximális helykihasználás révén a helytakarékos, teljesen újonnan fejlesztett belső koncepció nagy lábteret biztosít. Az ID. Buzz kényelmesen állítható ülései könnyedén variálhatók. Az ötüléses kivitel akár 1121 literes csomagterében még akkor is elegendő hely áll rendelkezésre, ha minden utas bent ül6.

ID. Buzz Box

Minden kéznél van: kivehető tárolódoboz a járműben

Tartson rendet könnyedén: a nagy, opcionális ID. Buzz Box egy futurisztikus dizájnnal kialakított rugalmas tárolóeszköz a vezetőülés és az első utasülés között, melynek használatával gyorsan, ügyesen és hatékonyan elpakolhatja a belső térben a mindennapi használati eszközöket. A multifunkciós, kivehető tartódoboznak köszönhetően jól elkülönítve tárolható az üdítős üveg, a napszemüveg és a többi szükséges dolog - és ezeket éppolyan egyszerűen magával is viheti, ha pihenőt tart. Praktikus - útközben is: A kivehető ID. Buzz Box a négy rakodóhellyel kialakított fiókokon kívül a felső tárolóba integrált üvegnyitót és egy jégkaparót is tartalmaz. A Box kivétele esetén hozzáférhetővé válik a hátsó rész, és az első ülések között szabad hely keletkezik. Így okosan kihasználható a tér.

Infotainment

Üdvözöljük a digitális világban

Digitális műszerfal, internetkapcsolat, mobil online szolgáltatások és beépített hangvezérlés10 - az új ID. Buzz megrendelésre a legmodernebb technikával várja Önt. Az
ID. Buzz műszerfalán szinte mindennek megvan a helye - még az okostelefonjának is, amit igény esetén induktív módon tölthet. Az App-Connect segítségével kényelmesen továbbíthat zenét, hangoskönyveket vagy híreket okostelefonjáról az infotainment rendszer opcionális, 30,5 cm-es (12 colos) színes érintőképernyőjére, amellyel számos funkciót, például az opcionális DAB+ rádiót is kezelheti. A We Connect5 okos szolgáltatásai összekapcsolják az ID. Buzzt az információk világával, és a We Connect ID. alkalmazás segítségével távirányítóvá változtatják az okostelefonját. Így mindig szemmel tarthatja a járművét, és még néhány funkciót is vezérelhet anélkül, hogy a járműben ülne. A számtalan opcionális USB-C interfésszel az ID. Buzz kiváló hálózatba kapcsolást és szórakozást kínál.

Fénydizájn

Modern világítás, amely kommunikál Önnel

A modern fénydizájn nagy szerepet játszik az ID. Buzz kellemes megjelenésében. Amint a járműhöz közelít az opcionális Keyless Advanced záró- és indítórendszerrel rendelkező slusszkulccsal, az opcionális LED-mátrix fényszórók elektromosan lentről felfelé fordulnak és világítanak - barátságos "kacsintással" üdvözlik Önt. Az interaktív ID. Light ezután fényjelzéssel és diszkrét hanggal üdvözli Önt a beltérben, továbbá a jármű az opcionális navigációs rendszer használatával még könnyebbé teszi a közlekedést. Útközben az alapfelszereltség részét képező tíz vagy opcionálisan elérhető 30 közvetett fényű hangulatvilágítás teremt kellemes hangulatot. Egyszerre két szín is kiválasztható. A fényerősség négy különválasztott területen egyénileg beállítható. A "Coming- & Leaving-Home" funkcióval az ID. Buzz fényt hoz a sötétségbe: az opcionális fényszórók és egy fénykivetítés láthatóvá teszik az utat, amikor közelít a járművéhez vagy eltávolodik tőle. Az ID. Buzz innovatív fénytechnológiája mindig fényt visz a mindennapokba.

Könnyűfém kerekek

Tegye teljessé a meggyőző fellépést az ID. Buzz kerekeivel

Természetesen tetszése szerint alakíthatja az új ID. Buzz külső megjelenését. A színválasztás mellett legfőképpen a kerekek kiválasztása a döntő jelentőségű. Az összeállítástól függően egészen egyedivé teheti az ID. Buzz járművét. Lehet akár sportos vagy elegáns, akár fekete vagy inkább kétszínű fekete-ezüst: válassza ki a kedvencét a 18-21 col méretű ötféle könnyűfém kerék és az egyféle acélkerék közül. A nagy felnik igazán feltűnővé varázsolják az ID. Buzzt.

Teljesen hálózatba kapcsolt: Konnektivitás és technológia

„Over-the-Air” frissítések

A szoftverfrissítésekkel növelhető az ID. Buzz digitális rendszereinek funkcionalitása. A rendszerek a szervizműhely felkeresése nélkül rendszeresen frissíthetők és optimalizálhatók a We Connect5 segítségével "Over-the-Air" frissítésekkel4. Mégpedig nagyon egyszerűen: az "Over-the-Air" frissítések4 a háttérben zajlanak vezetés közben az ID. Buzz mobiltelefonos elérésén keresztül. Amint elérhető egy frissítés, az infotainment rendszerben megjelenik egy üzenet és végigvezeti Önt a telepítés lépésein. A teljes telepítés akkor fejeződik be, amikor az ID. Buzz parkol - például éjszaka, Ön pedig a következő elinduláskor már élvezheti is a frissített és továbbfejlesztett funkciókat. Így Ön naprakész marad, és az ID. Buzz megvásárlása után is igénybe veheti a legújabb digitális fejlesztéseinket.

Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, kevesebb forgalmi torlódást okozhatnak és figyelmeztethetnek a kialakult vészhelyzetekre. A Car2X technológia segítségével a jármű érzékelőinek hatékonysága többszörösére nő, mivel a közlekedés többi résztvevőjétől és az infrastruktúrától is eljutnak hozzájuk az információk az aktuális helyzet kiszámításához. Az okos szoftverek és az elektronika használatával magasabb szintre emelhető a biztonság. Erre jó példa a "helyi figyelmeztető üzenetek" szolgáltatás. Az ID. modellek például ezredmásodperceken belül kommunikálnak egymással akár 800 méteres körzetben. A számtalan érzékelőnek köszönhetően az elektromos járművek a megfelelő időben felismerik a lehetséges veszélyes szituációkat - és a WLAN jelsugárzással automatikusan figyelmeztetik a közlekedés többi közelben lévő résztvevőjét.

ID. Light

A digitális segédeszközök egyre jobban megkönnyítik a hétköznapjainkat. Így van ez az új ID. Buzz esetében is. A járműben található innovatív ID. Light intelligens fényjelei segítséget nyújtanak az utasoknak. Az ID. Light a szélvédő alatti fénycsík segítségével vizuálisan kommunikál Önnel, és az opcionális navigációs rendszerrel összeköttetésben segít a nyugodtabb közlekedésben. Például különböző fényimpulzusokkal mutatja, hogy a navigáció szerint melyik irányba kell kanyarodni, hogy menetkész állapotban van-e az ID. Buzz, vagy hogy éppen tölt-e az akkumulátor. Továbbá a jármű világítva elköszön Öntől, amikor eltávolodik tőle.

Asszisztensrendszerek

Több mint 30 opcionális vezetői asszisztensrendszerrel és a más járművekkel való kommunikáció képességével az ID. Buzz már ma készen áll a jövő mobilitására. Most először elérhető egy Volkswagen Haszonjárművek gyár által gyártott autóban ilyen széles körű intelligens asszisztensrendszer, amely az automatikus beparkolástól és kiállástól kezdve a helyi figyelmeztető jelzéseken és veszélyjelzéseken (Car2X) át az opcionális Travel Assist legújabb, tömeges helymeghatározási adatokkal rendelkező verziójáig terjed7. Ezzel a rendszerrel a jármű képes tartani a sávot és a távolságot az előtte haladó járműtől, továbbá a beállított maximális sebességet7. A tömeges helymeghatározási adatokkal rendelkező Travel Assist többek között az adaptív sávtartásban is segít. Ez aktívan a sáv közepén tartja a járművet. Eközben a Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciója alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább a bal vagy a jobb oldalon tartsa7. A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkció ezen kívül kérésre aktívan segíti a sávváltást az autópályán7. Ha rendelkezésre állnak tömeges helymeghatározási adatok, akkor a Travel Assist ezen funkciójának a sávtartáshoz elegendő az észlelt sávhatárra támaszkodnia, például olyan országutakon, ahol nincsen középen sávelválasztó vonal7. A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciója továbbá előrelátó sebességszabályozással és kanyarodást segítő funkcióval is rendelkezik. Így megválasztható a jármű sebessége az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.)7. Az opcionális IQ. Light - LED-Mátrix fényszórók szintén előrelátóan működnek. A Dynamic Light Assist funkció használatakor az éjszakai utakon dinamikusan világítanak, és még azelőtt a kanyarba irányítják a fényt, mielőtt Ön kanyarodna3. Az ID. Light az opcionális navigációs rendszerrel együtt úgy segíti Önt a nyugodtabb közlekedésben, hogy az infotainment és az asszisztensrendszer utasításait könnyen érthető fényjelekké alakítja. Innovatív és teljesen hálózatba kapcsolt: az ID. Buzz-zal még kényelmesebben juthat el úti céljához.

A Volkswagen hírlevéllel nem marad le semmiről

Nem akar lemaradni az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel kapcsolatos hírekről? Akkor iratkozzon fel Volkswagen hírlevelünkre. Itt első kézből értesülhet az ID. Buzz újdonságairól.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.