Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz Cargo Felszereltségek és csomagok

Az új ID. Buzz Cargo Felszereltségek és csomagok

Az új ID. Buzz Cargo modellben visszaköszönnek a legfontosabb autóipari trendek: elektromobilitás, hosszú utak megtétele és nagy raktérkapacitás. Mindez kiegészül az asszisztensrendszerek és információs rendszerek intelligens hálózati kapcsolataival, valamint a szoftverek frissítéséhez szükséges Over-the-Air frissítésekkel1. Ez teszi az ID. Buzz Cargo modellt rendkívül sokoldalú és változatosan használható kisteherautóvá. A nagyobb kényelem és több funkció érdekében számtalan extra elem áll rendelkezésére a teljes felszereltséget kínáló csomagok között. Az alábbiakban találja a lehetőségeket.

Érzelemdús dizájn a modern üzleti mobilitásért

Rövid túlnyúlások, nagy tengelytáv és igény szerint stílusos kétszínű fényezés is elérhető: egyedülálló vonalvezetésével az új ID. Buzz Cargo az első Bulli megjelenésére emlékeztet. Az eredmény nem csak egy praktikus kisteherautó, hanem egy figyelemre méltó innováció is kifejező formatervezésével és nagyfokú funkcionalitásával. Gyakorlatias haszonjármű jellege ellenére az ID. Buzz Cargo felébreszti az érzelmeket, például jellegzetes mosolyával vagy szinte már barátságos tekintetű fényszóróival. A karosszéria kompakt arányaival, maximális helykihasználással és mindössze 11,09 méteres fordulókörével nyűgöz le. Természetesen tetszése szerint alakíthatja az új ID. Buzz Cargo külső megjelenését: ehhez többek között számos fényezés, kerekek és innovatív fénytechnika közül választhat.

Fényezés

Több szín az életben

Válassza ki kedvenc színét: az új ID. Buzz Cargo felár nélkül cukorfehér színben érhető el, opcionálisan pedig hét további színváltozat közül választhat: öt metál árnyalatunk a lime-sárga, a babérlevélzöld, az energikus narancs, a monosilver és a csillagfénykék, továbbá elérhető a gyöngyház hatású mélyfekete fényezés is.

Kerekek

Minden gördülékenyen megy

Robusztus, erőteljes vagy dinamikus? A színválasztás mellett legfőképpen a kerekek kiválasztása döntő jelentőségű. Az eltérő kombinációk hangsúlyozzák az ID. Buzz Cargo egyedi karakterét és teszik teljessé sikeres megjelenését. Válassza ki kedvencét a 18 colos, ezüst dísztárcsával szerelt acélkerekek, vagy a három 19 és 20 colos könnyűfém kerekek közül.

Fénydizájn

Mert jobb látni és látszani

Az új ID. Buzz Cargo modellben kizárólag LED-es fényszórókat és LED-es hátsó lámpákat talál, így a jármű mindig fényt visz a mindennapokba. Például az ID. Buzz Cargo opcionális IQ. Light - LED-Mátrix fényszórója2 barátságos "kacsintással" üdvözli Önt, amikor a kulcsával a járműhöz közeledik3. És egy további fénypont: az opcionális IQ. Light - LED-Mátrix fényszórók szintén előrelátóan működnek: a Dynamic Light Assist funkció használatakor az éjszakai utakon dinamikusan világítanak, és még azelőtt a kanyarba irányítják a fényt, mielőtt Ön kanyarodna4. Ha sötétben hagyja el vagy közelíti meg járművét, a kényelmes "Coming & Leaving Home" funkció segíti Önt, ami fénykivetítés segítségével teszi láthatóvá az utat.

Ajtók és csomagtérajtó

Kényelmes be- és kirakodás

Az új ID. Buzz Cargo igény szerint akár automatikusan kinyitja Önnek valamennyi ajtót és a csomagtérajtót, de a zsebében lévő kulccsal és egy lábemeléssel is kinyithatja. Ez különösen akkor praktikus, ha Ön csomagokkal a kezében áll a jármű mellett és a szerszámokat vagy az anyagokat szeretné elpakolni. Ennek előfeltétele az Easy Open és Close funkció5, valamint egy elektromos csomagtérajtó5. Alternatívaként igény szerint a könnyen nyitható, lengő hátsó oldalajtók hozzáférést biztosítanak a rakodótérhez a terjedelmes tárgyak kényelmesebb berakodásához. A második, opcionálisan a vezetőoldalon elhelyezhető tolóajtó még kényelmesebbé és rugalmasabbá teszi a rakodást. A kulcs nélküli Keyless Advanced6 záró- és indítórendszer valamennyi ajtót kinyitja, beleértve az opcionális, elektronikus tolóajtókat is, amint Ön az ID. Buzz Cargo modellhez közelít a kulccsal.

Behajtható vonóhorog

Egy gombnyomással kihajtható

Az opcionális vonóhorog7 segítségével az új ID. Buzz Cargo akár 1000 kg vontatható tömeggel is megbirkózik. A vonóhorog7 a csomagtérben lévő kapcsolóval kényelmesen kioldható és elektromosan kihajtható. Csak annyit kell tennie, hogy lábával vagy kezével kissé felfelé nyomja a berendezést7, és hagyja, hogy bekattanjon. Lefelé is félautomatikusan hajtható. Nyomja meg újra a kapcsolót, ezzel kibiztosítja a vonóhorgot7 és elektromosan lehajthatja. Ezután már csak kézzel vagy lábbal kell elfordítania a jármű hátsó része alatt.

Modern belső formavilág: a funkcionalitás és a fenntarthatóság találkozása

Mindenekelőtt a belső értékek teszik az új ID. Buzz Cargo modellt az egyik leginnovatívabb modellünkké, és ezzel együtt valódi "munkagéppé". Innovatív raktérkoncepciójával új mércét állít fel és a legmodernebb technikával szereltük fel. Az eredmény egy digitális, kiemelkedő teljesítményű és funkcionális elektromos kisteherautó nagy raktérkapacitással. Okos részletek, mint például a praktikus tárolási koncepció az utastérben és az opcionális, mobil ID. Buzz Cargo Box biztosítják az intelligens helykihasználást útközben. Mindemellett a belső térben nincsen állati bőr eredetű anyag, így az ID. Buzz Cargo egyesíti a fenntarthatóságot és a kényelmes használatot.

Csomagtér

Jól átgondolt: sok hely kis területen

Aki nagy teljesítményre törekszik, annak sokat is kell tudnia szállítani. A modern MEB platformnak köszönhetően az új ID. Buzz Cargo kis alapterületen maximális rakteret kínál: a robusztus, alumínium rézlemezes rakodópadlón két keresztben elhelyezett EUR raklap fér el. A jelentős, akár 3,9 köbméteres8 raktérkapacitás, a nagy, 570 kg-os hasznos teherbírás és a 2,2 méteres maximális rakodási hosszúság mellett az ID. Buzz Cargo nehéz és terjedelmes rakományok szállítására is készen áll. Opcionális rakományrögzítő sínek biztosítják a stabilitást az oldalfalakon és az elválasztó falaknál, így megfelelő tartást biztosítanak szállítás közben a rögzítőheveder révén. Praktikus: a vezetőfülke és a rakodótér között rögzített válaszfal igény szerint rakodónyílással is felszerelhető, amely további 45 cm-rel növeli a maximális rakodási hosszat.

A járművezető munkahelye

A munkanapok hőse: tökéletesen szervezett utastér

Praktikus és állja a sarat: az ID. Buzz Cargo az utasok számára egy kifejezetten üzleti célú használatra optimalizált vezetőfülkét kínál. Az alapfelszereltségben elérhető dupla első utasülésen könnyedén magával viheti csapatát, akik az okos tárolási koncepció révén kényelmesen és jól szervezetten utazhatnak. Kesztyű, szállítólevél vagy colstok. Üdítős dobozok, kávés poharak vagy ételdoboz: szinte mindennek megvan a saját tárolási helye, például a műszerfal felső részén lévő tárolókban vagy a mobiljának a megfelelő rekeszben. Valamennyi szokványos okostelefon csatlakoztatható az infotainment rendszerre C típusú USB-kábellel vagy igény szerint induktívan is tölthetők a telefonok. Ezt a 12 V-os csatlakozóaljzatok teszik lehetővé, illetve további, opcionális C típusú USB-csatlakozók, valamint igény szerint egy 230 V-os csatlakozó, amely kényelmesen látja el árammal egyéb készülékeit.

ID. Buzz Cargo Box

Mobil tárolóhely útközben: mindig kéznél az iroda

Tartson rendet könnyedén: az opcionális, kivehető ID. Buzz Cargo Box7 középkonzol praktikus eleme az igény szerint elérhető egyes üléseknek7 a vezetőfülkében, ahova gyorsan és hatékonyan pakolhat el fontos munkaeszközöket és mindennapi dolgokat. A futurisztikus kialakítású tárolódobozban7 nemcsak az üdítőknek, tollaknak és hasonló apróságoknak jut hely, hanem rendelkezésre áll még felül egy tágas rekesz a kisebb vagy közepes laptopoknak, mappáknak vagy irattartóknak, így mindig kéznél van az irodája. Mobil és rugalmas: az ID. Buzz Cargo Box7 okos helykihasználást biztosít útközben.

Innovatív technológiák: konnektivitás és infotainment

Digitális, teljesen hálózatba kapcsolt és mindig online: az új ID. Buzz Cargo modellben megtalálhatók innovatív technológiáink: a személyre szabható digitális műszerfal és az infotainment rendszer nagyméretű érintőkijelzője (amely lehetővé teszi a jármű számos funkciójának vezérlését) mellett számos más újítással is találkozhat az elektromos furgonban: ilyen például a Car2X-nek köszönhetően megjelenített veszélyhelyzeti figyelmeztetés, az Over-the-Air frissítések1 a We Connect9 segítségével, valamint igény szerint a tömeges helymeghatározási adatokkal rendelkező Travel Assist legújabb verziója10.

Digitális műszerfal

Alapfelszereltség minden ID. Buzz Cargo modellben

A vezetőülésben magas szintű innovatív technológia várja Önt. A háromküllős kormány mögött elhelyezkedő 13,46 cm-es (5,3 colos) digitális műszerfal kijelzőjén egyből megakad a tekintetünk, mint ahogy a 25,4 cm-es (10 colos) infotainment rendszer érintőképernyőjén is. A digitális műszerfal gyorsan az Ön személyes igényeihez igazítható, és rengeteg hasznos információval szolgál, ezek közül a legfontosabbak az ID. kijelzőn is megjeleníthetők.

Rádió és navigáció

Modern, teljesen hálózatba kapcsolt infotainment

A 25,4 cm-es (10 colos) nagy, szabadon álló színes érintőképernyő csúcsminőségű felületén jelennek meg az új ID. Buzz Cargo funkciói, mint a digitális rádió (DAB+), a Climatronic vagy az opcionális navigációs rendszer. Rendszeres Over-the-Air frissítések1 a We Connect8 segítségével, amelyek a rendszer szoftverét folyamatosan a legújabb verzióra frissítik. Az App-Connectnek köszönhetően igény szerint a különböző okostelefon-alkalmazások és tartalmak, mint zene, hangoskönyvek vagy hírek az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével a járműben is megjeleníthetők. Alapfelszereltségben három hangszóró biztosítja a kiváló hangélményt.

Multifunkciós kormánykerék

Zavartalan kezelés

Hogy a kezei vezetés közben a kormányon maradjanak: az opcionálisan rendelhető műbőr multifunkciós kormánykerék kezelése kimagaslóan kényelmes, tapintása kellemes. A gombok többek között a digitális rádió (DAB+), az opcionális navigációs rendszer, az okostelefon vagy a tempomat vezérlésére használhatók. A digitális műszerfalat a multifunkciós kormánykerék segítségével is testre szabhatja, miközben az opcionális kormányfűtés télen kellemesen melegíti a kezeit.

Hangvezérlés funkció

Egyszerűen mondja el, mit szeretne.

Az ID. Buzz Cargo érti Önt: a hangvezérlés7 segítségével igény szerint kényelmesen, hangjával vezérelheti a rádiót, az opcionális navigációs rendszert10, a klímaberendezést és a jármű egyéb funkcióit. Szólítsa meg a nyelvi asszisztens7 a "Hello ID." paranccsal és egyszerűen mondja ki hangosan, mit szeretne. Az ID. Buzz Cargo minden másról gondoskodik, Önnek csak a legfontosabbra kell figyelnie: az útra. Meg fog lepődni, hogy az új ID. Buzz Cargo milyen jól ért mindent. Még szabad megfogalmazások és köznyelvi fordulatok is használhatóak, nincs többé szükség meghatározott parancskifejezésekre.

Over-the-Air frissítések

A szoftverfrissítésekkel növelhető az ID. Buzz Cargo digitális rendszereinek funkcionalitása. A rendszerek rendszeresen frissíthetők és optimalizálhatók a We Connect8 segítségével Over-the-Air1 frissítésekkel. Szervizlátogatás nélkül és nagyon egyszerűen: az Over-the-Air frissítések1 a háttérben zajlanak vezetés közben az ID. Buzz Cargo mobiltelefonos elérésén keresztül. Amint egy frissítés elérhető, az infotainment rendszerben megjelenik egy üzenet, ami végigvezeti Önt a telepítés lépésein. A teljes telepítés akkor fejeződik be, amikor az ID. Buzz Cargo parkol - például éjszaka, Ön pedig a következő elinduláskor már élvezheti is a frissített és továbbfejlesztett funkciókat. Így Ön naprakész marad, és az ID. Buzz Cargo megvásárlása után is igénybe veheti a legújabb digitális fejlesztéseinket.

Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, kevesebb forgalmi torlódást okozhatnak és figyelmeztetnek a kialakult vészhelyzetekre. A Car2X technológia segítségével a jármű érzékelőinek hatékonysága többszörösére nő, mivel a közlekedés többi résztvevőjétől és az infrastruktúrától is eljutnak hozzájuk az információk az aktuális helyzet kiszámításához. Az okos szoftverek és az elektronika használatával magasabb szintre emelhető a biztonság, erre jó példa a "helyi figyelmeztető üzenetek" szolgáltatás. Az ID. modellek például ezredmásodperceken belül kommunikálnak egymással akár 800 méteres körzetben. A számtalan érzékelőnek köszönhetően az elektromos járművek a megfelelő időben felismerik a lehetséges veszélyhelyzeteket, például egy kanyar mögötti torlódást és a WLAN jelsugárzással4 automatikusan figyelmeztetik a közlekedés többi közelben lévő résztvevőjét.

Asszisztensrendszerek

Több, mint 30 opcionális vezetői asszisztensrendszerrel és a más járművekkel való kommunikáció képességével az ID. Buzz Cargo már ma készen áll a jövő üzleti célú mobilitására. Folyamatosan rendelkezésre állnak a közeli veszélyre figyelmeztető üzenetek (Car2X), a Front Assist vészfékasszisztens gyalogos- és kerékpáros-felismerő funkcióval, valamint a jármű elején és hátulján is aktív beparkolás-segítő rendszer, ami megkönnyíti a tolatást. Ezenkívül számos okos segítség rendelhető extraként: például az opcionális, memóriafunkcióval11 rendelkező Park Assist Plus, amely lehetővé teszi a korábban "megtanult" parkolási manőverek kivitelezését, vagy a tömeges helymeghatározási adatokkal rendelkező Travel Assist legújabb funkciója11, ami a teljes sebességtartományban képes a részben automatizált vezetésre. Ezzel a rendszerrel a jármű képes tartani a sávot és a távolságot az előtte haladó járműtől, továbbá tartja a beállított maximális sebességet11. Az ID. Buzz Cargo modellel még kényelmesebben intézheti a dolgos hétköznapokat.

Ezekben a csomagokban több rejlik

Ez jár Önnek és csapatának: az új ID. Buzz Cargo átfogó alapfelszereltsége számos vonzó csomaggal bővíthető és személyre szabható. IQ. Light - LED-Mátrix fényszóró2, automatikus távolságszabályozás12 és sávváltást segítő asszisztens13. Külső hangulatvilágítás14, tolatókamera15 és parkolássegítő rendszer16 - szinte minden lehetséges. Az okos csomagok hasznos funkciókat rejtenek és a rendelési folyamat is egyszerű. Élvezze a még nagyobb kényelem, funkcionalitás és további okos asszisztensek előnyeit a mindennapokban.

Konfiguráció indítása

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.