Menü
Zárja be a menüt

Az új ID. Buzz Cargo

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

Az új ID. Buzz Cargo

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és teljesen újragondolt.

WLTP szerinti maximális hatótávolság1:

kb. 420 km

Töltési idő 5%-80%2:

kb. 30 perc

ID. Buzz Cargo: az üzleti célú mobilitás új dimenziója

Ön milyen igényeket támaszt egy modern, üzleti célú használatra alkalmas kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, elegendő rakodótér, továbbá alkalmasság nagy távolságok megtételére: az új ID. Buzz Cargo modellben mindez elérhető. A modern hálózatba kapcsolásnak, digitális rendszereknek köszönhetően pedig még ennél is több. Az innovatív ID. Buzz Cargo modellel az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra. A megjelenésében az első Bulli által inspirált új ID. Buzz Cargo a Volkswagen első teljesen elektromos kisteherautója. Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte valamennyi kihívásával megbirkózik.

Fordulékony, variálható és tágas: ez az új ID. Buzz Cargo

Az új ID. Buzz Cargo nagyszerű fordulékonysággal kombinálja a nagy raktérkapacitást: a mindössze 11,09 méteres fordulókör különösen a nagyvárosok szűk utcáin való közlekedés során hasznos. Modern raktér-kialakításának köszönhetően az ID. Buzz Cargo két, keresztben elhelyezett EUR raklap számára biztosít helyet, raktérkapacitása pedig akár 3,9 köbméter3 is lehet. Az utastér okos tárolókoncepciója szintén rengeteg helyet rejt, itt rendezetten és biztonságosan elfér szinte az összes mindennapi munkaeszköz - a munkakesztyűtől kezdve a colstokig. A nagy teljesítményű elektromos hajtással akár 1000 kg-os tömegű teher is könnyedén vontatható az opcionális berendezéssel - így teljesíti az új ID. Buzz Cargo a modern üzleti célú mobilitás szinte minden kihívását.

Még fenntarthatóbb működés a modern üzleti célú mobilitás érdekében

Az új, teljesen elektromos ID. Buzz Cargo modern üzleti célú mobilitást kínál - még akkor is, ha nagyobb távolságokat kell megtennie. Az ID. Buzz Cargo modellel akár 420 kilométert1 is megtehet CO2-semlegesen4, újratöltés nélkül. Útközben a Plug & Charge5 funkciónak köszönhetően Önnek csupán csatlakoztatnia kell a töltőkábelt, és máris megkezdődik a töltés. Az elektromos hajtásnak köszönhetően az ID. Buzz Cargo modellel behajthat olyan belvárosi környezetvédelmi zónákba, amelyek a belső égésű motorral rendelkező járművek számára korlátozottak lehetnek. Az új ID. Buzz Cargo így teszi még rugalmasabbá az Ön mobilitását.

A holnap technológiája már ma az ID. Buzz Cargo modellben

Teljes körű konnektivitás a Car2X5 rendszernek köszönhetően, megrendelésre akár több mint 30 asszisztensrendszer, az opcionális LED-Mátrix fényszórók révén megfelelő látási viszonyok - az új ID. Buzz magas szintű kényelmet és minőséget nyújt számos digitális funkciójával. A fixen beépített SIM-kártyának köszönhetően "mindig online", így könnyen naprakészen tarthatja az ID. Buzz digitális funkcióit. Az "Over-the-air" frissítések6 a We Connect7 segítségével egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a szoftver kényelmes frissítését.

A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek

Kiváló teljesítmény

Az ID. Buzz Cargo modell nyerte 2023-ban az "International Van of the Year" díjat

Valódi elismerés már a piacra lépés előtt: az ID. Buzz Cargo lett a 2023-as év "International Van of the Year" (azaz az év nemzetközi kisteherautója) díj nyertese. A kizárólag akkumulátoros-elektromos szállításra kifejlesztett jármű meggyőzte a 24 nemzetközi haszongépjármű-újságíróból álló független IVOTY-zsűrit, amelyet CO2-semleges5 mérleggel adunk át ügyfeleinknek. 

Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója Hannoverben az IAA TRANSPORTATION kiállításon a VDA "Stars Of The Year" nyitóesten vette át a díjat: "Nagyon örülünk és büszkék vagyunk az ID. Buzz Cargo jelentőségteljes díjára. Nagy köszönettel tartozunk a zsűrinek, valamint a Volkswagen Haszonjárművek valamennyi munkatársának, akik munkájukkal hozzájárultak, hogy az ID. Buzz Cargo legyen kategóriájának legjobb furgonja. Jarlath Sweeney, aki az IVOTY elnökeként adta át a zsűri nevében a hőn áhított díjat, így gratulált: "Nem minden nap fordul elő, hogy megjelenik egy teljesen új járműkoncepció és azonnal ekkora feltűnést kelt a piacon. Gratulálok a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztői csapatának ehhez az egyedülálló járműhöz."

ID. Buzz Cargo: az üzleti célú mobilitás új dimenziója

Teljeskörű fenntartható mobilitás

Az új ID. Buzz

 

Multifunkcionális, teljeskörűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt - az ID. Buzz megfelel a családok, baráti társaságok és a mindennapok kihívásainak, még a nagyvárosok szűk utcáin is. Élvezze már ma a holnap technológiáját!

Tovább az ID. Buzz oldalra

Ewan McGregor gyerekkora óta rajong a Volkswagenért

A hollywoodi szupersztár Ewan McGregor imádja a színészetet és az autókat is. Gyerekkora óta hatalmas Volkswagen-rajongó. Ez a szenvedély tovább él az új, teljesen elektromos ID. Buzz modellekben - klímatudatosan és mosolyogva. De hogy is kezdődött ez a kapcsolat? Hogyan függ össze egy Volkswagen bogár a színészi karrierjével? És miért egy elektromos modell a kedvence? Olvasson izgalmas történeteket Ewan Volkswagen-rajongásáról és arról, hogy mi nyűgözi le igazán a színészt az ID. Buzz modellekben.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.