ID. Buzz Cargo old
Menü
Zárja be a menüt

Az új
ID. Buzz Cargo

Az új
ID. Buzz Cargo

WLTP szerinti maximális hatótávolság9:

kb. 420 km

Töltési idő 5%-80%10:

kb. 30 perc

ID. Buzz Cargo: az üzleti célú mobilitás új dimenziója

Ön milyen igényeket támaszt egy modern, üzleti célú használatra alkalmas kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, elegendő rakodótér, továbbá alkalmasság nagy távolságok megtételére is: az új
ID. Buzz Cargo-ban mindez elérhető. A modern hálózatba kapcsolásnak, a digitális rendszereknek és a számos intelligens funkciónak köszönhetően pedig még egy kicsit könnyebbé teheti mindennapjait. Az innovatív
ID. Buzz Cargoval az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra. A megjelenésében az első Bulli által inspirált új ID. Buzz Cargo a Volkswagen első teljesen elektromosnak tervezett kisteherautója. Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte minden kihívásával megbirkózik.

Újragondolt raktér: igazi rakodómesterré teszi az
ID. Buzz Cargo-t

Nagy raktér, kompakt méretek, ugyanakkor teljesen elektromos hajtás: az ID. Buzz Cargo készen áll arra, hogy újradefiniálja az üzleti célú mobilitást. Modern raktér-kialakításának köszönhetően keresztben elhelyezve két
Euro-raklap számára biztosít helyet. Az
ID. Buzz Cargo igazán lenyűgöző: nagy, akár 3,9 köbméteres1 raktérkapacitásával és akár 650 kg hasznos teherbírásával. A vezetőfülke okos tárolókoncepciója is rengeteg helyet rejt, itt rendezetten és biztonságosan elfér szinte az összes mindennapi munkaeszköz - a munkakesztyűtől kezdve a colstokig. A nagy teljesítményű elektromos hajtással opcionálisan akár 1000 kg-os tömegű teher is könnyedén vontatható. Ettől válik az új
ID. Buzz igazi munkagéppé.

Még fenntarthatóbb működés a modern üzleti célú mobilitás érdekében

Az új ID. Buzz Cargo modern mobilitást kínál szinte minden vállalkozás számára - még akkor is, ha nagyobb távolságokat kell megtennie. Az ID. Buzz Cargoval akár 420 kilométert3 is megtehet CO2-semlegesen2, újratöltés nélkül. Mostantól a Plug & Charge4 technológia könnyíti meg a töltést útközben a nyilvános töltőoszlopokon Európa-szerte. Önnek csupán csatlakoztatnia kell a töltőkábelt és a töltés megkezdődik. Ezen túl az elektromos hajtásnak köszönhetően az
ID. Buzz Cargoval behajthat olyan belvárosi környezetvédelmi zónákba, amelyek a belső égésű motorral rendelkező járművek számára korlátozottak lehetnek. Az új ID. Buzz Cargo így teszi még rugalmasabbá az Ön vállalkozásának mobilitását.

A holnap technológiája már ma az
ID. Buzz Cargo modellben

Az új ID. Buzz Cargo számos digitális funkcióval és előremutató technológiával segíti Önt a mindennapokban. Kérésére
akár 30 asszisztensrendszerrel is felszerelhető, az opcionális LED-Mátrix fényszórók pedig megfelelő látási viszonyokat biztosítanak:
Az új ID. Buzz Cargo magas szintű kényelmet és minőséget nyújt. A beépített SIM-kártyának köszönhetően ugyanakkor "mindig online".
Így könnyen naprakészen tarthatja az
ID. Buzz Cargo digitális funkcióit. Az "Over-the-Air" frissítések5 a We Connect6 segítségével egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a szoftver kényelmes frissítését.

ID. Buzz Cargo: igazi üzleti célú elektromos mobilitás

Raktér

Jól átgondolt: sok hely kis területen

Kompakt méretek, mégis nagy raktérkapacitás, mindez teljesen elektromosan: az ID. Buzz Cargo-val újradefiniálhatja vállalkozása mobilitását. A modern MEB platformnak köszönhetően az új ID. Buzz Cargo kis alapterületen maximális rakteret kínál: a rakodófelületen elfér két, keresztben elhelyezett EUR raklap. Az ID. Buzz Cargo összesen akár 3,9 köbméter1 árut tud szállítani. Praktikus: a vezetőfülke és a rakodótér között rögzített válaszfal igény szerint ablakkal és rakodónyílással is felszerelhető. Az opcionálisan a vezetőoldalon elhelyezhető második tolóajtó még kényelmesebbé és rugalmasabbá teszi a rakodást. Az új ID. Buzz Cargo emellett nagyszerű fordulékonysággal kombinálja a nagy raktérkapacitást: a mindössze 11,09 méteres kis fordulókör különösen a nagyvárosok szűk utcáin való közlekedés során kifizetődő. Fordulékony, variálható és tágas, kompakt méretekkel: így teljesíti az új ID. Buzz Cargo a modern üzleti célú mobilitás szinte minden kihívását.

Járművezetői munkahely

Okos vezetőfülke: jól szervezett munkanap

Rengeteg hely a tároláshoz és a rakodáshoz: Az új ID. Buzz Cargo optimalizált járművezetői munkahelye kiválóan alkalmas a mindennapi munkához. Az alapfelszereltségű jobboldali duplaülésen akár két utast is szállíthat. A belső térben egyáltalán nem használtunk állati eredetű bőrt. Az ID. Buzzban így jól megfér egymás mellett a fenntarthatóság és a felhasználói kényelem. A vezetőfülkében a kifejezetten üzleti célú használatra tervezett tárolási koncepciónak köszönhetően menet közben is minden jól szervezett. Legyen szó munkakesztyűről, szállítólevélről vagy mérőszalagról, esetleg üdítős üvegről, kávéspohárról vagy uzsonnás dobozról: Itt szinte mindennek megvan a helye és a megfelelő tárolórekesze, például a műszerfal tetején található nagy, nyitott tárolórekeszben vagy a zárható kesztyűtartóban. Az új ID. Buzz Cargo az okostelefonok számára kialakított, kérésre induktív töltésre is alkalmas rekesz mellett opcionálisan számos olyan USB-C portot kínál, amelyek más eszközök áramellátására is alkalmasak.

ID. Buzz Cargo Box

Mobil tárolóhely útközben: Mindig kéznél az iroda

Könnyű rendrakás: Az opcionális ID. Buzz Cargo Box egy praktikus, futurisztikus kialakítású kiegészítő elem a vezetőfülke opcionális egyes üléseihez. Így gyorsan és hatékonyan elpakolhatja a mindennapi munkához szükséges fontos dolgokat a vezetőülés és az utasülés közé. Ebben a funkcionális, kivehető tárolódobozban nem csak italos üvegek, kávéspoharak vagy tollak számára van hely. Tágas felső rekesszel is rendelkezik, amelyben kis és közepes méretű laptopok, mappák, irattartó táblák és hasonló eszközök is tárolhatók. Így mindig kéznél van az irodája. Mobil és rugalmas: Az ID. Buzz Cargo Box intelligens helykihasználást biztosít útközben.

Infotainment rendszer

Kényelmesebb, mint valaha: Új, digitális mobilitás

Digitális műszerfal, internetkapcsolat és mobil online szolgáltatások - az új ID. Buzz Cargo a legmodernebb technológiával könnyíti meg a mindennapokat. Az opcionális App-Connect segítségével kényelmesen továbbíthat zenét, hangoskönyveket vagy híreket okostelefonjáról az infotainment rendszer akár 25,4 cm-es (10 colos) színes érintőképernyőjére, amellyel számos funkciót kezelhet, például a DAB+ rádiót is. Az új ID. Buzz Cargo az okostelefonok számára kialakított, kérésre induktív töltésre is alkalmas rekesz mellett opcionálisan számos olyan USB-C portot kínál, amelyek más eszközök áramellátására is alkalmasak.

Fénydizájn

Korszakalkotó világítás, amely kommunikál Önnel

Az új ID. Buzz Cargo modern fénydizájnja is hozzájárul a vonzó megjelenéshez. Amint megközelíti a járművet az opcionális Keyless Advanced záró- és indítórendszerrel rendelkező kulccsal, az opcionális LED-Mátrix fényszórók barátságos "kacsintással" üdvözlik Önt - elektromosan felnyitódnak és világítanak. A "Coming- & Leaving-Home funkcióval" az ID. Buzz Cargo fényt hoz a sötétségbe: Az opcionális LED-Mátrix fényszórók és egy fénykivetítés láthatóvá teszik az utat, amikor közelít a járművéhez vagy eltávolodik tőle. Az ID. Buzz Cargo innovatív fénytechnológiája mindig fényt visz a mindennapokba a munkavégzés során.

Teljesen hálózatba kapcsolt: konnektivitás és technológia

„Over-the-Air” frissítések

A szoftverfrissítésekkel növelhető az ID. Buzz Cargo digitális rendszereinek funkcionalitása. A rendszerek rendszeresen frissíthetők és optimalizálhatók a We Connect6 segítségével "Over-the-Air"5 frissítésekkel. Szervizlátogatás nélkül és nagyon egyszerűen: Az "Over-the-Air"5 frissítések a háttérben zajlanak vezetés közben az ID. Buzz Cargo mobiltelefonos elérésén keresztül. Amint egy frissítés elérhető, az infotainment rendszerben megjelenik egy üzenet, ami végigvezeti Önt a telepítés lépésein. A teljes telepítés akkor fejeződik be, amikor az ID. Buzz Cargo parkol - például éjszaka, Ön pedig a következő elinduláskor már élvezheti is a frissített és továbbfejlesztett funkciókat. Így Ön naprakész marad, és az ID. Buzz Cargo megvásárlása után is igénybe veheti a legújabb digitális fejlesztéseinket.

Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, kevesebb forgalmi torlódást okozhatnak és figyelmeztetnek a kialakult vészhelyzetekre. A Car2X technológia segítségével a jármű érzékelőinek hatékonysága többszörösére nő, mivel a közlekedés többi résztvevőjétől és az infrastruktúrától is eljutnak hozzájuk az információk az aktuális helyzet értékeléséhez. Az okos szoftverek és az elektronika használatával magasabb szintre emelhető a biztonság. Erre jó példa a "helyi figyelmeztető üzenetek" szolgáltatás. Az ID. modellek például ezredmásodperceken belül kommunikálnak egymással akár 800 méteres körzetben. A számtalan érzékelőnek köszönhetően az elektromos járművek a megfelelő időben felismerik a lehetséges veszélyes szituációkat - és WLAN jelsugárzással automatikusan figyelmeztetik a közlekedés többi közelben lévő résztvevőjét.

Vezetői asszisztensrendszerek

Több mint 30 opcionális vezetői asszisztensrendszerrel és a más járművekkel való kommunikáció képességével az ID. Buzz már ma készen áll a jövő mobilitására. Most először elérhető Volkswagen haszonjárműben ilyen széles körű intelligens asszisztensrendszer, amely az automatikus beparkolástól és kiállástól kezdve a helyi figyelmeztető jelzéseken és veszélyjelzéseken (Car2X) át az opcionális Travel Assist legújabb, tömeges helymeghatározási adatokkal rendelkező verziójáig terjed.7 Ezzel a rendszerrel a jármű képes tartani a sávot és a távolságot az előtte haladó járműtől, továbbá a beállított maximális sebességet.7 A tömeges helymeghatározási adatokkal rendelkező Travel Assist többek között az adaptív sávtartásban segít. Ez aktívan a sáv közepén tartja a járművet. Eközben a Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciója alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább a bal vagy a jobb oldalon tartsa.7 A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkció ezen kívül kérésre aktívan segíti a sávváltást az autópályán.7 Ha rendelkezésre állnak tömeges helymeghatározási adatok, akkor a Travel Assist ezen funkciójának a sávtartáshoz elegendő az észlelt sávhatárra támaszkodnia, például olyan országutakon, ahol nincsen középen sávelválasztó vonal.7 A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkciója továbbá előrelátó sebességszabályozással és kanyarodást segítő funkcióval is rendelkezik. Így megválasztható a jármű sebessége az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege alapján (kanyarok, körforgalmak stb.).7 Az opcionális IQ. Light - LED-Mátrix fényszórók szintén előrelátóan működnek. Az opcionális Light Assist rendszerrel kombinálva éjszakai vezetéskor a fényerősség automatikusan felerősödik és elhalványul, mielőtt a világítás elvakítaná a közlekedés többi résztvevőjét.8 Innovatív és teljesen hálózatba kapcsolt: Az ID. Buzz Cargoval még kényelmesebben juthat el úti céljához.

A Volkswagen hírlevéllel nem marad le semmiről

Nem akar lemaradni az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel kapcsolatos hírekről? Akkor iratkozzon fel Volkswagen hírlevelünkre. Itt első kézből értesülhet az ID. Buzz újdonságairól.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.